Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

boyle sevgimi olur ya acaba biz gercekten seviyormuyuz ben dusunuyorum bize bunları yasatıyorlar sevgili kalırmıki bunca seyden sonra:26:

benim daha cok korkmam lazım evlilikten

ya ruh haline gore yasıyor o anda istiyorsa aaa tamam olucak bu is falan filan 2 gun sonra yok ben vazgectim cidden ben iyi duruyorum

bence yemle sen bu cocugu bıttı bu iş de,isteyenler oluyor benı ailem bak bu cocuk senı oyalıyor ısteyenler var senı yazık etme dıyo de,kararlı gıbı ol bak nasıl tutusuo hemen

kuzumm video bölümüne tıklıyosun ya resım yükledıgımızın yanındaa orda şöyle bi yazı cıkıyo
Enter your video clip URL below.
bunun altındaki boş kısma sitenın linkini kopyala yapıştırr korkmazkii canımm tam tersi daha cok sinirlenirrr

boyle sevgimi olur ya acaba biz gercekten seviyormuyuz ben dusunuyorum bize bunları yasatıyorlar sevgili kalırmıki bunca seyden sonra:26:

Canım bide o kızın arkasından konuşmadığı kalmamıştı ben kızla konuştum sinrlenip ayrıldılar.Benimki bana ne yalanlar ama bişi yaşamadık etmedik dedim kza bu çocuk böyle sölüo yalan dedi msn konuşmalarımız var dedi attı bana ya yok böyle iğrençlik. Cinsel içerikli konuşmalarmı ararsın öğrenci evinde neler yaptıklarını konuşmalarınamı ararsın ne ararsan var.Ama noldu ben yine affettim ah salak ben işte.Dediğinn gibi acaba bunca şeyin üzerine sevgi kaldımı bende bazen düşünüyorum ben seviyomuyum yoksa alışkanlıkmı die ama cevabını bulamıorm

bence yemle sen bu cocugu bıttı bu iş de,isteyenler oluyor benı ailem bak bu cocuk senı oyalıyor ısteyenler var senı yazık etme dıyo de,kararlı gıbı ol bak nasıl tutusuo hemen

var zaten cevrede cok cogu kimse barıstıgımız bilmiyo birilerini buluyo surekli bana ay valla cnmda hic evlilik istemiyo sogudum len:26:

ee sonra nasıl barıştınız kuzumm sevgilisinden ayrılıp sana mı döndüüü :26:

seninkide az degilmis he :26: butun erkeklermi aynı olur be istisna olanlarıda kaptılar heralde

hahah cok guldum yorumuna canım

tatlım bı gercek var kı ,bız kadınlar asla bızı seven degerımızı bılenlere asık olmuyoruz .

nerede hayırsız bırı var o ılgımızı cekıyor .ask boyle bırsey sanırım yaa zıt kutupların bırlesmesı gıbı bırsey .

kadınlar da braz mazoşistlık var .kendıne deger veren seven kıyamayan erkeklerı sevmıyoruz

bıze zarar veren asaglayan hor goren erkeklere bayılıyoruz .

forumda da cok kadın sıkayetını getırır bosanama sebebını genellıkle coluk cocuga baglar

ama kullıyen yalan kendısı vazgecıp de bosanamıyor.cunku kadın mılletı boyle .bende dahıl tabısı

ee sonra nasıl barıştınız kuzumm sevgilisinden ayrılıp sana mı döndüüü :26:

Ayrılcam o kızdan benle barışcakmısın dedi evet dedim ayrıldılar barışmadım canım 4 ay sonra falan artık okulda bunu gördükçe dayanamamaya başladım gittim ben seni özledim dedim öyle barıştık. KAfamı taşlara vuruorum valla

ayyy ınanmıyorum yaaaaa.gercekten unutulmuyor kin dolu oluyor ınsan.affetse bıle kırgınlıklar onarılmıyor

bence sevgı değil takıntı.yoksa guvenin olmadıgı yerde gercek sevgı olmaz.bence bız evlılıgı hırs yaptık

valla canım ne yalan ne doğru ben bilmiorum artık. bak şuan benimkine yine nasıl nefret doldum parçalayacam buluşunca birazdan buluşcaz

ayyy ınanmıyorum yaaaaa.gercekten unutulmuyor kin dolu oluyor ınsan.affetse bıle kırgınlıklar onarılmıyor

bence sevgı değil takıntı.yoksa guvenin olmadıgı yerde gercek sevgı olmaz.bence bız evlılıgı hırs yaptık

benim daha cok korkmam lazım evlilikten

ya ruh haline gore yasıyor o anda istiyorsa aaa tamam olucak bu is falan filan 2 gun sonra yok ben vazgectim cidden ben iyi duruyorum

canım o cıddı cıddı evlılık ıcın adımlar atmaya baslasın bak gor sen evlılıkten korkacaksın .

bu yaptıgı dengesızlıkler aklına geldıkce dusunmeye baslayacaksın "ya ruh saglıgı bozuksa ya normal degılse ben bu adamla evlenırsem ne olacak "demeye baslayacaksın

yazdıklarını okuyunca içim acıdı yaa kızda ne yüzsüz yaa insan utanırr bide msn konusmalarını atmışş falannn rahatçaa

Buluşucaz şimdi benimkiyle parçalayacam onu çok hırslandım. Sinirimi çıkarmam lazım Kaçtım kızlar ben çarşıya inip bişiler yicez sonrada yine ders çalışırım Görüşürüz öptüm hepinizi

yazdıklarını okuyunca içim acıdı yaa kızda ne yüzsüz yaa insan utanırr bide msn konusmalarını atmışş falannn rahatçaa

Buluşucaz şimdi benimkiyle parçalayacam onu çok hırslandım. Sinirimi çıkarmam lazım Kaçtım kızlar ben çarşıya inip bişiler yicez sonrada yine ders çalışırım Görüşürüz öptüm hepinizi

ahh canım yaa cok uzuldum.erkek mılletı boyle ne yazıkkı

bos kalmaya gelemıyorlar .sen de keske ayrılık surecınız de bunu hıc arastırmasaydın

o olanları gormenın verdıgı hırsla sen de "adam elden gıdıyor "dıyerek barısmak ıcın caba gostermıssındıt .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…