- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.321
ay yok canım ya bi kere kapımda köpek oldu affetmedim sürünsün diye yaz tatili zamanıydı memleketlerdeydik. 1 hafta fln pas vermedim sora sesi kesildi bende umursamadım nede olsa okula dönünce barışırız diye. Bir gün face şifresini bi kırdım ne görim eski sevgilisiyle barışmışKız bunun öğrenci evine gitmiş Neler yaşanmıştır tahmin et Kendime çok kzııyorum nasıl affettim diye. Çok nefret doluyum çok
valla ben ayrıldım oh cekmedi kacay barısmak icin ugrastı benimde anlamadıgım bu hem yanımda olsun hemde evlenmiyim nasıl bir dusunce bu ya cok bencilce
benim daha cok korkmam lazım evlilikten
ya ruh haline gore yasıyor o anda istiyorsa aaa tamam olucak bu is falan filan 2 gun sonra yok ben vazgectimcidden ben iyi duruyorum
kuzumm video bölümüne tıklıyosun ya resım yükledıgımızın yanındaa orda şöyle bi yazı cıkıyokızım okuyodur bence uyelıgını bıldıgı ıcın yazdıklarını buraya yazarkende polıtık dawran barısoğudum ıstemıyom ayrılcam felan yaz ben olsam oyle yapardım nasılsa bakar dıye korksun dıe
buarada bu vıdeoları nası boyle yukluyosunuz ben yuklemeye kalkınca sadece lınk cıkıo:S
kızım nasılsa yıne garantıledım dıyor hep o kenarda durcak dıyor ben ıstedıgımı yaparım nasılsa o kabul edıyor dıyor.ama aslında cok yanılıyorlar kadınlar tahammul eder eder ama belllı bır kırılma noktaları vardır o an geldıgınde de oyle bır bıtırırlerkı asla dönüşü olmaz.Allah bıze o sabır taşkınlgını gostersın ınsallahta surundurme sırası bıze gelsın
boyle sevgimi olur ya acaba biz gercekten seviyormuyuz ben dusunuyorum bize bunları yasatıyorlar sevgili kalırmıki bunca seyden sonra:26:
bence yemle sen bu cocugu bıttı bu iş de,isteyenler oluyor benı ailem bak bu cocuk senı oyalıyor ısteyenler var senı yazık etme dıyo de,kararlı gıbı ol bak nasıl tutusuo hemen
ee sonra nasıl barıştınız kuzumm sevgilisinden ayrılıp sana mı döndüüü :26:ay yok canım ya bi kere kapımda köpek oldu affetmedim sürünsün diye yaz tatili zamanıydı memleketlerdeydik. 1 hafta fln pas vermedim sora sesi kesildi bende umursamadım nede olsa okula dönünce barışırız diye. Bir gün face şifresini bi kırdım ne görim eski sevgilisiyle barışmışKız bunun öğrenci evine gitmiş Neler yaşanmıştır tahmin et Kendime çok kzııyorum nasıl affettim diye. Çok nefret doluyum çok
Canım bide o kızın arkasından konuşmadığı kalmamıştı ben kızla konuştum sinrlenip ayrıldılar.Benimki bana ne yalanlar ama bişi yaşamadık etmedik dedim kza bu çocuk böyle sölüo yalan dedi msn konuşmalarımız var dedi attı bana ya yok böyle iğrençlik. Cinsel içerikli konuşmalarmı ararsın öğrenci evinde neler yaptıklarını konuşmalarınamı ararsın ne ararsan var.Ama noldu ben yine affettim ah salak ben işte.Dediğinn gibi acaba bunca şeyin üzerine sevgi kaldımı bende bazen düşünüyorum ben seviyomuyum yoksa alışkanlıkmı die ama cevabını bulamıorm
ben ayrılınca hayatta peşimden gelmez benimki. kaç kere yaptım tükürdüğümü ben yaladım. kendisine okadar doluyumki anlatamam. parçalasam yine rahatlamam yazarken bile naısl sinrlendim şimdi. Kesinlikle evlenilcek adam değil işte gönül bu otada konuo b.kada allah sonumu hayır etsin
ee sonra nasıl barıştınız kuzumm sevgilisinden ayrılıp sana mı döndüüü :26:
ayyy ınanmıyorum yaaaaa.gercekten unutulmuyor kin dolu oluyor ınsan.affetse bıle kırgınlıklar onarılmıyoray yok canım ya bi kere kapımda köpek oldu affetmedim sürünsün diye yaz tatili zamanıydı memleketlerdeydik. 1 hafta fln pas vermedim sora sesi kesildi bende umursamadım nede olsa okula dönünce barışırız diye. Bir gün face şifresini bi kırdım ne görim eski sevgilisiyle barışmışKız bunun öğrenci evine gitmiş Neler yaşanmıştır tahmin et Kendime çok kzııyorum nasıl affettim diye. Çok nefret doluyum çok
boyle sevgimi olur ya acaba biz gercekten seviyormuyuz ben dusunuyorum bize bunları yasatıyorlar sevgili kalırmıki bunca seyden sonra:26:
hahah cok guldum yorumuna canım
tatlım bı gercek var kı ,bız kadınlar asla bızı seven degerımızı bılenlere asık olmuyoruz .
nerede hayırsız bırı var o ılgımızı cekıyor .ask boyle bırsey sanırım yaa zıt kutupların bırlesmesı gıbı bırsey .
kadınlar da braz mazoşistlık var .kendıne deger veren seven kıyamayan erkeklerı sevmıyoruz
bıze zarar veren asaglayan hor goren erkeklere bayılıyoruz .
forumda da cok kadın sıkayetını getırır bosanama sebebını genellıkle coluk cocuga baglar
ama kullıyen yalankendısı vazgecıp de bosanamıyor.cunku kadın mılletı boyle .bende dahıl tabısı
ayyy ınanmıyorum yaaaaa.gercekten unutulmuyor kin dolu oluyor ınsan.affetse bıle kırgınlıklar onarılmıyoray yok canım ya bi kere kapımda köpek oldu affetmedim sürünsün diye yaz tatili zamanıydı memleketlerdeydik. 1 hafta fln pas vermedim sora sesi kesildi bende umursamadım nede olsa okula dönünce barışırız diye. Bir gün face şifresini bi kırdım ne görim eski sevgilisiyle barışmışKız bunun öğrenci evine gitmiş Neler yaşanmıştır tahmin et Kendime çok kzııyorum nasıl affettim diye. Çok nefret doluyum çok
benim daha cok korkmam lazım evlilikten
ya ruh haline gore yasıyor o anda istiyorsa aaa tamam olucak bu is falan filan 2 gun sonra yok ben vazgectimcidden ben iyi duruyorum
yazdıklarını okuyunca içim acıdı yaa kızda ne yüzsüz yaa insan utanırr bide msn konusmalarını atmışş falannn rahatçaaAyrılcam o kızdan benle barışcakmısın dedi evet dedim ayrıldılar barışmadım canım 4 ay sonra falan artık okulda bunu gördükçe dayanamamaya başladım gittim ben seni özledim dedim öyle barıştık. KAfamı taşlara vuruorum valla
yazdıklarını okuyunca içim acıdı yaa kızda ne yüzsüz yaa insan utanırr bide msn konusmalarını atmışş falannn rahatçaaAyrılcam o kızdan benle barışcakmısın dedi evet dedim ayrıldılar barışmadım canım 4 ay sonra falan artık okulda bunu gördükçe dayanamamaya başladım gittim ben seni özledim dedim öyle barıştık. KAfamı taşlara vuruorum valla
hitler gibi derkenn anlamadım pek kuzummmm
ay yok canım ya bi kere kapımda köpek oldu affetmedim sürünsün diye yaz tatili zamanıydı memleketlerdeydik. 1 hafta fln pas vermedim sora sesi kesildi bende umursamadım nede olsa okula dönünce barışırız diye. Bir gün face şifresini bi kırdım ne görim eski sevgilisiyle barışmışKız bunun öğrenci evine gitmiş Neler yaşanmıştır tahmin et Kendime çok kzııyorum nasıl affettim diye. Çok nefret doluyum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?