Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen annen benim annem gibi dusunuyormus
ya kızım en son konustuk annesi arıycaktı bir hafta gecti tık yok simdilerde cok calısıyor cok saldırgan zaten dun bana bitti bu is dedi sonra aradı bişi yokmus gibi ben anlamdım valla:26:

EMin ol değildir valla benim akıl sağlığım bozuldu şahsen artık:124:

hepimiz yatırcaklar hastaneye en sonunda

aslında biz yanlıs yapıyoruz erkek kosar kızın pesinden sanki biz erkek onlar kız olaya bak

biz bastanda tavizi verdikya ondan heralde bu salaklar bizi bırakmaz diye dusunuyolar hep

Bekarlık sultanlıkmış valla

onlar bizim gibi üzülmüyor siz niye kafanıza takıyorsunuz. Ben artık üzülmemeyi kendime zorlada olsa öğrettim inanın ilişkimiz böyle daha iyi oldu.Şimdi onlar bu kdr erken yaşta ciddi ilişkiden korkuyorlar işin açıkçası sanki hayatlarının içine etmiş gibi hissediyorlar gençliklerini elinden almışız gibi ondan böyle dawranıyorlar.Ben artık beni aramış aramamış ilgilenmemiş benle umrumda dahi olmuyor böylece kavgada etmioruz

Son düzenleme:
[video=youtube;DsRoY6-cuM0]http://www.youtube.com/watch?v=DsRoY6-cuM0&feature=related[/video]
kızlarr benden hepinize gelsinnnnnn

ozaman baslamasınlar ilişkiye gitsinler kendileri gibi dusunen kızlara ya bizim gencligimize daha cok ediliyor aslında evlenince olan kadınlara oluyor

Son düzenleme:
ozaman baslamasınlar ilişkiye gitsinler kendileri gibi dusunen kızlara ya bizim gencligimize daha cok ediliyor aslında evlenince olan kadınlara oluyor

valla işte bizi zorla tutmuyorlarki yanlarınd bi ayrılsak oh çekecekler resmen. hata bizde tepemize çıkardık çıkardık sonuç bu. gerçi ben benimkiini tepemede çıkarmadım allah bir çene vermiş maşallah mahalle karılarından beter kesinlikle tartışılmıyor

valla ben ayrıldım oh cekmedi kacay barısmak icin ugrastı benimde anlamadıgım bu hem yanımda olsun hemde evlenmiyim nasıl bir dusunce bu ya cok bencilce

valla ben ayrıldım oh cekmedi kacay barısmak icin ugrastı benimde anlamadıgım bu hem yanımda olsun hemde evlenmiyim nasıl bir dusunce bu ya cok bencilce

ben ayrılınca hayatta peşimden gelmez benimki. kaç kere yaptım tükürdüğümü ben yaladım. kendisine okadar doluyumki anlatamam. parçalasam yine rahatlamam yazarken bile naısl sinrlendim şimdi. Kesinlikle evlenilcek adam değil işte gönül bu otada konuo b.kada allah sonumu hayır etsin

insanın da dengesını bozuyorlar .bır oncekı yorumuna da cok guldum .akıl saglıgımın yerın de olmasına sukredıyorum demıssın

yaa gwen sen cok yasa emi gercekten degmeyecek bırını de beklemeye degmez .hanı senınkının ekonomık sorunu yok ıs

problemı de yok ıse ,hala utanmadan oyalıyorsa bence vur k*c*na tekmeyı gıtsın.kendını yıpratmaya degmez valla .

bekledıgınız bırsey olur anlarım da ,cougun evlenmemek ıcın engelı yok .ılıskı desen 3-5 aylık ılıskı de degıl tanıyalım bırbırımızı dese

amacı ne ben de anlamadım bak sımdı .sen uzerıne cok dusuyorsan evlılıkten korkuyor olmasın canım bu

Son düzenleme:

ay cnm ya o biliyodur senin donuceginide ondan oyle rahattır sen onu gercekten unutmak istesen hic pas vermesen emin ol kapından ayrılmaz

benim daha cok korkmam lazım evlilikten

ya ruh haline gore yasıyor o anda istiyorsa aaa tamam olucak bu is falan filan 2 gun sonra yok ben vazgectim cidden ben iyi duruyorum

izin veriyorum zaten canımmm benım üzüldüğümdenn ona kızdıgımdan falan haberi yoookk
kızım okuyodur bence uyelıgını bıldıgı ıcın yazdıklarını buraya yazarkende polıtık dawran barı soğudum ıstemıyom ayrılcam felan yaz ben olsam oyle yapardım nasılsa bakar dıye korksun dıe
[video=youtube;DsRoY6-cuM0]http://www.youtube.com/watch?v=DsRoY6-cuM0&feature=related[/video]
kızlarr benden hepinize gelsinnnnnn
buarada bu vıdeoları nası boyle yukluyosunuz ben yuklemeye kalkınca sadece lınk cıkıo:S

kızım nasılsa yıne garantıledım dıyor hep o kenarda durcak dıyor ben ıstedıgımı yaparım nasılsa o kabul edıyor dıyor.ama aslında cok yanılıyorlar kadınlar tahammul eder eder ama belllı bır kırılma noktaları vardır o an geldıgınde de oyle bır bıtırırlerkı asla dönüşü olmaz.Allah bıze o sabır taşkınlgını gostersın ınsallahta surundurme sırası bıze gelsın

onlara birsey yaptıgında en ufacık seyi buyuturler ama kendileri neler yapıyor bize

ay cnm ya o biliyodur senin donuceginide ondan oyle rahattır sen onu gercekten unutmak istesen hic pas vermesen emin ol kapından ayrılmaz

ay yok canım ya bi kere kapımda köpek oldu affetmedim sürünsün diye yaz tatili zamanıydı memleketlerdeydik. 1 hafta fln pas vermedim sora sesi kesildi bende umursamadım nede olsa okula dönünce barışırız diye. Bir gün face şifresini bi kırdım ne görim eski sevgilisiyle barışmış Kız bunun öğrenci evine gitmiş Neler yaşanmıştır tahmin et Kendime çok kzııyorum nasıl affettim diye. Çok nefret doluyum çok

benim kırılma noktam geldi zaten onceden oldu biliyor ama bu seferde olursa son vallahi gider bulurum birini evlenirim

erkeklerın genelı sanırım cabuk sıkılıyor .yerını alıskanlıklara bırakıyor .o alıskanlıklardan da sıkılıyorlar .ama kus beyınlerının algılamadıgı bırsey var

bızden sonrakıyle yasadıgından da sıkılacaklar .yapıları bu cunku .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…