- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.301
benım annem de aynı seylerı derdı .eskıden bı kız evının nazı vardı o da kalmadı .neredeyse para verecegız ustune ne bu boyle der dururdu haklı tabıkıde.
senınkının ekonomık sorunu da yok ıse ısı gucu de var ıse ne dıye evlenmıyormus madem !
o zaman canım ne karar verırsen sonuna kadar haklısın dıyorum sana
EMin ol değildir valla benim akıl sağlığım bozuldu şahsen artık:124:
söylediklerine sonuna kadar katılıyorum valla demiştim ya öncedende mesela bi arkadasımın sevgilisi yalvarıyo resmen karım ol artık diyee çıktıkları günden beri nerdeysee ama arkadasım istemiyooo bizde genee tam tersi biz istiyoruzz onlar istemiyolarr rolleri değişmişizz farkında olmadannn
evet guwen yok kımseye ok ewlenıyoruz dese bıle o nıkah masasına oturana kadar hayal kurmamak lazım nişanlar atılıyor evlıler bıle bosanıyor hiç bir seyın garantısı yok
yaa sorma işte bnde buna deli oluyorum ne çirkin kızlar el ustunde tutuluyor yaaaa.
bizim güven duygumuz aşk duygumuz hislerimiz öldü sağolsunlar hemde hiç haketmeden,dedıgın gıbı arkadasım ıstedıgın kadar guzel ol ıyı ol.ınsanlara bunlar yaramıyor.galıba kendı kıymetımızı bılmıyoruz
inşallah cnm bakalımmm benimde yüzüm güler bi gün umarımsevıyordur canım oyle deme .son zamanlar da yasadıklarından oturu boyle dusuuyorsun
Olurdum canım...Ama biliyo musun tepemize fazla çıkarırsak öyle oluyolar işte biraz 'hitler' gibi davranmak gerek
Bekarlık sultanlıkmış valla
onlar bizim gibi üzülmüyor siz niye kafanıza takıyorsunuz. Ben artık üzülmemeyi kendime zorlada olsa öğrettim inanın ilişkimiz böyle daha iyi oldu.Şimdi onlar bu kdr erken yaşta ciddi ilişkiden korkuyorlar işin açıkçası sanki hayatlarının içine etmiş gibi hissediyorlar gençliklerini elinden almışız gibi ondan böyle dawranıyorlar.Ben artık beni aramış aramamış ilgilenmemiş benle umrumda dahi olmuyor böylece kavgada etmioruz
ozaman baslamasınlar ilişkiye gitsinler kendileri gibi dusunen kızlara yabizim gencligimize daha cok ediliyor aslında evlenince olan kadınlara oluyor
valla işte bizi zorla tutmuyorlarki yanlarınd bi ayrılsak oh çekecekler resmen. hata bizde tepemize çıkardık çıkardık sonuç bu. gerçi ben benimkiini tepemede çıkarmadım allah bir çene vermiş maşallah mahalle karılarından beter kesinlikle tartışılmıyor
valla ben ayrıldım oh cekmedi kacay barısmak icin ugrastı benimde anlamadıgım bu hem yanımda olsun hemde evlenmiyim nasıl bir dusunce bu ya cok bencilce
insanın da dengesını bozuyorlar .bır oncekı yorumuna da cok guldum .akıl saglıgımın yerın de olmasına sukredıyorum demıssınaynen annen benim annem gibi dusunuyormus
ya kızım en son konustuk annesi arıycaktı bir hafta gecti tık yok simdilerde cok calısıyor cok saldırgan zaten dun bana bitti bu is dedi sonra aradı bişi yokmus gibi ben anlamdım valla:26:
hepimiz yatırcaklar hastaneye en sonunda
aslında biz yanlıs yapıyoruz erkek kosar kızın pesinden sanki biz erkek onlar kız olaya bak
biz bastanda tavizi verdikya ondan heralde bu salaklar bizi bırakmaz diye dusunuyolar hep
yapacam soykırım bende yakındır
ben ayrılınca hayatta peşimden gelmez benimki. kaç kere yaptım tükürdüğümü ben yaladım. kendisine okadar doluyumki anlatamam. parçalasam yine rahatlamam yazarken bile naısl sinrlendim şimdi. Kesinlikle evlenilcek adam değil işte gönül bu otada konuo b.kada allah sonumu hayır etsin
inşallah cnm bakalımmm benimde yüzüm güler bi gün umarım
insanın da dengesını bozuyorlar .bır oncekı yorumuna da cok guldum .akıl saglıgımın yerın de olmasına sukredıyorum demıssın
yaa gwen sen cok yasa emigercekten degmeyecek bırını de beklemeye degmez .hanı senınkının ekonomık sorunu yok ıs
problemı de yok ıse ,hala utanmadan oyalıyorsa bence vur k*c*na tekmeyı gıtsın.kendını yıpratmaya degmez valla .
bekledıgınız bırsey olur anlarım da ,cougun evlenmemek ıcın engelı yok .ılıskı desen 3-5 aylık ılıskı de degıl tanıyalım bırbırımızı dese
amacı ne ben de anlamadım bak sımdı .sen uzerıne cok dusuyorsan evlılıkten korkuyor olmasın canım bu
insallah canım benım cok kafana takma sen de .sen bıraz onu serbest bırak o zamanla duser senın ustune[/QUOTE
bıraktım bakalım tatlımm bu işin sonunda ne olacak merak ediyorummm
kızım okuyodur bence uyelıgını bıldıgı ıcın yazdıklarını buraya yazarkende polıtık dawran barıizin veriyorum zaten canımmm benım üzüldüğümdenn ona kızdıgımdan falan haberi yoookk
buarada bu vıdeoları nası boyle yukluyosunuz ben yuklemeye kalkınca sadece lınk cıkıo:S[video=youtube;DsRoY6-cuM0]http://www.youtube.com/watch?v=DsRoY6-cuM0&feature=related[/video]
kızlarr benden hepinize gelsinnnnnn
valla ben ayrıldım oh cekmedi kacay barısmak icin ugrastı benimde anlamadıgım bu hem yanımda olsun hemde evlenmiyim nasıl bir dusunce bu ya cok bencilce
Aynen canım :) Bende yapıcam bundan sonra o görür..Ay bide ortada hiçbişey yok neymiş efendim ona ters davranmışım, kırmışım..Özür diledim ya..yok bi özürle geçicekmiymiş...Kız gibi nazlanıyo ya ben bu kadar nazlanmdım
ay cnm ya o biliyodur senin donuceginide ondan oyle rahattır sen onu gercekten unutmak istesen hic pas vermesen emin ol kapından ayrılmaz
kızım nasılsa yıne garantıledım dıyor hep o kenarda durcak dıyor ben ıstedıgımı yaparım nasılsa o kabul edıyor dıyor.ama aslında cok yanılıyorlar kadınlar tahammul eder eder ama belllı bır kırılma noktaları vardır o an geldıgınde de oyle bır bıtırırlerkı asla dönüşü olmaz.Allah bıze o sabır taşkınlgını gostersın ınsallahta surundurme sırası bıze gelsın
valla işte bizi zorla tutmuyorlarki yanlarınd bi ayrılsak oh çekecekler resmen. hata bizde tepemize çıkardık çıkardık sonuç bu. gerçi ben benimkiini tepemede çıkarmadım allah bir çene vermiş maşallah mahalle karılarından beter kesinlikle tartışılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?