Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay valla canım adam elden gidiyor diye hiç bişi yapmadım onları ayrıdım tam 4 ay hiç konuşmadık sonra ben dayanamadım iştr ah salak ben

yazdıklarını okuyunca içim acıdı yaa kızda ne yüzsüz yaa insan utanırr bide msn konusmalarını atmışş falannn rahatçaa

sorma kuzum neler çektim kızla ne yaşadığını en ince ayrıntısına kadr bilmek insanı çok yaralıyor kin ve nefret doluyum yani.

aman kuzum durduk yere tartışmayınn geçmişte kalmışş umarım bundan sonraa bi daha tekrarlanmaz kendini üzmee..görüşürüzz öpüldünnn

kızlar bızde buaksam dısarı cıkabılırız sızce acık ayakabı gıysem olur mu yagmur durdu ama yerler ıslak,açık ayakkabı dedıgımde oyle cok acık deil yaı parmak uclarım cok az cıkıyor arkası onlerı hep bant bant

olur tatlım neden olmasınn yağmur yağsada havalar ılıkk

kızlar sızle sohbet ederken kahve ıctıydım kapadım resmını cektım sallayın bakayım bişilerEki Görüntüle 421424
sallayayım sanaa tatlımmm yüreğin ikiye ayrılmış resmen baksanaa ama ortası aydınlıkkk gelişmeler olacak heraldee :))) aaa bak falında akrep çıkmışş cok yakınındaa yüzüne gülüp arkandan iş çevirenn bi kadın varr..sevgilin mi bilmemde iri duran bi erkek varr sanki şapka tarzı bişeyde takıyo ara sıraa bazı düşünceleri var senınle paylaşacakkk moralim bozukken bukadar oluyoo umarım tutmuştur canımmm

geyik var kız nasıl benzettiysem artık
aynen bnde gordum sankıııı

ooo bebeım maşşallah bıde moralın ıyıyken dusunemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…