- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.341
ahh canım yaa cok uzuldum.erkek mılletı boyle ne yazıkkı
bos kalmaya gelemıyorlar .sen de keske ayrılık surecınız de bunu hıc arastırmasaydın
o olanları gormenın verdıgı hırsla sen de "adam elden gıdıyor "dıyerek barısmak ıcın caba gostermıssındıt .
yazdıklarını okuyunca içim acıdı yaa kızda ne yüzsüz yaa insan utanırr bide msn konusmalarını atmışş falannn rahatçaa
aman kuzum durduk yere tartışmayınn geçmişte kalmışş umarım bundan sonraa bi daha tekrarlanmaz kendini üzmee..görüşürüzz öpüldünnnBuluşucaz şimdi benimkiyle parçalayacam onu çok hırslandım. Sinirimi çıkarmam lazımKaçtım kızlar ben çarşıya inip bişiler yicez sonrada yine ders çalışırım Görüşürüz öptüm hepinizi
anladım tatlımmm bende mi uygusalammmm haketmeye başladı azıcıkkCnm şu Alm diktatör devlet adamı vardı ya..Yapmadığı şey kalmamıştı..Reichstag yangını,uzun bıçaklar gcesi,vs,vs..kısaca gaddarca davranıyodu bizde öle yapıcaz
olur tatlım neden olmasınn yağmur yağsada havalar ılıkkkızlar bızde buaksam dısarı cıkabılırız sızce acık ayakabı gıysem olur mu yagmur durdu ama yerler ıslak,açık ayakkabı dedıgımde oyle cok acık deil yaı parmak uclarım cok az cıkıyor arkası onlerı hep bant bant
onlara birsey yaptıgında en ufacık seyi buyuturler ama kendileri neler yapıyor bize
anladım tatlımmm bende mi uygusalammmm haketmeye başladı azıcıkk
:) Devreye geçmek gerek.D ayy ben cidden sinirliyim bide regl oldm..ya ters davrandım davrandım ne o kız gibi naz yapıyo
kızlar sızle sohbet ederken kahve ıctıydım kapadım resmını cektım sallayın bakayım bişilerEki Görüntüle 421424
sallayayım sanaa tatlımmm yüreğin ikiye ayrılmış resmen baksanaa ama ortası aydınlıkkk gelişmeler olacak heraldee :))) aaa bak falında akrep çıkmışş cok yakınındaa yüzüne gülüp arkandan iş çevirenn bi kadın varr..sevgilin mi bilmemde iri duran bi erkek varr sanki şapka tarzı bişeyde takıyo ara sıraa bazı düşünceleri var senınle paylaşacakkkkızlar sızle sohbet ederken kahve ıctıydım kapadım resmını cektım sallayın bakayım bişilerEki Görüntüle 421424
aynen kız benımde adet dönemime yakın canım cok çikolata istiyo bide colaaaay bende regl olcam galıbaaaa
goğuslerım acıyo ve canım çikolata ıstıyor
bırde cooook gergınımmmmmm
aynen bnde gordum sankııııgeyik var kız nasıl benzettiysem artık
sallayayım sanaa tatlımmm yüreğin ikiye ayrılmış resmen baksanaa ama ortası aydınlıkkk gelişmeler olacak heraldee :))) aaa bak falında akrep çıkmışş cok yakınındaa yüzüne gülüp arkandan iş çevirenn bi kadın varr..sevgilin mi bilmemde iri duran bi erkek varr sanki şapka tarzı bişeyde takıyo ara sıraa bazı düşünceleri var senınle paylaşacakkkmoralim bozukken bukadar oluyoo umarım tutmuştur canımmm
hahahhh tuttu mu kız gerçektenn şapkalı iri olan sevgilin miiaynen bnde gordum sankıııı
ooo bebeım maşşallah bıde moralın ıyıyken dusunemıyorum
ay bende regl olcam galıbaaaa
goğuslerım acıyo ve canım çikolata ıstıyor
bırde cooook gergınımmmmmm
hahahhh tuttu mu kız gerçektenn şapkalı iri olan sevgilin mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?