- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.281
Selam kızlarGwen manitanla noldu düzeldimi aranız?
anladım canımm bende dünden beri hap içiyorumm ama kar etmiyoo bide eczaneye en keskin hangisiyse onu ver demiştimmm :96:Dünden beri konuşmuyoruz aramicam o aramayana kadar. Bi defa özür diledik, ayağına mı kapanayım?
O iyi bişey yaptığını sanıyo ama SOĞUDUM ondan arasa da açmicam sürünsün bi iki gün...
Onun yüzünden hapkolik oldum ya dünden beri 12 tanedir içiyorum
ewet ama annen baban artık olmaz derse de haklılar senınkıde cok dengesız bı tama dıo bı ses cıkmıyo mayısta nişanlıcaktık senı ne guzeluyuz bu herıfler yaaa
kızım ondan kalıver o gece
beybı işte sende kaybetme korkusu yasatcan anca oyle aklı basına gelırde kendını kadın gıbı hıssedersın bn yolunu yaptım valla taktıklerım tıkır tıkır ıslıcek gıbı.bu gun bıde bı mesaj patlattım normalde saatlerce mesajıma cewap vermeyen adam anında yazdı sok oldummm suan itip kakıyom sende oyle yap
slm cnm hosgeldınnn napıyosunnSelam kızlarGwen manitanla noldu düzeldimi aranız?
anladım canımm bende dünden beri hap içiyorumm ama kar etmiyoo bide eczaneye en keskin hangisiyse onu ver demiştimmm :96:
evet guwen yok kımseye ok ewlenıyoruz dese bıle o nıkah masasına oturana kadar hayal kurmamak lazım nişanlar atılıyor evlıler bıle bosanıyor hiç bir seyın garantısı yokdogru dıyorsun canım cok da kaptırmamak gerek .ne olacagı bellı olmaz husrana ugramak ıstemem
gormuyomusun cevrede adamları kapıdan kovuyolar bacadan giriyolar kızı almak icin ne diller dokuluyor kızı vermiyolar adam yalvar yakar oluyor benim kuzenlerim falan hep 1-2 senede evlendi adamlar kafaya koymustu bekletmedi kızları bize bak bide birimiz 3 sene birimiz 7 birimiz 2 hala ortada evlilikle ilgili atılmıs bir adım yok komik ya
söylediklerine sonuna kadar katılıyorum valla demiştim ya öncedende mesela bi arkadasımın sevgilisi yalvarıyo resmen karım ol artık diyee çıktıkları günden beri nerdeysee ama arkadasım istemiyooo bizde genee tam tersi biz istiyoruzz onlar istemiyolarr rolleri değişmişizz farkında olmadannngormuyomusun cevrede adamları kapıdan kovuyolar bacadan giriyolar kızı almak icin ne diller dokuluyor kızı vermiyolar adam yalvar yakar oluyor benim kuzenlerim falan hep 1-2 senede evlendi adamlar kafaya koymustu bekletmedi kızları bize bak bide birimiz 3 sene birimiz 7 birimiz 2 hala ortada evlilikle ilgili atılmıs bir adım yok komik ya
slm cnm hosgeldınnn napıyosunn
duzelir sonra yine bozulur benim akıl saglıgım hala iyi ya ben sukrediyorum belkide degildir yanibilmem
anladım canımm bende dünden beri hap içiyorumm ama kar etmiyoo bide eczaneye en keskin hangisiyse onu ver demiştimmm :96:
aynı dedigin gibi bizde de aynı durumlar annem diyordu kızım sanki bir kusurunuz varmıs gibi neden surekli kosturuyorsun pesinden istemiyorsa zorlama sutumu helal etmem bak sana dediki cok haklı bir anne olarak..
onun neyi bekledigini valla bilmiyorum hep bahane hep bahane tamam diyor sonrasında haber cıkmıyor varmı boyle bişi ya annem diyo temizlik yapıcam elim kolum baglı cevreye haber vericem hazırlık yapılcak cocuk oyuncagına döndü ya olmaz boyle..ekonomik durumunda problem yok ya
sevgilimin son zamanlardaki benden aşırı uzaklaşmasııı taktıgım konu bu canımm telefonla konusacağımızı bile unutuyo yaa sen olsan deli olmaz mıydınnKıyamam canım ya :26:
Benim ülserim var üzülür üzülmez midem çok kötü oluyoo
Sen neye taktın ?
evet guwen yok kımseye ok ewlenıyoruz dese bıle o nıkah masasına oturana kadar hayal kurmamak lazım nişanlar atılıyor evlıler bıle bosanıyor hiç bir seyın garantısı yok
yaa sorma işte bnde buna deli oluyorum ne çirkin kızlar el ustunde tutuluyor yaaaa.
bizim güven duygumuz aşk duygumuz hislerimiz öldü sağolsunlar hemde hiç haketmeden,dedıgın gıbı arkadasım ıstedıgın kadar guzel ol ıyı ol.ınsanlara bunlar yaramıyor.galıba kendı kıymetımızı bılmıyoruz
bende oturuyorum öyle kuzumm havada yağmurlu iyice duygusala bağladımmmmhoşbuldum canım napim ders çalışacam erteledikçe erteliyorumsen napıosn
EMin ol değildir valla benim akıl sağlığım bozuldu şahsen artık:124:
sevgilimin son zamanlardaki benden aşırı uzaklaşmasııı taktıgım konu bu canımm telefonla konusacağımızı bile unutuyo yaa sen olsan deli olmaz mıydınn
şarap konusu da şöyle şarap biraz kaliteli al en azından bi 5 yıllık falan olsun tadını ancak öyle alabilirsin içimi kolay olur
sağol tatlım not edeyim bunuuu ihtiyacım olacakavmigran kullan o iyidir
evet bende öyle planlıyorum bakalımmm gerçi umurunda olmayabilir çünkü sevdiğine emın olmamaya başladımmm
sevgilimin son zamanlardaki benden aşırı uzaklaşmasııı taktıgım konu bu canımm telefonla konusacağımızı bile unutuyo yaa sen olsan deli olmaz mıydınn
izin veriyorum zaten canımmm benım üzüldüğümdenn ona kızdıgımdan falan haberi yoookkuzaklaşmasına izin ver canım bakalım derdi ne öğrenebilirsin bu sayede belkisen kendini hırpaladıkça çocuun üstüne gittikçe eline bişi geçmicek çünkü bu erkeklerden adam olmaz yaranılmaz bunlara:113:
hitler gibi derkenn anlamadım pek kuzummmmOlurdum canım...Ama biliyo musun tepemize fazla çıkarırsak öyle oluyolar işte biraz 'hitler' gibi davranmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?