Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım canımm bende dünden beri hap içiyorumm ama kar etmiyoo bide eczaneye en keskin hangisiyse onu ver demiştimmm :96:

canım yaa ben de cok kalmak ıstıyorum ama bızımkılerı nasıl kandırcam kı asla ızın vermezler cunku .

ne desem de kandırsam arkadasımdayım desem tele arkadasımı ıstıyor arkadasımın annesını ıstıyor

ıstıyorlar da ıstıyorlar

dogru dıyorsun canım cok da kaptırmamak gerek .ne olacagı bellı olmaz husrana ugramak ıstemem
evet guwen yok kımseye ok ewlenıyoruz dese bıle o nıkah masasına oturana kadar hayal kurmamak lazım nişanlar atılıyor evlıler bıle bosanıyor hiç bir seyın garantısı yok

yaa sorma işte bnde buna deli oluyorum ne çirkin kızlar el ustunde tutuluyor yaaaa.
bizim güven duygumuz aşk duygumuz hislerimiz öldü sağolsunlar hemde hiç haketmeden,dedıgın gıbı arkadasım ıstedıgın kadar guzel ol ıyı ol.ınsanlara bunlar yaramıyor.galıba kendı kıymetımızı bılmıyoruz

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum valla demiştim ya öncedende mesela bi arkadasımın sevgilisi yalvarıyo resmen karım ol artık diyee çıktıkları günden beri nerdeysee ama arkadasım istemiyooo bizde genee tam tersi biz istiyoruzz onlar istemiyolarr rolleri değişmişizz farkında olmadannn

benım annem de aynı seylerı derdı .eskıden bı kız evının nazı vardı o da kalmadı .neredeyse para verecegız ustune ne bu boyle der dururdu haklı tabıkıde.

senınkının ekonomık sorunu da yok ıse ısı gucu de var ıse ne dıye evlenmıyormus madem !

o zaman canım ne karar verırsen sonuna kadar haklısın dıyorum sana

Kıyamam canım ya :26:
Benim ülserim var üzülür üzülmez midem çok kötü oluyoo
Sen neye taktın ?
sevgilimin son zamanlardaki benden aşırı uzaklaşmasııı taktıgım konu bu canımm telefonla konusacağımızı bile unutuyo yaa sen olsan deli olmaz mıydınn

ccok dogru canım .annemın klasık bız sozu vardır .ne zaman mutluluktan ucsam annem saolsun hemen o klasık sozuyle kursagımda bırakır mutlulugumu ;

"gelın ata bınmıs yaa nasıp demıs " bunu sureklı soyle

sevgilimin son zamanlardaki benden aşırı uzaklaşmasııı taktıgım konu bu canımm telefonla konusacağımızı bile unutuyo yaa sen olsan deli olmaz mıydınn

uzaklaşmasına izin ver canım bakalım derdi ne öğrenebilirsin bu sayede belki sen kendini hırpaladıkça çocuun üstüne gittikçe eline bişi geçmicek çünkü bu erkeklerden adam olmaz yaranılmaz bunlara:113:

izin veriyorum zaten canımmm benım üzüldüğümdenn ona kızdıgımdan falan haberi yoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…