Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayırlı olsn canm bu aksam baslıyorsun yanı ıkı hafta gece ıkı hafta gunduz vardıyası seklınde mı gıdıyor?

yaa bu erkekler harbı gerızekalı
evet kuzumm 2 hafta 12-8 2 hafta 4-12 gidicem büyük ihtimalle..ilk günler cok zor geçecek emınım ama bu işe dayanmak istiyorummm

evet doğru söylemiş kadınn gerçektenn ama erkeklerın bu konuda yalan söylediklerini bilmiyodumm ilk defa okudumm

dayan dayan canım zaten gece uyanık kalmaya burdan alısıksın=)))
evet tatlım bende öyle düşünüyorum 8 de cıkıcam iştenn zaten 5 te falan uyuyabiliyorum ancakk 3 saat daha dayanırım uykusuzluk koymazdaa insanlardan azar yemek cok koyuyo bana gerçi azarlama yokmuş gideceğim yerde ama belli mi olurr bi kaç kendini bilmez çıkarsa

Semiramis canım hayırlı olsun, çok sevindim :) Değişiklik olcak senin için, iyi gelir...
Bende olmicam bu aralar hafta sonu taşınıyoruz ya.. :)

Semiramis canım hayırlı olsun, çok sevindim :) Değişiklik olcak senin için, iyi gelir...
sağol tatlımm evett hem kendi paramı kazanıcam hemde bi çevrem olur belkiii :))) topikciğim baya durgun bi dönem geçirecek sanırımm bazı arkadaslarımızın finalleride varr ama olsun telafi ederizz

sağol tatlımm evett hem kendi paramı kazanıcam hemde bi çevrem olur belkiii :))) topikciğim baya durgun bi dönem geçirecek sanırımm bazı arkadaslarımızın finalleride varr ama olsun telafi ederizz

Evet canım kesinlikle çok iyi gelicek..Evet durgun geçicek olsun acısını çıkarırız sonra :)

Evet canım kesinlikle çok iyi gelicek..Evet durgun geçicek olsun acısını çıkarırız sonra :)
burda cok güzel arkadaslklar kurduk yaa mesela bi cok topiğe bi yazan bidaha yazmıyoo hergün yazan insanlar değişiyo ama bizimkinde öyle değill mesela aksam gwen yoktu ve benım aklıma takıldı neoldu acaba morali iyi mii neden gelmedi diyee inşallah hep böyle devam ederr birbirimizin söz nişan evlilik her anlarına tanık oluruzz

Aynen canım :) Mesela Sedef,Ammevelakin,Hürrem,Gwen,Sen:) çok sıcak insanlarsınız :) Yeni arkadaşlarda var tabi ama onlarla sizin kadar yakınlaşmadım daha...Ben Sanırım sayfa 50'den beridir takip ediyorum, hala da edicem Dediğin gibi inşallah güzel günlerimize de tanık oluruz

sağol tatlım sende cok sıcak kanlısınn :))) inşalah yaa şimdden bin sayfayı geçtikkk henüz 3 ay oldu topiği açalııı

sağol tatlım sende cok sıcak kanlısınn :))) inşalah yaa şimdden bin sayfayı geçtikkk henüz 3 ay oldu topiği açalııı

:)) Evet maşallah diyelim :)) Yazın daha çok giricez daha da artırırız sayıyı :) Güzel oldu ama Kk denildiğinde aklıma ilk burası geliyo artık :))

Tatlım ben çıkayım kusura bakma..Kıyafetlerimi,makyajlarımı filan topladım şimdi sıra kitaplarımda :)) Kendine iyi bak görüşürüz :)

tmm kuzu sende kendine cok iyi baakkk görüşürüzz

Canlarımm ben geldimm
Size yeni havadislerle geldim bildiğiniz üzre sevgilime ders çalışmaya gidecektim.
Dediğim gibi de gittim ve tek kelimeyle mükemmel bir gün geçirdik.
İlk baş eve gitmeden önce marketten alışveriş yaptık, istediğimiz herşeyi aldık
sonra eve geldik ama beni görmeniz lazım, ilk defa ev ortamında birlikte olduğumuz için yabancı gibiydim, hatta bana "yeni gelin gibi duruyorsun" tabirini bile kullandı sevgilim sağolsun
Neyse ben biraz açılınca kahvaltı yapmaya koyulduk, ben yapacaktım herşeyi güya ama elimi hiç birşeye değdirmedi patates soyuyorum, elini kesersin bırak deyip vermiyor bıçağı elime
Sonra "ben yapcam", "hayır ben yapcam" tartışmaları eşliğinde hazırladık soframızı, ben çay sevmiyorum diye bir sürü meyvesuyu almış sevgilicim, benim aklıma gelmemişti halbuki
kahvaltıyı yaptıktan sonra derse oturduk, ilk başlarda ilk yarım saat falan iyi gidiyorduk ders konusunda, sonra ben onu bana bakarken yakaladım, o beni ona bakarken falan yakaladı derken. cozuttuk o zaten sürekli benimle uğraştı çocuk gibi. Ama yine de ders çalışmaya çalıştık, belirlediğimiz ders çalışma saatini bitirmeden kalkmadık masadan her ne kadar masada otururken kaynatsak da
Sonra ben kolay yapılan hazır bir tatlı yaptım. O da sadece sütü ve tozu tencereye döküp karıştırıyorsun
Vee akşam yemeği geldi çattı, ben bir sürü şey düşünmüştüm kafamda ama sevgilim ben yapcam diye tutturdu. Tavuk almış, onların özenle derilerini çıkardı, kesti,etti, pişirilecek kıvama getirdi. Eline o kadar yakışıyor ki ev işi, mutfak işi. Kendimden utandım valla Sonuç olarak sevgilim bol baharatlı güzeel bir tavuk çıkardı ortaya, tadı hala damağımda.
Ben de "salata yapayım bari de sofrada bi tuzum bulunsun" diye direttim. O da,sevgilim bıçak elimdeyken sanki bir bebeğin elindeymiş gibi davrandığından yemek salatadan daha önce hazırdı
Sonra afiyetle yedik hepsini
Ama o kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam kızlar, çok çabuk geçti vakit. keşke evlenince de herşey bu kadar güzel olsa, sevgilim evlenince çok daha güzel olacağını iddia ediyor gerçi olur ya da olmaz bilemiyorum ama o günü asla unutmayacağım kesin

hoşgeldin tatlımmm :))) ay ne güzel bi gün geçirmişsinizzz sedef demiştiii birbirinize bakmaktan ders çalışabilirsiniz inş biz çalışamıyorz demiştii benımde hayalimde hep böyle bi gün geçirmek vvarrr inşallah nasip olur banadaa bende bu aksam çalışmaya başlıyorummm sevgilim bi ilgili bi ilgilii dikkat et yorma kendinii falan diyo kaç olduuu

ayın 20sinde yani yıldönümümüzde beraber nöbetçiyizzzz .. kızlar ist da oturan varsa beklerim yaa gelin bi çay kahve ikram ederim size.. haydarpaşa numune hastanesindeyim..
canım, ben istanbuldayım ama malesef farklı yakalardayız. yoksa gelirdim, belki görüşürüz bir gün belli mi olur
canım çok sevindim sevgilinin daha iyi olmasına. Tam bir erkekten beklenecek cevap şimdi naz çekeceksin ama iyi olsunlar da kırk yılda bir naz yapmışlar çok mu:1:

canım aynen dediğin gibi çalışamadık hiç ama yine de mükemmel bir gündü. ben oraya giderken bir sürü şey düşündüm, hatta milföyü de düşünmüştüm kuzum ama sevgilim sağolsun fırınlarını yan apartmanda oturan kuzeni ve sevgilisine vermiş,almayı unutmuş. Gerçi o yapacağı yemekleri kafasında belirlemiş zaten bana gerek kalmadı

hahah çok hoşsunuz ya ben de süründürdüm ama süründürme döneminde de sevgili gibiydik aynı. O yüzden pek de süründürdüm denemez, hafif naz diyelim
kızlar bu arada, siz nerelisiniz sevgiliniz nereli..
Ben başlayayım; Ben TRABZON sevkülüm KoNYA
canım ben ist.da doğdum büyüdüm, ama aslen kastamonu'luyuz. Sevgilime de göçmen diyebiliriz. Dedesi zamanında belki bilenleriniz vardır, ahıska'dan(gürcistan sınırlarında bir yer) göçmüşler. Kendisi izmit'li ama

hoşbulduk kuzucummm kıyamam ya yazık. tam da sana yazacaktım çalışmaya başlıyormuşsun sevgilinin kafasına dank eder bişeyler diye bak gördün mü gerçekten de öyle olmuş. Bu erkekleri birşeylerin dürtmesi gerekiyor canım. yoksa düşünemiyorlar:18: çok sevindim aranızın güzel olmasına, ve senin mutlu olmana
ayrıca senin adına da sevindim kuzum inş. senin için güzel ve hayırlı bir iş olur. Ama topik adına üzüldüm.artık geceleri olmayacağın için. özleyeceğim seni
Canım aynı sedef'in dediği gibi oldu bu arada ama ben evde olsam da çalışmazdım zaten. o yüzden hiç dert etmedim. onun çalışmasını engelledim sadece

kuzum benim çok sağol, o sizlerin sıcak kanlılığı kesinlikle. çok şükür ki böyle güzel arkadaşlıklar kurduk. daim olur inşallah.
hatta birbirimizin düğünlerine falan gitmek nasip olur belki de

canım hayırlı olsun yeni eviniz. benim de haftaya finallerim başlıyor. ben de pek uğrayamayabilirim

evet baya msj falan attı bugunn :)) bende seni ve diğer kızları özlicem yaa ama olsun 2 hafta sonraa inş devam edersem işe 4-12 olucamm gece cok yorgun olmazsam burdayım yaniii ama alısırım ya bi kaç gün yorulurum sonra alışmaya başlarımmm

güzellerim ben çıkıyorumm hayat devam ediyoru izlicem sonra 23 de işe gidicemm bi daha giremem büyük ihtimalle benım ıcın dua edinn hayırlısıyla atlatayım ilk çalışma günü herzaman zordur çünküüü hepinizi seviyorummm öpüldünüzz

ayy canım senın adına cok sevındım ,gercekten cok guzel bırgun gecırmıssınız .

zaten atesle barut yanyana gelıp de kuzu kuzu sadece ders calısmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…