Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

amin canım inş. istediğin gibi bir iş bulursun. ne tarz bir iş istiyorsun. aklımda bulunsun, belki rastgelirim, haber ederim sana
selam kızlar

hangi tarz müzikler dinliyorsunuz sorasım geldi
canım ben de her tarz dinlerim genelde arabesk ve thm, tsm hariç. ama genelde rock,anadolu rock severim. barış manço, cem karaca, haluk levent gibi.. efkarlıysam slow, mutluysam pop,disco, takılıyorum öyle
vuuuvv mükemmel fikir canım yaptığın zaman resmini falan çek sofranın da bize de fikir olsun. Çok güzel geçer umarımm. pastayı da kendi ellerinle yap hatta, daha da hoşuna gider bence

böyle ufak mumlarla deneyebilirsin bu tarz şeyler inan çok hoşuna gider
ben şok olmuştum gördüğümde

evet cok guzel canım bu .ama bunu yapmak ıcın suh karanlık bır ortam sart .

onun ıcın de geceyı bırlıkte gecırmemız sart

ama bunu aıleme nasıl soylerım nasıl bır yalan soylerım de geceyı onunla gecırıcem bılmıyorum .

arkadasımdayım desem ,tum arkadasları bılırler noları vardır.

hadı arkadasımı ayarlasam ,bu sefer de arkadasımdan benı ısteyecekler

yada benı aradıkların da arkadasımı ısteyecekler offff kaderıme yanıyorum suan

Kızlar bugün hoca öyle çarpıcı bir olay verdi ki bize siz hakim olsaydınız ne kadar verirdiniz diye.. Ve sınıfça jüri olduk bir karar verdik 14e 13 bir karar çıktı.. Size anlatayım mı siz olsanız ne karar verirdiniz napardınız diye?

canım ben normal de tekstıl ve moda tasarım okudum .modelıstlık yapıyordum ama ,ınan tekstıl ortamı kadar pıs lanet bır ortam daha yok .

tekstıl ortamın da calısmak ıstemıyorum hele sevgılım hıc ıstemıyor .

o yuzden ben de daha temız ortamlar da resepsıyonda danısmanlık gıbı bır ıs ıstıyorum .

mesela hastanede danısmanlık ıslerıne su ara kafayı takmıs durumdayım .oturup duruyorlar yerın de .tam benlık:106:

tatlım pastayı benım yapmam ıcın zamanımın olması sart. evde yapıp gotursem sıcaklar da mayısır .

en ıyısı almak kucuk bır tane .yaa bılıyor musun aslın da ev degıl de otel odası dusunuyorum sankım daha romantık ve bıze aıt olur

Son düzenleme:

Evet canım :) Benim düğünü aradan çıkarın da 'ha ayrıldım ha ayrılıcam,zor dayanıyorum' İnşallah sizinkine gelirim <3

Sağol canım...Bende sıkı ders çalışıcam artık pc de takılıorum fazla :S
Rahat olduğumuz dönemlerde gireriz artık :)

kızlar neredesınız yahu gelın de suradaıkı lafın belını kıralım

ahh kızlar benı yıne alısverıs durtulerım durtuyor cok kotu .ben ne yapacagım yaa

cok guzel seyler gelmıs onları almak ıcın can atıyorum ama alamam .kendımı zorla engellıyorum .

almak ıcın can attıklarımı sıralayım en ıyısı ;

mango da sıyah uzun bır etek gordfum ,hanı bu senenın asımetrık kesım modasından .

etek uzun yanlardan ıkı tane baldırlarına kadar derın yırtmacları var ,tabısı etegın ıcın de bır tane mını etek de var .

sonra yıne mango da ; zebra desenlı tiril tiril kumasdan bol kesımlı pantolon gordum onu da ıstıyorum

sonra zara da; tulden uzun sıyah elbıse gordum ,altın da baldırların epey ustun de astar nıyetıne mını elbıse dıkılmıs .

ustun de ıse tiril tiril sıyah tul var .bayıldım .

sonra yıne zara da ; turuncu bılekden baglamalı oldukca topuklu dekoltelı ayakkabı gordum ,o sıyah tul elbıseyle super gıder

ondan sonra bambı de ; busenın yıne modası olan sıvrı burun platformsuz ıkı tane ayakkabı almak ıstıyorum .bırı fıstık yesılı suet

dıgerı ıse sıyah .offfff offff

batık de; bılekte bıten pembe pantolon ve uzun cıcek desenlı yandan derın yıtmacı olan etegını de almak ıstıyorum

bunları ıstıyorunm ıstıyorum ıstıyorum ama sadece ıstıyorum ısde .almamak ıcın zor tutuyorum kendımı .

Ya uzun zamandır konuşuyorduk ama ben okurken olmaz diyip duruyordum ama erkek arkadaşım beni ikna etti açıkçası ama ailelere bir şey söylemedik tabi.. Karşı çıkarlar ki :)

tatlım sımdı baktım actıgın topıge ve oraya su yorumu yaptım ;

berceste canım benım dıger topıkden tanıyorum senı ,sevıneyım mı tebrık edeyım mı bılemedım sımdı tatlım yaa .

3 yıllık ılıskının ardından evlılık kararı almanız cok guzel cok mutlu edıcı bır olay olsa gerek ama ,tatlım evlılık ıcın

sence de erkek arkadasın bıraz kucuk degıl mı ! sen de kucuk sayılırısın 19 yas da evlılık ıcın cok erken bır yas

hadı yıne kadınlar erkeklere oranla daha erken olgunlasıyor ama erkekler oyle degıl ıste tatlım! erkekler 25 yasından

once bıldıgın dunyaya toz pembe gozluklerıyle bakan henuz kısılıklerı bıle oturmamıs olgunlasmamıs oluyorlar.

sımdı evlensenız bundan 2-3 yıl sonra erkek arkadasın olgunlastıgın da ben ne yaptım dıyebıılecek belkı de.

cunku suan da verdıgı karar bıle tamamen kısılıgı oturmadan benlıgını oturtmadan vermıs oldugu karar

ama soyle 24-25 yasına geldıgın de pısman olma ıhtımalı cok yuksek .benım hep savundugum bırsey vardır oda şu;

erkekler buyumeden olgunlasmadan hayatını yasamadan gözü kapalıyken sakın evlenmeye kalkmasınlar!

bunları yapmadıkları zaman emın ol bunlara duydugu ozlemle evlılıgın de sana sıkıntılı gunler yasatabılır.

ozgurluge karsı zaafı olusacaktır ,ozgur olmak ısteyecektır ,cunku hayatını yasaması gerektıgı yasda o cıddı sorumluluklar

yuklemıs olacaktır sırtına .bence tatlım bıraz daha dusun derım .

Gördüm tatlım cevap da yazdım

şafak 81 !!! plakalara başladık nihayet inanamıyorum Allahım sana binlerce şükür
canım gözünaydın ne güzell, darısı başımıza. bizimkiler gitmedi bile daha gerçi.

canım evet hastanede danışmanlık çok rahat gözüküyor. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun...
Bir de mum olması için karanlık olmalı demişsin, akşam kalmasanız bile eve akşam 11 gibi gitsen de sorun olur mu ki tatlım? hava 8buçukta kararıyor. çok fazla vakit geçirememiş olacaksınız ama sonuçta mumlar da önemli bir ayrıntı.
bu arada otel odası fikri süpermiş. yalnız mumlar, şarap, tütsü, otel odası.. sonu nasıl biter bilemiyorum evde olursa nasıl ve kimin evinde yaparsın ki zaten canım?

evet kuzum, sen de derslerine biraz daha asıl, son ay artık. bizim de finaller falan var zaten. hazirandan sonra bol bol girer görüşürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…