- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.421
amin canım inş. istediğin gibi bir iş bulursun. ne tarz bir iş istiyorsun. aklımda bulunsun, belki rastgelirim, haber ederim sanaevet sımdı okudum canım .hayırlısı olur ınsallah .calısmak ıyıdır yaa kendını toparlıyor ınsan .bu ıs semıramıse ıyı gelecektır emınım .
bı de ben baslasaydım .bakınıyorum hala.ıns ben de bulurum bır yer de baslarım
canım ben de her tarz dinlerim genelde arabesk ve thm, tsm hariç. ama genelde rock,anadolu rock severim. barış manço, cem karaca, haluk levent gibi.. efkarlıysam slow, mutluysam pop,disco, takılıyorum öyleselam kızlar
hangi tarz müzikler dinliyorsunuz sorasım geldi
vuuuvv mükemmel fikir canımhahahhahah ıns evlılık de boyledır canım
onumuzdekı ayın 25ınde ben de sevgılıkle basbasa olacagım
planlar yapıyorum bakalım nasıl olacak .dogum gunu de
sarap kokulu mumlar hatta tutsuler bıle dusunuyorum .
bızımkısı tutsuyu ve mumları pek sevmesede olsun olsun romantızm ıyıdır
bayıldım canım yaa, sevgilin de pek romantikmiş ne güzel. bizimki nasıl olacak bakalım. şu an şartlar böyle bir romantizme el vermiyor da
böyle ufak mumlarla deneyebilirsin bu tarz şeyler inan çok hoşuna gider
ben şok olmuştum gördüğümde
amin canım inş. istediğin gibi bir iş bulursun. ne tarz bir iş istiyorsun. aklımda bulunsun, belki rastgelirim, haber ederim sana
canım ben de her tarz dinlerim genelde arabesk ve thm, tsm hariç. ama genelde rock,anadolu rock severim. barış manço, cem karaca, haluk levent gibi.. efkarlıysam slow, mutluysam pop,disco, takılıyorum öyle
vuuuvv mükemmel fikir canımyaptığın zaman resmini falan çek sofranın da bize de fikir olsun. Çok güzel geçer umarımm. pastayı da kendi ellerinle yap hatta, daha da hoşuna gider bence
kuzum benim çok sağol, o sizlerin sıcak kanlılığı kesinlikle. çok şükür ki böyle güzel arkadaşlıklar kurduk. daim olur inşallah.
hatta birbirimizin düğünlerine falan gitmek nasip olur belki de
canım hayırlı olsun yeni eviniz. benim de haftaya finallerim başlıyor. ben de pek uğrayamayabilirim
Bu gece muhabbet dönmedi kızlar
Kızlar biz evlenmeye karar verdikHatta topik bile açtım 19 yaşında evlenmek istiyorum diye
aa cıddımısın canım nasıl oldu o ?
Ya uzun zamandır konuşuyorduk ama ben okurken olmaz diyip duruyordum ama erkek arkadaşım beni ikna etti açıkçası ama ailelere bir şey söylemedik tabi.. Karşı çıkarlar ki :)
tatlım sımdı baktım actıgın topıge ve oraya su yorumu yaptım ;
berceste canım benım dıger topıkden tanıyorum senı ,sevıneyım mı tebrık edeyım mı bılemedım sımdı tatlım yaa .
3 yıllık ılıskının ardından evlılık kararı almanız cok guzel cok mutlu edıcı bır olay olsa gerek ama ,tatlım evlılık ıcın
sence de erkek arkadasın bıraz kucuk degıl mı ! sen de kucuk sayılırısın 19 yas da evlılık ıcın cok erken bır yas
hadı yıne kadınlar erkeklere oranla daha erken olgunlasıyor ama erkekler oyle degıl ıste tatlım! erkekler 25 yasından
once bıldıgın dunyaya toz pembe gozluklerıyle bakan henuz kısılıklerı bıle oturmamıs olgunlasmamıs oluyorlar.
sımdı evlensenız bundan 2-3 yıl sonra erkek arkadasın olgunlastıgın da ben ne yaptım dıyebıılecek belkı de.
cunku suan da verdıgı karar bıle tamamen kısılıgı oturmadan benlıgını oturtmadan vermıs oldugu karar
ama soyle 24-25 yasına geldıgın de pısman olma ıhtımalı cok yuksek .benım hep savundugum bırsey vardır oda şu;
erkekler buyumeden olgunlasmadan hayatını yasamadan gözü kapalıyken sakın evlenmeye kalkmasınlar!
bunları yapmadıkları zaman emın ol bunlara duydugu ozlemle evlılıgın de sana sıkıntılı gunler yasatabılır.
ozgurluge karsı zaafı olusacaktır ,ozgur olmak ısteyecektır ,cunku hayatını yasaması gerektıgı yasda o cıddı sorumluluklar
yuklemıs olacaktır sırtına .bence tatlım bıraz daha dusun derım .
Gördüm tatlım cevap da yazdım
canım gözünaydın ne güzellşafak 81 !!!plakalara başladık nihayet inanamıyorum Allahım sana binlerce şükür
canım evet hastanede danışmanlık çok rahat gözüküyor. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun...canım ben normal de tekstıl ve moda tasarım okudum .modelıstlık yapıyordum ama ,ınan tekstıl ortamı kadar pıs lanet bır ortam daha yok .
tekstıl ortamın da calısmak ıstemıyorum hele sevgılım hıc ıstemıyor .
o yuzden ben de daha temız ortamlar da resepsıyonda danısmanlık gıbı bır ıs ıstıyorum .
mesela hastanede danısmanlık ıslerıne su ara kafayı takmıs durumdayım .oturup duruyorlar yerın de .tam benlık:106:
tatlım pastayı benım yapmam ıcın zamanımın olması sart. evde yapıp gotursem sıcaklar da mayısır .
en ıyısı almak kucuk bır tane .yaa bılıyor musun aslın da ev degıl de otel odası dusunuyorum sankım daha romantık ve bıze aıt olur
evet kuzum, sen de derslerine biraz daha asıl, son ay artık. bizim de finaller falan var zaten. hazirandan sonra bol bol girer görüşürüz inşallah.Evet canım :) Benim düğünü aradan çıkarın da 'ha ayrıldım ha ayrılıcam,zor dayanıyorum' İnşallah sizinkine gelirim <3
Sağol canım...Bende sıkı ders çalışıcam artık pc de takılıorum fazla :S
Rahat olduğumuz dönemlerde gireriz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?