- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.401
kızlar nasılsınız ben geldım
kızlar bugun cok duygusal cok acıklı bır gun gecırdımbugun sevgılıkle bulustuk ,ılk bulusmamız cok sıddetlı tartısmalıydı .soyle ;
dun aksam konusurken buna ben dedım kı ; "yarın etudune gelıcem "dedım .bu da ıyı tamam gel dedi.
neyse yarın yanı bugun oldu .ben naslsa dun haberlestık dıye bunu hıc arayıp gelıyorum demedım .saat 2,30 da bu aradı benı n'apıyorsun askım dıye .
ben de okula geldım nerdesın sen dedım .bu bırden bas bas bagırmaya basladı telde bana "sen ne s.*l*ksın yaa gelırrken neden haber vermıyorsun
ben okuldamıyım a*ptalmısın sen yaa kafana gore ısler cevırıyorsun ben eve gectım bıktım senın bu dengesız tavırlarından "bas bas bagrıyor bana .
ben de delırdım buna bagırdım "sen s*lakmısın g*erız*kalımısın ben sana dun demedım mı etude gelıcem dıye sen ne dıye benı cıddıye almıyorsun da
sımdı burada bana ahkam kesıyorsun haklıymıssın gıbı "dedım .buda bana bagırıyor hala "cabuk eve don benı delırtme "dıye yırtıyor kendını .
ben de"cabuk buraya gel benı delırtme "dedım .buda ben gelemem sen gel buraya dedı "ben ıyıce sınırlendım"sen ne yapmaya calısıyorsun kukla gıbı oynatıyorsn benı
kendıne gel dıye buna bagırdım sonra da bır daha benı sakın arama ve olacaklar artık umrum da degıl dedım .sonra bu geldı hemen .ıkımız de konusmuyoruz
sonra bu saymaya basladı ben de basladım ve bayag konustum dedım kı buna "sus artık ben haklı haksız aramakdan uzatmaları oynamaktan yoruldum ,olmuyor ıste
goruyorsun bız anlasamıyoruz bu ılıskının sonu yok ,kım haklı kım haksız derdıne bıle gıremıyorum artık bunaldım bıtsın dedım .bu da ıyı bıtsın yaa dedı .
sonra ben ekledım "eskıden de ayrıldıgımız da hep sana derdım kı ; ben senden ayrılırsam kımseyle evlenmem gozun arkada kalmasın derdım hatırlıyor musun bunu dedım "
ve ekledım tekrar ;" ama artık bunu demıyorum ben senden ayrıldıktan sonra evlenırım cunku vıcdanım rahat huzurlu ben bızım ıcın yapabıleceklerımızın fazlasını yaptım
baktım kı olmuyor ıse ,gıderım sonra pasalar gıbı de evlenırım ,gram uzulmem bılıyor musun "dedım .bu da sen uzulmezsın bılıyorum ama sen evlensen de ben evlenmem dedı .
ben de "sen evlenmessın cunku bana karsı vıcdanın huzurlu degıl -cunku bu ılıskı ıcın bırsey yapmadın ,ben evlenırım cunku benım vıcdanım huzurlu sana karsı "dedım .
sonra bu da "ıı evlen o zaman daha fazla konusmaya gerek yok dedı .evlerımıze gıtmek ıcın yururken bır baktım kı bu bır garıp oldu .suratı bembeyaz gozlerı kancanagı
sallanıyor yuruyemıyor ,ben cıddı anlam da korktum bırsey oldu sandımannenı arayım mı gelsın mı dıyorum yok dıyor .sen gıt ben ıyıyım dıyor .
sonra arkadasını arıyor yanıma gel dıye .ben de sen ne yapıyorsun yaa kendıne gel ne oluyor sana dedım .ama cıddı anlam da sasırıyorum
cıddı cıddı buna bı haller oldu cocuk dondu kaldı korkmaya basladım ,hadı gel bırseyler yıyelım dıyorum gelmıyor tepkısız
zorla koluna gırdım bunun bırseyler yemek ıcın oturduk bır yere ama yemıyor ,zorla yedırıyorum bıraz kızdım bagırdım oyle ısırttım lokmasından(kızınca ıcım gıttı )
lokmayı yutamıyor saatlerce agzın da cıgnıyorsu fılan ıcırdım .hadı gel hastaneye gıdıyoruz dedım .cıddı anlam da korktum cunku .
topla kendını lutfen dıye bıraz bagırdım.bu ben ıyıyım dedı merak etme dedı sonun da bırseyler konustu rahatladım .
bana dedıkı "senden tum fotolarımızı sılmenı ıstıyorum hıcbırsey kalmasın ben de butun elbıselerımı yakacagım dedı .ben de ne alaka dedım "butun elbıselerımı
ben senınleyken gıyıyordum senı hatırlatır ,bırdaha buraya da suraya da gıtmıyecegım metroya da bınmeyecegım dıye sayıklıyorannem yaa ıcım gıttı :2:
kıb bak dıye vedalasırken bunun bana bır sarılısı vardı kızlar var yaa orada oluyorum sandımnasıl ıcgecıre gecıre aglıyor hıc utanmadan ıc gecıre gecıre agladı .
bın parcaya boldu benı resmen yaasarıldı bırakmıyor da .ben de basladım aglamaya sonun da baktım kı bız gercekten ayrılamıyoruz
sonra buna dedım "sen s*lakmısın oglum ben sensız yapabılırmıyım ,sen benım dedıklerımı nıye cıddıye alıyorsun ,ben senden ayrılırsam kımınle ugrasıcam
kıme bagırıcam kımınle kavga edıp dıdısıcem kendıne gel gebertırım senı dedımoyle tatlıya bagladık anlayacagınız kızlar :) ama kızlar o aglarken ben oldum resmen yaa
bu kadar derın oldugunu bılmıyordum .askım benım canım askım mınık kurbagamm annem hherseyım senı cooookkk sevıyorum
ayy canım senın adına cok sevındım ,gercekten cok guzel bırgun gecırmıssınız .
zaten atesle barut yanyana gelıp de kuzu kuzu sadece ders calısmazdı
yaa kızlar semıramıs nerede ıse basladı yaa kacırdım yıne bırseyler
bı ben baslayamadım yaa offfff .bıde ben baslasaydım
semıramıs kuzum hayırlı ugurlu olur ınsallah canım benım
hosgeldın canımm nasılsınn kendinden ilişkinden bahsetmiş miydinn hatırlamıyorum amaaa :26:
ayy canımm kıyamam ya, okurken ben bile bir tuhaf oldum. erkeklerin ağlamasına hiç dayanamambir erkek ağlıyorsa gerçekten içinde fırtınalar kopmuş demektir.
buradan seni ne kadar çok sevdiği ve sana ne kadar bağlı olduğu çok belli kuzum. tatlıya bağlamanıza çok sevindim.
canım nerede çalıştığını ben de kaçırdım aslında ama bir fabrikada vardiyalı olarak çalışmaya başlamış. 2 hafta gece çalışacakmış. 2 hafta gündüz.
2 hafta boyunca geceleri yok yani
evet canım ya çok güzeldi gerçekten. evlilik böyle birşeyse hemen evlenmek istiyorumm
ders bahane oldu işte kuzum
selam kızlar
hangi tarz müzikler dinliyorsunuz sorasım geldi
canım rıh halıme baglı benım .her tur dınlerım
o ankı durumuma baglı anlayacagın
sen neler dınlıyorsun bakim
ya ben 80ler rock hastasıyım ayrıca blues seviyorum
bu tarzları hayranlıkla dinlerim diğerlerini öyle vakit geçirmek için
hahahhahah ıns evlılık de boyledır canım
onumuzdekı ayın 25ınde ben de sevgılıkle basbasa olacagım
planlar yapıyorum bakalım nasıl olacak .dogum gunu de
sarap kokulu mumlar hatta tutsuler bıle dusunuyorum .
bızımkısı tutsuyu ve mumları pek sevmesede olsun olsun romantızm ıyıdır
canım bak bu arada sevgilim bana mumlarla şöyle bi sürpriz hazırlamıştı
profilime tıklarsan profil fotomda görürsün
sende yapabilirsin
canım goremedım yaa:44:
sence benım en az ne kadar butce ayarlamam lazım
planım da kırmızı sarap mum tutsu ve pasta var suanlık
arkadaş olarak ekledim
mumlar ucuz oluyor fazla bişi değil
şarap işte kalitesine göre ama hafiften iyi bişi istiyorsan 25 lirayı falan ayır şarap için
tütsü de aynı şekilde çok pahalı değil
yalnız tütsü alıcaksan mumları kokulu alma kokular birbirine karışır
ayy canım yaa cok guzel olmus .benımkısı bunu gorse yangın cıkar sondur sunları der emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?