Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahhh canım, yarama tuz bastın. ben de zara'ya girince kendini kaybedenlerdenim. tam benim zevklerime hitap ediyor ama fazlasıyla pahalı bir sürü şey almak isteyip 1 veya 2 parça şeyle çıkıyorum, sonra hepsi içimde kalıyor

sekerım evde olsak otelde de olsak ufak caplı bır yaramazlık olur tabısı

evde olursak eger ,sevgılımın aılesıyle yasadıgı evde olur .aılesı sık sık teyzesıne yatıya gıder

gıtmezlerse de sevgılıme soylerım yollar ama ıste buda benı rahatsız edıyor .o gun dogumgunu

ve bızım basbasa kalmak ıstedıgımızı anlayacaklar farklı seyler dusunecekler .

evde sarap mum pasta artıkları ılla kalacak ,yanlıs ızlenım bırakmakdan korkuyorum acıkcası .

hos onun aılesının oyle dusuncelerı yoktur ama ,ben rahatsız olurum .

dedıgın gıbı mum gece olacak bırsey gunduz gozuyle mum yakacak degılım yaa

hatta mum derken aklıma bırsey geldı onu da anlatayım :)

bızım ortak bır cıft arkadasımız vardı .bunlar ayrılma kararı aldılar bız de aralarını yapmaya calsıyorduk .

cocuk sevgılısıne "mum ısıgın da senınle saraplarımızı yudumlayıp dans yapardık bız "demıstı .(kızı barısmaya ıkna etmeye calsıyor )

ben de cok ımrendım ordan dondum benımkıne "x bak mıllet neler yapıyor sen bana hıc boyle seyler yapmadın hakkımı cok yıyorsun

bız hıc senınle mum ısıgın da sarap ıcıp de dans etmedık ,mıllet de ask yasıyor bız de ama aradakı farka bak "dedım .

benımkı de bırden sınırlenıp "sashamıa bos bos konusup sacmalama mılletı kıyaslamakdan da vagzec .gerızakalı gunduz gozuyle ayyaslar

gıbı ne sarabından bahsedıyorsun sen "demıstı hahah aklıma geldı de anlatayım dedım canım .

aynen canım cok pahalı ama ,ben her ay param yettıgınce bır kacını alır dıgerlerını obur aya bırakır yıne param yettıgınce alırdım.oylelıkle her begendıgımı almaya

calısırdım ama sımdı kendımı frenlemeye calsıyorum canım .bız zaten ekonomık nedenlerden evlenemıyoruz ,ben de dalga gecer gıbı sureklı kendıme bırseyler almam

sevgılıme karsı bıraz ayıp oluyor.o yuzden frenlıyorum kendımı cok acı bırsey bu ya

hahah canım sevgilin şarabın gündüz içilmesine laf söyledi di mi, şaraba değil yani. Yoksa kendisi içmiyorsa gümbürtüye gitme diye soruyorum
Bu arada bence otel çok daha güzel olur o zaman. Sevgiline annesini yollamanı söylesen sürprizi kaçmaz mı hem? otel daha bir sürpriz ve özel bence.
Hele kalma problemin olmazsa (istanbuldasın yanlış hatırlamıyorsam) çok güzel butik oteller var internette indirime giriyor hala. onları araştırabilirsin

evet canım haklısın. sevgililerimiz canla başla çalışıp herşeyden kısarken gidip bi elbiseye 200 tl vermek bu evrede benim de içimi acıtıyor. Aslında çalışmaya başlasak inş. hem istediğimizi alır, hem kenara para koyabiliriz. Ah ahh gelse de o günler bi...

canım bak mesela bu tarz bir otel de olabilir.
Gürültüden Uzakta Huzur Dolu Bir Kaçamak!
hem istanbul'a yakın. şarap ikramı var. hem de 1 gece yatılı ve ikramlı, fiyatı çok uygun.
ayy ben de az değilim hee. kendim yapmıyorum ama başkalarına ne de güzel tavsiyelerde bulunuyorum

biz karar verdik vermesine de herkes erken diyor çocuksunuz daha diyor :2:

canım dün gece uyuyakalmışım ya... Burdan cevap vereyim.
Ben de yorum yapanlara katılıyorum. Henüz 19 yaşındasın, bu yaşta evlilik gibi bir sorumluluğu kaldırabilecek misin? Özellikle de bir erkek için 20-21 yaş bir erkek için çoook erken. Erkek 25ten önce henüz kişiliği oturmadan kesinlikle evlenmemeli bence.
Hem neden bu kadar çok istiyorsunuz ki.? Okurken evlilik hiç çekilmez. Ben sınıfta kalırım evlenirsem herhalde Çünkü evliyken evimle, eşimle ilgilenmek, gezip tozmak isterim.
Ders çalışmak, derslere gitmek, sınavlara girmek değil..
Ben de deli gibi istiyorum bazen ama herşey zamanında güzel kesinlikle..
Çok istiyorsanız, söz nişan yapın diyeceğim ama bu da yalnızca size eziyet olur, ailelerle yüz göz olmak falan...

kıyamam çalışş canımm sonra rahat ett bi ömürr
inş canım, sırf onun için uğraşıyoruz işte

semiramisçim ilk iş günün nasıl geçti kuzum

canım sen hem cennet gibi hem de sudan ucuz yerler buluyosun, valla balayı otelimizi ararken sana danışıcam kuzum

canım sen hem cennet gibi hem de sudan ucuz yerler buluyosun, valla balayı otelimizi ararken sana danışıcam kuzum

ah canım, valla o kadar hevesliyim ki bu tarz şeylere, gidemeyeceğimizi bile bile araştırmaktan kendimi alamıyorum
bi gelsin de o günler balayı araştırmalarımızı birlikte yaparız inşallah

inş. canım benim.
ama siz neden ayrılıyormuşsunuz yaa, ne oldu ki kuzum:26: ben ya unuttum ya kaçırdım :26:

canım gunduz gozuyle sarap ıcmeye laf etmıstı .adam haklı sekerım hıc bızım bırlıkte gecırdıgımız bır gecemız olmadı kı sarap ıcığ dans edelım .

neye gore sıtem yapıyorsam cocuga sevgılım de sınırlendı gunese dogru mu sarap ıcecegız ayyaslar gıbı dedı

bana da otel cok mantıklı geldı canım .evde olursa suprızı kacar yanı .evet ıstanbuldayım canım .

evet canım ıste ben de onu dıyorum ,hem paraszlıktan evlenemeyıp hem de o kadar rahat alısverıs etmemız yanlıs oluyor dalga gecer gıbı .

sevgılım bı kere yuzume vurdu bunu benım; "sashamıa senın ne olacak bu alısverıs derdın yanı bız parasızlıktan evlenemıyoruz sen de elıne gecen haslıgı oldugu gıbı anın da

harcıyorsun ,bu hareketlerın benı gercekten korkutuyor ,tutum dıye bırsey yok sen de yaa bır kere de bı don barı bana al dısımı kırarım "demıstı

canım aslın da cok haklı ,ben suan calısmıyorum dıye babam saolsun her ay bana aylık harclıgın olsun dıye 500tl verıyor .ben de onu aylık kullanamıyorum ,aldıgım gun bıtıyor

alısverısde bıtıyor ıkı parca elbıseyle sonra da tum ay culsuz gecırıyorumee cocugun da garıbıne gıdıyor bırgun ıcın de o parayı harcadıgım da o yuzden tutuyorum ken-

dımı .dedıgın gıbı canım bı ıse gırseydık hem para bırıktırır evlılgımız ıcın hem de uc bes parca bırseyler almaya fırsatımız olurdu .

canım cok guzelmıs ama ben ne dıyıp de o geceyı sevgılımle gecırıcem hıc bılmıyorum .

soyle dusunuyorum ,arkadasımı ayarlıyım benım ıcın o gun telefonunu kapatsın .babam da benı

arasın "hanı sen x de kalıyordun ama x telefonu kapalı "ben de derım "baba x ın sarzı yok kapalı

verıyım mı x'ı telefona "derım o zaten ısteyecektır .ben de bır tane oralardan kız ayarlayım arkadasımın

adına yanı x adına konussun.nasıl fıkır ama

tatlım sevgilisi olan bi arkadaşını da ayarlayabilirsin, o zaman onlarda o otelde kalırlarsa sorun olmaz. mesela ben öyle yapmıştım. bi arkadaşım sevgilisiyle kalıcaktı x otelde. biz de onurla x otele gittik. arkadaşımla aynı kattaydık. bi ara arkadaşıma mesaj attım hole çık da annemi arıyayım diye. annem o arkadaşımda kalıcam sanıyodu. annemi aradım, gerine gerine de arkadaşım yanımda veriyim mi onunla da konuşçan mı dedim öyle bi güvenle söylemişim ki yok gerek yok kızım demişti öyle atlatmıştık.

inş canım, sırf onun için uğraşıyoruz işte

semiramisçim ilk iş günün nasıl geçti kuzum
ben geldimmm güzelliklerimmm :)) ilk iş aksamım güzeldii güle oynaya çalıştım dyebilirimmmm sadece yanımdaki kızı hiç sevmedimmm hep hayıflandııı bayılcam ben falan ağlıyo falann bende tam tersi gülüyorummm hiç uyumadan gittim ama hiç uykum gelmedii eve geldğimde biraz uyku bastırdııı...buaksam çalışma yok yarın aksama gidicemm pazar çalışması yapıcam yaniii :)) aslında bastan benım işim daha kolaydı ama formen aldı ordan beni boylu poslu güçlü kuvvetli kız getirdim sana dedi kadınaa sonra 2 arada gezdimm ancaa hiç korktugum gibi olmadı asla kimse tek kelime etmiyo elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyosunn herkes cok anlayışlıı formen kaç keree yolladı yüzünüzü yıkayın gelin diyee :)) yanımdaki kızla çalışmak istemiyorum ben yaaa cok dertleniyoo ki ben cok hassasım ilk çalışma hayatım hayatımda fabrika görmemişimmm hiç sesimi çıkarmadımm döndüm ona sabret az kaldı zaten dedim döndüm araba götürdüm getirdimmm...sonra 10.30 da uyudum 4 te uyandımm :)) buaksam topiğe uğrarımm gece muhabbetimizi yaparızz sizi seviyorummm

yaa kızlar semıramıs nerede ıse basladı yaa kacırdım yıne bırseyler

bı ben baslayamadım yaa offfff .bıde ben baslasaydım

semıramıs kuzum hayırlı ugurlu olur ınsallah canım benım
sağol tatlımm bi fabrikanın üretim bölümünde çalışmaya başladımm

tatlım sevgilin de haklı, biz bir ara ortak hesap açmıştık, oraya para yatırıyorduk, o her ay 100 tl falan yatırıyordu, ben de 20tl falan yatırıyordum alışveriş sevdam yüzünden hiç biriktiremiyordum ki ben ailemin yanında o uzakta okuduğu için onun harcamaları benimkinin 2 katı olmasına rağmen yemeyip içmeyip oraya koyuyordu. şimdi araya ayrılığımız falan girince arada kaynadı ama tekrar başlamayı düşünüyoruz inş. kendime bi çeki düzen vermem lazım o yüzden.
Ama ev hanımı psikolojisine girince ben çok daha tutumlu olacağımızı düşünüyorum. Çünkü bir ilişkide erkek eli açık bayan idare eden taraf olmalı bence...

canım çok güzel bir fikir ama orada birini bulmak sorun olmayacak mı, hiç bilmediğin tanımadığın insanlar olacak çünkü:26:
evet kuzum bence de bu fikir güzelmiş, biz de tatile gideceğimiz zaman böyle yapacaktık
hoşgeldin kuzucum özledik seni..
çok sevindim ilk gününün güzel geçmesine. boşver sen yanındaki kızı hiç takma, o zaten görünüşe göre dayanamayıp bırakacak gibi.
orada ne iş yapıyorsun tam olarak canım?
bu arada biz de seni seviyoruzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…