- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.701
Evet valla şarap haramsa, sevgiliyle başbaşa otel odasında olmakta haramHaklısın kesinlikle. Hediye filan seçtin mi peki ondan da mı vazgeçtin?
işine geldıgı gıbı yorumluyor haramı o
hedıyeye karar vermememıstım henuz ondan vazgecmıs sayılmam .
İyi o zaman bence doğum günü gelmeden hediyesiyle ilgili ayrıntı verme sakın, onda da hevesini kaçırmasın, hepsi aynı bu erkeklerin
Buarada canım bende yatıyım uyumayı deniyim artık. İyi geceler sana.
Selam canım ya ben kendime bir hafta filan verecegim sevgilimle ayrilmali miyim bunu dusunecegimkuzucuklar, kimsecikler yok mu?
neler yaptınız bakalım sevdiceklerinizle
Sadece kep atma toreni icin elbisen uygun guzel ben begendim canim altina kirmizi ayakkabi da cok guzel olurkızlar merhaba
konuyla alakalı değil kusurabakmayın ama ben kep töreni için elbise aldım bi fikir verebilirmisiniz..elbise ve ayakkabı hakkında
Selam canım ya ben kendime bir hafta filan verecegim sevgilimle ayrilmali miyim bunu dusunecegim
Sadece kep atma toreni icin elbisen uygun guzel ben begendim canim altina kirmizi ayakkabi da cok guzel olur
kızlar gunaydın
kızlar dun cok kotu hastalandım .mıgdemı usuttum .sabah 8 de mıgde bulantısıyla uyandım .
aksam 6 ya kadar afadersınız istifra ettım .mıgdeme kramplar gırdı resmen .
hele ben ıstıfra etmeye gercekten cok korkarım .cok acı bır gundu
neyse kı canım annecıgımın şifalı ellerıyle ıyılestım
aa canım neden ne oldu ?
Canim cok gecmis olsun simdi iyi misin? Ya canim cok kavga ediyoruz dun gecede sokakta bagiris cagiris.. Ben de bu gece son olsun filan dedim.. Ya kavga sirasinda "simdi sana bi carpicam", "simdi sana bi gecircem" filan demesi hosuma gitmiyorayrilsak daha mu iyi olur diyorum hep kavga oluyor
cok tesekkur ederım canım ,evet ıyıyım tatlım .
bız de sızın gıbıydık canım ,bız de sokak ortaların da az bağrış çağrış kavgalar etmedık .
taksım meydanın da tekme tokat dalmadıgım mı dersın ,polıslerı basımıza toplamadıgımız mı
neler neler yasadık bız dehele aksaray meydanın da bı kavgamız vardır ,taksıcı bıle
bızı sorunlu sanıp taksısıne almamıstısanırım her ılıskı de oluyor boyle seyler .
tatlım bunlar gercektem hos seyler degıl ,bakma sımdı gulerek anlatıyorum ama
bunu zamanın da yasadıgım da ben de senın gıbı ayrılık planları yapıyordum .
bunu sureklı mı yapıyorsunuz ? yoksa ılk defa mı boyle bırsey oldu ?
eger ılk defa oldu ıse bıraz dusun bakalım degısen bırsey olacak mı !
canim sizin kavgalar da cok fenaymis ya ayni bizim de boyle ve 2gune bir oluyor.. Egitimle ilgili sordugun konu hakkinda da hic bir fikrim yok kusura bakma.. Ben bi karar verdim canim daha once de anlatmistim onun okuluyla dersleriyle sinaviyla ugrasmaktan yoruldum sabahlari sinava gitmediginden kaliyor siniftada kaldi yoruldum ben ona diyecegim ki okulun bitip askere gidip de is buldugunda beni bul nasipse olur diyecegim bana hazir gelsin ben ugrasmak istemiyorum artik yipratmayalim birbirimizikızlar sıze bırsey soracagım ;
benım yegenım 2 yıllık yuksek ogretım programı ıcın öss ye sınavsız gecıs hakkından yararlanarak basvurdu .
o'da meslek lısesı cıkıslıydı .ben de meslek cıkıslıydım kendı alanıma 2 yıllık dırek gecıs yapmıstım sınava fılan gırmeden .
yalnız sımdı bayag degısıklıkler var .bızım zamanımız da tercıh ıcın klavuz form fılan verırlerdı ,oradan tercıhımızı yapardık.
sımdı klavuz form dagıtmıyorlar sanırım .yegenım sınavsız gecıs ıcın basvurdu ama ,tercıh yapacak bı klavuz form yok elın de .
sımdı bu kız neye gore tercıh yapacak anlamadık bırsey .
cnm kep töreni için gayet uygun sade şık bı elbıse ,ama ayakkabı olarak baska alternatıflere bakabılırsın .
bu sene sıvrı burunlar cok moda bak bırkac alternatıf yukleyım.
ayy şu son renk süpermiş, bu tarz ayakkabılara bayılıyorum
canim sizin kavgalar da cok fenaymis ya ayni bizim de boyle ve 2gune bir oluyor.. Egitimle ilgili sordugun konu hakkinda da hic bir fikrim yok kusura bakma.. Ben bi karar verdim canim daha once de anlatmistim onun okuluyla dersleriyle sinaviyla ugrasmaktan yoruldum sabahlari sinava gitmediginden kaliyor siniftada kaldi yoruldum ben ona diyecegim ki okulun bitip askere gidip de is buldugunda beni bul nasipse olur diyecegim bana hazir gelsin ben ugrasmak istemiyorum artik yipratmayalim birbirimizi
evet ben de cok begenıyorum ozellıkle metal burunları .gercekten cok zarıf modeller .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?