Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

işine geldıgı gıbı yorumluyor haramı o

hedıyeye karar vermememıstım henuz ondan vazgecmıs sayılmam .

İyi o zaman bence doğum günü gelmeden hediyesiyle ilgili ayrıntı verme sakın, onda da hevesini kaçırmasın, hepsi aynı bu erkeklerin

Buarada canım bende yatıyım uyumayı deniyim artık. İyi geceler sana.

ıyı geceler canım ,ben de yavas yavas yatmaya calısacagım

tatlı ruyalar tatlım

kızlar merhaba

konuyla alakalı değil kusurabakmayın ama ben kep töreni için elbise aldım bi fikir verebilirmisiniz..elbise ve ayakkabı hakkında

kuzucuklar, kimsecikler yok mu?
neler yaptınız bakalım sevdiceklerinizle
Selam canım ya ben kendime bir hafta filan verecegim sevgilimle ayrilmali miyim bunu dusunecegim
kızlar merhaba

konuyla alakalı değil kusurabakmayın ama ben kep töreni için elbise aldım bi fikir verebilirmisiniz..elbise ve ayakkabı hakkında
Sadece kep atma toreni icin elbisen uygun guzel ben begendim canim altina kirmizi ayakkabi da cok guzel olur

Eklentiler

• $00001.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $gfghfg.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $jhfjf.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $hghg.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $hghjghjg.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $jimmy-choo-resort-2012-neon-patent-leather-pumps-gallery.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $Louis-Vuitton-ayakkabi-modelleri-38.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $mavi stilletto topuklu ayakkabı modelleri.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $vizon sivri burun topuklu ayakkabi modelleri.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 40
kızlar gunaydın

kızlar dun cok kotu hastalandım .mıgdemı usuttum .sabah 8 de mıgde bulantısıyla uyandım .

aksam 6 ya kadar afadersınız istifra ettım .mıgdeme kramplar gırdı resmen .

hele ben ıstıfra etmeye gercekten cok korkarım .cok acı bır gundu

neyse kı canım annecıgımın şifalı ellerıyle ıyılestım

aa canım neden ne oldu ?

Canim cok gecmis olsun simdi iyi misin? Ya canim cok kavga ediyoruz dun gecede sokakta bagiris cagiris.. Ben de bu gece son olsun filan dedim.. Ya kavga sirasinda "simdi sana bi carpicam", "simdi sana bi gecircem" filan demesi hosuma gitmiyor ayrilsak daha mu iyi olur diyorum hep kavga oluyor

cok tesekkur ederım canım ,evet ıyıyım tatlım .

bız de sızın gıbıydık canım ,bız de sokak ortaların da az bağrış çağrış kavgalar etmedık .

taksım meydanın da tekme tokat dalmadıgım mı dersın ,polıslerı basımıza toplamadıgımız mı

neler neler yasadık bız de hele aksaray meydanın da bı kavgamız vardır ,taksıcı bıle

bızı sorunlu sanıp taksısıne almamıstı sanırım her ılıskı de oluyor boyle seyler .

tatlım bunlar gercektem hos seyler degıl ,bakma sımdı gulerek anlatıyorum ama

bunu zamanın da yasadıgım da ben de senın gıbı ayrılık planları yapıyordum .

bunu sureklı mı yapıyorsunuz ? yoksa ılk defa mı boyle bırsey oldu ?

eger ılk defa oldu ıse bıraz dusun bakalım degısen bırsey olacak mı !

kızlar sıze bırsey soracagım ;

benım yegenım 2 yıllık yuksek ogretım programı ıcın öss ye sınavsız gecıs hakkından yararlanarak basvurdu .

o'da meslek lısesı cıkıslıydı .ben de meslek cıkıslıydım kendı alanıma 2 yıllık dırek gecıs yapmıstım sınava fılan gırmeden .

yalnız sımdı bayag degısıklıkler var .bızım zamanımız da tercıh ıcın klavuz form fılan verırlerdı ,oradan tercıhımızı yapardık.

sımdı klavuz form dagıtmıyorlar sanırım .yegenım sınavsız gecıs ıcın basvurdu ama ,tercıh yapacak bı klavuz form yok elın de .

sımdı bu kız neye gore tercıh yapacak anlamadık bırsey .

canim sizin kavgalar da cok fenaymis ya ayni bizim de boyle ve 2gune bir oluyor.. Egitimle ilgili sordugun konu hakkinda da hic bir fikrim yok kusura bakma.. Ben bi karar verdim canim daha once de anlatmistim onun okuluyla dersleriyle sinaviyla ugrasmaktan yoruldum sabahlari sinava gitmediginden kaliyor siniftada kaldi yoruldum ben ona diyecegim ki okulun bitip askere gidip de is buldugunda beni bul nasipse olur diyecegim bana hazir gelsin ben ugrasmak istemiyorum artik yipratmayalim birbirimizi

Kendi basina sorumluluk almayi ogrenmeli artik ben onu uyandirmadan uyanabilmeli ben onu durtmeden calisabilmeli yoksa bir omur ben onu durtecegim kalk uyan ise git diye diye sorumluluk sahibi bi insan olsun ciksin karsima iste nasipse olur

Son düzenleme:
ayy şu son renk süpermiş, bu tarz ayakkabılara bayılıyorum

evet ben de cok begenıyorum ozellıkle metal burunları .gercekten cok zarıf modeller .

zarıf modeller ama ,malesef platformlar kadar da rahat degıller

platformlar ayagı dengede tutuyor .ama bunlar denge de tutmuyor .parmaklara cok yuklenılıyor .

uzun sure ayakda kalındıgın da cıddı agrıyor ayaklar .ne yapcaz artık katlancagız

Son düzenleme:

hahahaha canım cok guzel dusunmussun .

sana annelık yapmakdan bıktım gıbı olmus

sayende annesının gözu arkada degıldır valla .

acaba kendısıne cekı duzen vermesını soylesen

toparlamaz mı kendını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…