Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım yaa anlıyorum senın duygularını ,benım de cevrem de var boyle tıpler ıster ıstemez uzuluyorsun anlamazmıyım o duyguyu

hesı ılk baslarda evlılık meraklısı oluyor ama sonradan bı maddıyat sorunu alıyor basını gıdıyor .

evet canım ben de oyle dusunuyorum sankı sonradan 5-6 mılyar maas alacak degıller yaa!

benımkıne de dıyorum sonradan gomu fılan mı bulacaksın sımdı ne ısen sonra da aynı sen olacaksın dedım .

yaa valla kızım bızımkıler de yemın ederım ıs yok

ınsallah sonumuz ıyı olur zaten ,su sevgılımın anasıyla konustum morelım bozuldu tekrar offf

yok cnm kutlamadım yaa o da benım ve annemın kutlamadı zatenn :))

canım bugun tel de konusurkende mı kutlamadın ,keske hazır aramısken kutlasaydın .

ama keske ben de kutlamasaydım keyfım kactı .ortada bırsey yok ama cok samımıyetsız

telefondan bıle o samımıyetsızlıgı hıssedebılıyorum.bı de hızlı konustugu ıcın konusmama ızın

vermıyor ,a dıyorum ardından bırsey dıyor dogru duzgun konusamıyoruz telde

konusmayı bılmeyen salaklara benzedım resmen yaa

merhaba kızlar sanırım ben de bu topic e katılmalıyım. yaklaşık 8 aydı birlikteyiz tamam hemen evlenelim demiyorum zaten eğitimimizi tamamlamamız lazım . beni sevdiğinden de şüphem yok ama evliliğin hayalini bile kursam daha çok erken saçmalama diyo benım de doğal olarak moralim bozuluyor. ah ah bu erkekler

dün aksam aradı benımkinin annesii baya iyi konustu annesi benımkinden daha iyi konuşuyo benımle zatenn haklısın valla bakalım napıcazz milletin sevgilisi yalvarıp ayaklarına kapanırken bizimkiler kaçmaya bizi kırmaya yer arıyooo

8 aymıııııı bir erkek 4-5 senede bile evlilik konusmuyorsa 8 ayda cok zor cnm takılma yani bunların cinsi boyle

hahah güldürdn benı hiç gülesim yokken :))) bizimde bazen karışıo aynı anda konusmaya çalışıyoruzz :)) bugun hiç konusmadık ki canımm ne sevgilimle ne ailesiyle dün aksam konustuk ama dün aksamda kandil değildii :)

canım 8 ay ılıskı ıcın evlılıgın acelesı yok .

nıyetler onemlıdır tabı ama sımdıden evlılık evlılık dıye dıretme bence tatım

canım yaa ıste aynen bunu demek ıstedım .aynı anda konusmaya calsıyoruz bırsey anlasılmıyor .

aynı anda konusmaya baslayınca cumlemın yarısın da susuyorum onu dınlıyorum

sonra o benı dınlıyor baslıyoruz tekrar aynı anda cumleler kurmaya

ıkımız de ayrı ayrı telden konusuyoruz ,halıyle hangısıne yetısecegımı sasırıyorum

kekemeler gıbı okuyorum tel de resmen yaa

aynen canımm heyecanda yapıyoruz ya ondan öyle oluyoo annesı benımkinden daha düşünceli valla kadıncağız merak etmişş bayadır arayamadım neler yapıyosun falan dedii :) çalışmaya başladıgımı duyuncada emınım sevinmiştirr fatihe çalışamıyo sen nasıl tek basına gecindireceksin demişti önceden artık demez sanırım :)

ben cıkıyorum kızlarr hazırlanıcamm görüşmek üzere kendinizi fazla üzmeyinnn öpüldünüzzz

aman bu kayınvalıdelerın hepsı mı aynı yaa

hepsı de gelınler calısmasına taktı kafayı

calısmayan kıza oglumu vermem dıye

protesto edecekler neredeyse

Son düzenleme:
formun yenı halını hıc begenmedım yaa ,profılde kı arkadasların aktıvıtelerı aynen faceye benzemıs ,aktıvıteler kısmı aslın da begendım ama

forum takıp kısmını hıc begenmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…