- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.881
ya onun bi dediği bi dedğini tutmuyo ama moralim bozuluyo ister istemezzbenımkide askerden öncee istekliydide artık yok istek mistek napıcaz bilmiyorumm maddiyat önemli tabi ama sonuçta hep böyle olacak buu senınde dediiğin gibi 5-6 milyar maaş hiç bi zaman alamıcazz of of bakalımmm nolucak
yok cnm kutlamadım yaa o da benım ve annemın kutlamadı zatenn :))
dün aksam aradı benımkinin annesii baya iyi konustu annesi benımkinden daha iyi konuşuyo benımle zatenncanım yaa anlıyorum senın duygularını ,benım de cevrem de var boyle tıpler ıster ıstemez uzuluyorsun anlamazmıyım o duyguyu
hesı ılk baslarda evlılık meraklısı oluyor ama sonradan bı maddıyat sorunu alıyor basını gıdıyor .
evet canım ben de oyle dusunuyorum sankı sonradan 5-6 mılyar maas alacak degıller yaa!
benımkıne de dıyorum sonradan gomu fılan mı bulacaksın sımdı ne ısen sonra da aynı sen olacaksın dedım .
yaa valla kızım bızımkıler de yemın ederım ıs yok
ınsallah sonumuz ıyı olur zaten ,su sevgılımın anasıyla konustum morelım bozuldu tekrar offf
merhaba kızlar sanırım ben de bu topic e katılmalıyım. yaklaşık 8 aydı birlikteyiz tamam hemen evlenelim demiyorum zaten eğitimimizi tamamlamamız lazım . beni sevdiğinden de şüphem yok ama evliliğin hayalini bile kursam daha çok erken saçmalama diyo benım de doğal olarak moralim bozuluyor. ah ah bu erkekler
hahah güldürdn benı hiç gülesim yokken :))) bizimde bazen karışıo aynı anda konusmaya çalışıyoruzz :)) bugun hiç konusmadık ki canımm ne sevgilimle ne ailesiyle dün aksam konustuk ama dün aksamda kandil değildii :)canım bugun tel de konusurkende mı kutlamadın ,keske hazır aramısken kutlasaydın .
ama keske ben de kutlamasaydım keyfım kactı .ortada bırsey yok ama cok samımıyetsız
telefondan bıle o samımıyetsızlıgı hıssedebılıyorum.bı de hızlı konustugu ıcın konusmama ızın
vermıyor ,a dıyorum ardından bırsey dıyor dogru duzgun konusamıyoruz telde
konusmayı bılmeyen salaklara benzedım resmen yaa
merhaba kızlar sanırım ben de bu topic e katılmalıyım. yaklaşık 8 aydı birlikteyiz tamam hemen evlenelim demiyorum zaten eğitimimizi tamamlamamız lazım . beni sevdiğinden de şüphem yok ama evliliğin hayalini bile kursam daha çok erken saçmalama diyo benım de doğal olarak moralim bozuluyor. ah ah bu erkekler[/QUOTE
mrb cnm hosgeldınn..anlıyorum senii benımkide sen hayal kur kurma demiyorum diyo ben birlikte kuralım istiyorum ama gelde anlatttt
merhaba kızlar sanırım ben de bu topic e katılmalıyım. yaklaşık 8 aydı birlikteyiz tamam hemen evlenelim demiyorum zaten eğitimimizi tamamlamamız lazım . beni sevdiğinden de şüphem yok ama evliliğin hayalini bile kursam daha çok erken saçmalama diyo benım de doğal olarak moralim bozuluyor. ah ah bu erkekler
dün aksam aradı benımkinin annesii baya iyi konustu annesi benımkinden daha iyi konuşuyo benımle zatennhaklısın valla bakalım napıcazz milletin sevgilisi yalvarıp ayaklarına kapanırken bizimkiler kaçmaya bizi kırmaya yer arıyooo
hahah güldürdn benı hiç gülesim yokken :))) bizimde bazen karışıo aynı anda konusmaya çalışıyoruzz :)) bugun hiç konusmadık ki canımm ne sevgilimle ne ailesiyle dün aksam konustuk ama dün aksamda kandil değildii :)
aynen canımm heyecanda yapıyoruz ya ondan öyle oluyoocanım yaa ıste aynen bunu demek ıstedım .aynı anda konusmaya calsıyoruz bırsey anlasılmıyor .
aynı anda konusmaya baslayınca cumlemın yarısın da susuyorum onu dınlıyorum
sonra o benı dınlıyor baslıyoruz tekrar aynı anda cumleler kurmaya
ıkımız de ayrı ayrı telden konusuyoruz ,halıyle hangısıne yetısecegımı sasırıyorum
kekemeler gıbı okuyorum tel de resmen yaa
aynen canımm heyecanda yapıyoruz ya ondan öyle oluyooannesı benımkinden daha düşünceli valla kadıncağız merak etmişş bayadır arayamadım neler yapıyosun falan dedii :) çalışmaya başladıgımı duyuncada emınım sevinmiştirr fatihe çalışamıyo sen nasıl tek basına gecindireceksin demişti önceden artık demez sanırım :)
ben cıkıyorum kızlarr hazırlanıcamm görüşmek üzere kendinizi fazla üzmeyinnn öpüldünüzzz
kız eurovısıon bu gece mıydıkı:26:turkiye finale cıktı oh be
turkiye finale cıktı oh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?