- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.961
yaa kızlar resmımızı koyacamda tanıdık cıkar dıye cekınıyorum sızler hangı sehirdensiniz bakalım=))
anzer sen nerelısın kız sende yaz sonra koycam semıramıs senı bılıom tatlım
inşallah iyi haberlerini alırım hep kardeşim ya sizlerin üzüntülerini okuyunca benımde canım yanıyo en az kendi derdim kadar üzülüyorum..çünkü hepimiz yıllarımızı verdik en güzel günlerimizi verdik yeri geldi onlar için başkalarını kırdık sabahlara kadar ağladık..mesela aksam düşündümde ona ördüğüm atkıyı bereyi gördüğünde hiç mi içi acımayacak hiç mi benım ellerimin izlerini hala taşıdığını düşünmeyecek
tatlım bi insan bence 2 haftada çoktan pişman olurdu ki bizim en uzun ayrılığımız 4 gündüzaten seninki çok pişman olcak güzelim, o kendine yazık etti asıl
tatlım bi insan bence 2 haftada çoktan pişman olurdu ki bizim en uzun ayrılığımız 4 gündü
kızlar son cekındıgımız bı tane koyuwerdım gozukuyor mu kaldırcam cabuk bakın=)))
göremedim canım ben :26:kızlar son cekındıgımız bı tane koyuwerdım gozukuyor mu kaldırcam cabuk bakın=)))
neden tatlım :26:Kendimi çok kötü hissettim şu an.:26::26::26:
kızlar son cekındıgımız bı tane koyuwerdım gozukuyor mu kaldırcam cabuk bakın=)))
hurremsana bunları soyleyen adam kendine hic bakmamısmı ya kızım hic takılma dediklerine bir kez daha gordum ve sen 10 basarsın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?