- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.601
anzercım once sen begendıgın ıcın ılk mesajı sana atıcam senden rıcam 10 dakkada bır mesaj atabıldıgımden bnm yazımı sashaya kopyalayıp yollayabılır mısın? bende 1 on dakka sonra diğer fıstıklara atıcam
kızlar o kadınla ilgili cok bomba gelişmeler oldu ama buraya yazmak ıstemıyorum her bırınıze ozelden yazıcam
anzercım mesajına aynen katılyıorum canım boylece ortaya cıkmıs oldu herkesın nıyetını...
tatlım kurabıyeye yolla sen bıde bende dıger fıstıklara atıyorum
bunu ona sordun mu tatlım?:44:cok derliyim bu konuda yaa.4,5yıl oldu hersey cokgüzel coktan mutluyuz.birbirimizide seviyoruz.kız olmama ragmen benim ailemden herkes bilio onu hatta coguyla tanıştı annem abim dahil olmak üzere.ama nedense bitürlü o ailesiyle tanıstırmıo ve benden hiç bahsetmio onlara.sevgisinden eminim ama sonumuzdan emin degilim.insan seviosa nie saklar yaa
yolladım bebişşşsen bana yolla mesajı ben yollarım bende süre sınırı yok
ay sorma Allah tan yapmışım o hareketi söküldü zavallı rezıl oldu yaaa vah vahyolladım canım..
kadın sonunda layığını buldu.. hadsize bak sen
bi dürtmeyle döküldü herşeyi
bunu ona sordun mu tatlım?:44:
yolladım bebişşş
ay sorma Allah tan yapmışım o hareketi söküldü zavallı rezıl oldu yaaa vah vah
ama suphelerımın dogru oldugunu kanıtlamıs oldum demekkı her mana sevgilimeydı
yolladım canım..
kadın sonunda layığını buldu.. hadsize bak sen
bi dürtmeyle döküldü herşeyi
kızlar size bişe sorucam..
ben bu eski sevgilimle ayrıyım ama takipteyim hala mesela dökümüne göz atıyorum arada.. ve herkesle alakayı kesti bi kızla ısrarla kesmiyo o kızda kuzeninin sözlüsü gibi bişey ama daha resmi bişe yok ortada kızda çocukta bizden büyük yaşça.. kasım gibi evlenmeyi düşünüyolar aileler falan tanıştı.. neyse bu kızla çocuk sevgilim sayesinde tanıştı ve sevgilime kardeşim der hep.. ama ben o aileden de kızdan da nefret ediyorum çünkü o kızın abisi resmen benle ayırıp başka kızla aralarını yapmaya çalıştı sevgilimleyken.. biz çok sarsıldık o dönem.. kız hergün günaydın mesajı atıyo sürekli arıyo yemeğe gidelim şöyle yapalım sinemaya gidelim.. hatta bi kere ben yanındaydım onu atlatmak için anzer yanımda demişti olsun kızıda getir dedişaka gibi ya sanki 10 yaşında çocuğum ben..
neyse bugün konuştuk dedim o kızla mesajlaşma kesilmemiş nasıl kesim diyo deki kız arkadaşım rahatsız oluyo ona ters böyle şeyler bende onun bi erkekle mesajlaşmasını istemem mesela de diyorum.. o kuzenime söyler kuzenimde bütün sülaleye bende sende rezil oluruz senin için anzer ne karışıyo derler banada kılıbık derler diyo.. dedim madem öyle barışsakta eski anzeri göremeyeceksin bende kim mesaj atarsa cevap verecem bundan sonra kasmicam kendimi dedim.. ben sana güveniyorum da sen bana bi güvenemedin dedi.. bende güven meselesi değil yavrucum prensip meselesi dedim kapattım.. haksız mıyım sizce bu sorunda..
bu kuzeni baya dedikoducu biri yalnız bi kere sevgilimden bi kızı silmiştim kız gidip bu çocuğa ağlamış x beni silmiş diye oda o x değildir anzerdir demişş... onaneki ya sinir oluyorum herkes bizim ilişkinin içinde..
canım sizin ilişki 2 kişilik değil sanki böyle bi on on beş kişilik gibi
etraftan çok karışan var çok laf söyleyen
bi kere önce bunları yok ediceksiniz
sorunsuz bi hayat istiyorsa sevgilin önce bu karışanlarla görüşmeyi kesmesi lazım
eğer barışmak istiyorsan sende bu şartı öne sür bakalım yapıcak mı ?
söyledim canımda bir kişi değil iki kişi değil bütün sülalem dedikodumuzu yapar arkadan diyor..
birde bu kuzen istemeye giderken sende gel diyormuş bu sevgilime oda beni karıştırma demiş..
kızkardeşiyle konuştum sevgilimin kızla tanıştım iyi birine benziyo dedi.. belki abime bişey sormak için mesaj atıyodur bende anlamadım dedi..
ben ordayken yani onun şehirindeyken böyle şeyler olmazdı hiç.. en fazla bi iki kere ararlardı ama havalarını alır kapatırlardı şimdi sevgilimi tek buldular yükleniyolar..
sevgilimde iyice bunalmış kurtulmak istiyorum bu şehirden dedi bana bugün..
anzercım mesajını aldım yavrum ,hurremcım neler olmus oyle yaa
demek kı bos yere kurmamımıssın .demek kı hıssettıgın hersey dogruymus
dedıgın gıbı o kadın kasınıyormus zorla .ayy ne ınsanlar var yaa
coluk cocugundan da utanmıyor .sasırdım kaldım valla .
bukadar rezıl bırı olacagını hıc tahmın etmezdım .yaptıgı rezıllıgı de
garıbım elıne yuzune bulastırmıs yazık yaa kıyamam
o senı tahrık ederecek senınkıyle aranı acmaya calıstı ama
kendı tuzagına kendı dustukendı kendını tahrık ettı hatun
olan o zavallı kadına oldu .sen de bı tasla ıkı kus vurdun yavrum
sımdı ne catlıyordur hırsından haa,kudurmustur
ıyı bı ders olmustur bu olay ona ,mılletın yuvasını bozmakla mesgul olmaz da
bebelerıyle ılgılenır artık .
canm valla herkes aldı herhalde sedefle gwene yollamısmıydık:44:şimdi kimler kaldı mesajdan haberi olmayan
tatlım aynı iş yerınde deiller kırk yılda bır karsılasabılırler anca şirketler farklı sektor aynıbu arada kadın gerçekten bi güzel dökülmüş
ama işte sevgilinin artık daha dikkatli olması gerek bu kadın konusunda çünkü iş süresince hep yanında
bebeımmm agzına saglık benım düşündüğüm her şeyi sen yazmıssın...kendı tuzagına kendı düştü zavallıcık.Allah boylelerınden hepımzı uzak tutsun kızlar ...anzercım mesajını aldım yavrum ,hurremcım neler olmus oyle yaa
demek kı bos yere kurmamımıssın .demek kı hıssettıgın hersey dogruymus
dedıgın gıbı o kadın kasınıyormus zorla .ayy ne ınsanlar var yaa
coluk cocugundan da utanmıyor .sasırdım kaldım valla .
bukadar rezıl bırı olacagını hıc tahmın etmezdım .yaptıgı rezıllıgı de
garıbım elıne yuzune bulastırmıs yazık yaa kıyamam
o senı tahrık ederecek senınkıyle aranı acmaya calıstı ama
kendı tuzagına kendı dustukendı kendını tahrık ettı hatun
olan o zavallı kadına oldu .sen de bı tasla ıkı kus vurdun yavrum
sımdı ne catlıyordur hırsından haa,kudurmustur
ıyı bı ders olmustur bu olay ona ,mılletın yuvasını bozmakla mesgul olmaz da
bebelerıyle ılgılenır artık .
o zaman gelsin yanına
hem sorunlarınızı konuşarak halletmiş olursunuz.
ne yapıp ne edip gelsin ki sizde bi rahat nefes alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?