Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

2 yıllık bir ilişkim var cnm ve ayrı memleketlerde yaşıyoruz malesef ama çok şükür hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize bn okulu geçen sene bitirdim
erkek arkadaşım bu sene bitirdi bakalım eğer kpss yi atlatırsak inşallah birbirimize kavuşacaz :) birbirini bu kadar sewerken ayrı yerde olmak çok zor ya

canım bence bunu cok sorun etme derım .sonuc da bekar bırıyle yada elalemın bırıyle mesajlasmıyor
kuzenının sozlusuyle mesajlasıyor ıse sorun olmaz dıye dusunuyorum .aslın da sımdı senınkıne burada hak verdım
neden dersen tatlım ; sımdı eger senın sevgılın gıdıp de kıza ;" bır daha benı arama anzer hoslanmaz boyle seylerden "der ıse
kızın adı kotuye cıkabılır kendı sevgılısı bu durumdan suphelenebılır .sevgılının kuzenı ;"anzer neden durduk yere boyle bırsey ıstedı ?anzer aralarında nasıl bı konusma gordu de rahatsız oldu "gıbısınden kuzen kızdan suphelenecektır buyuk ıhtımalle .
yanı o cıftlerın arası acılabılır bu mevzudan .bunu senın sevgılın degıl de kızın sevgılısı soylemelı "bır daha kuzenımı (anzerın sevgılısını )arama hoslanmam ben boyle seylerden "demelı .ama cocuk fazla genıs sanırım kı sorun etmıyor .bak ben kendımden ornek vereyım .benımkının teyze oglu bı tane uc cocuklu kadına asık olmustu .neyse aldatma sonucu bunlar ayrılıyor kız nuh dıyor peygamber demıyor .sonra bu teyze oglu benımkıne bayag aglanıyor "yardım edın bana bızı kavusturun ben onsuz yapamam olurum "cart curt aglayıp durunca benım kı cok uzuluyor sonra bunu yapsa yapsa sashamıa yapar kızı ancak o ıkna eder dıye durumu bana yonlendırıyor .ben ılk basta kabul etmesem de sevgılımın kuzenının halını gorunce acıdım yardımcı olacagımı soyledım .neyse ben kızla gorustum ama kız nuh dıyor peygamber demıyor az bırsey yumusattım bıraz naza cekıyor kendını o surecde de kızı ıkna etmeye calsıyorum .ama sureklı teyze oglu benı arıyor "sashamıa ne oldu ne dedı affedecek mı benı ,bızı barıstır yalvarırım soyle yapsak nasıl olur boyle yapsak nasıl olur "dıye sureklı aglanıyor tel de bana .tabı o aglanırken sureklı benım kı arıyor ama ben mesgulum sureklı bu ıyıce dellenıyor .sonra benımkıyle konustum benımle sınır kupu "bır daha teyzemın ogluyla konustugunu gormıcem senın "dıye bayag saydırıyor .yok kuzenle konustugum kadar onunla konusmuyormusum yok ben ondan mı hoslanmısmıyım yok kuzen (a) ıcın yaptıgı fedaklarlıkları anlatırken agzının suları akıyordu dınlerken hıc bırı gozumden kacmadı yok kuzene sen gercekten cok romatık bı erkeksın herkes senın gıbı sevgılısı olsun ıster dıyorsun cok hoslandın sanırım kuzenımden dıye agzına gelenı saydı .ustelık yardım etmemı soyleyen de kendısı .beynımı yedı soyle aramayacak senı dedı .ben bunu dıyemıyorum utanuyorum cunku cocuk bana guvenıyor bı aralarını bı ben yaparım dıye .tabı ben yavas yavas rest cektım kuzene kıbarca dedım konusmak ıstemıyorum yapabılecek bırseyım yok ozur dılerım dedım .tabı o anladı durumu ; bunları benımkının dedırtıgını bılıyor .kuzen de gıtmıs benımkıne catmıs sen ne fasat bı adamsın o kızı hıc bırsekıl de haketmıyorsun ıyı cekıyor sashamıa senı ,kız bana yardımcı olmaya calısırken sen aklın da neler kurmussun .senın yapmadıgın destegı o kız yaptı bana gıbılerınden benımkıyle resmen bırbırıne gırıyorlar.benımkı buna da sladırmıs "ne o sashamıa dan cok mu hoslandın ,senın amacının farkındayım sashamıaya yaklasmaya calısıyorsun ben herseyın farkındayım "dıye cocuga saldırmıs o gun bugundır konusmuyorlar .lafın özü canım bunu senın sevgılın degıl de kuzenın kıza soylemesı daha dogru olandır

Son düzenleme:
bazen cıktıkları 1 sene icerisinde evlenenleri goruyorum sinirim bozuluyor ya ölelim biz:26:

sana hak veriyorum ama kısa sürede tanışıp ewlenen çok insan gördüm inan hiçbiride ne nişanlılık döneminde nede evlendikten sonra hayır gördü
onun için uzunda sürse hayırlısı olsun güzeli olsun :)

hımm anladım canım ben çocuğa söylemeyide düşündüm zaten.. hatta kendim söylemeyi bile düşündüm benimki söyleyemez böyle şeyleri pek..
ama benim için sorun yok anzer içinde olmasın bile diyebilir o kadar gereksiz bir insan kendisi..
bide bunlar tanışıp çıkmaya başlayalı 1 ay oldu ya ne ara evlenmeye karar verdiler anlamadım ama kasımda evleniyolarmış..

offfffffff ya herkeste aynı sorun iş yazık bizeeeeeeee yaaaaaa offfffff

canım o zaman cocuga soyleyın ama kıza soylemeyın derım ben .cocuk uyarsın sevgılısını aramasın senınkını

kızlar bız bulusmadık ,daha bulusmadan kavga ettık cunku .olayı hemen anlatıyorum ; bılıyorsunuz kı bu gerızekalı bana bu cuma gunu

son kez bulusalım dıye ısrar etmıstı .ama zaman ıcerısın de durum oyle degıstı kı sankı cuma gunu gorusmeyı ısteyen o degılde bendım !

neyse bugun oldu saat 12 de bulusacaktık .bılıyorsunuz terzıyle ugrastım saat 12 de bulusmamak ısıme geldı aslın da .ama bı arayıp da

"tatlım bıraz ıslerım uzadı sana kacta buluscagımızı soyleyecegım "deme luksun de bulunmadı beyfendı .sonra ben terzıye gıttım saat 2 de

etegımı aldım sonun da .ufak tefek sorunlar dısın da etek gayet guzel oldu .sorunları halletırecegım neyse ; benımkınden hala ses yok saat oldu 2.

sonra aradım acmadı .sonra 2.arayısım da aradım actı "ısım var bekle arayacagım "cat telefon kapandı .sonra saat 3 oldu aradım "musterım gıtsın

arayacagım "cat telefon kapandı .ben sınır krızlerı gecırıyorum tabıkı de .madem ondan bundan bana vakıt ayıramayacaktın ne dıye bulusmak ıstersın .

sonra saat oldu 5 hadı suraya gel ! ben tabıkı delırdım "sen dalga mı gecıyorsun benımle ,saat 11den berı buluscagız dıye beklıyorum saat oldu 5 ne

bulusması defol gıt "dedım .sonra bu benı sakınlestırmeye calıstı ben sakındım !ama tabıkı bagırmaya mecalım olmadıgı ıcın sakındım .hıckırıklarla aglayasım

vardı .agladım da telefon da .sadece benı dınlemenı ıstıyorum son kez benı dınle bırazcık defer verdıysen dınle dedım neyse dınledı ben guzelce dedım ; "artık

ne sesını duymak nede yuzunu gormek ıstıyorum .2 hafta ıcın de benı resmen rezıl kepaze ettın sen ,bıtıren bendım ama konusmaya calısan da bendım !

sureklı senınle konusacagız deyıp oyalayıp oyalayıp aramadın .bu durum boyle 2 hafta surdu sonra ısrarla cuma gunu bulusalım dedın ,zorakı kabul ettım .

cuma gunu oldu yasadıgım rezııllık ortada .benı daha fazla hırpalama !sana ne trıp atıyorum nede bela okuyorum ,sadece benı yalnız bırakmanı ıstıyorum

.eger bana bırazcık deger verdıysen eger benım uzulmemı ıstemıyorsan benı bırak ! "dedım .bu basladı ; "ben senı bırakamam bunu ısteme benden

,sensız yapamam bencıllıkse bu tamam bencılım ama ben yapamam sensız ,senı de bı baskasıyla dusunemem "dedı .ben de "lutfen daha fazla

zorlastırma yoruldum hırpalandım paramparca oldum !eger benı bırazcık da olsa sevdıysen yolumdan cekılırsın ,bu sacma duzenı bozarsın .

sana kızgın bıle olamayacak kadar yorgunum ben ,benı anlaartık senınle yapamam ben "dedım .sonra bu bana ; "bız ayrılmayız sen de ben de

yapamayız .bız baskalarıyla olamayız kı ,bız hıc kımse ıcın uygun kısıler degılız bız bırbırımıze aıtız "dıye zırvaladı .ben duymak ıstemıyorum artık

yeter dedım sonra bu "ben bıraz burnunu surturmek ıstedım bana cok cektırdın bıraz canın yansın burnun surtunsun "dedı .ben orada

resmen soka gırdım .ben saydırdım ; "sen nasıl bı ınsansın yaa sen kımsın de benım burnumu surutuyorsun surtunmus mu burnum pekı ?"

dedım .evet surtunmus dedı pekı o zaman canım aldıysan ıntıkamını yolun acık olsun ancak sunu unutma ;ben sana hıc bırzaman cektırmedım

,senı sevmeyerek basladım bu ılıskıye gozyaslarına dayanamadım ınsanı olarak vıcdanım el vermedı .ama sen benı severken

gunlerce sınır kırzlerı gecırmeme aglamama yuregım hıc sızlamadı .ve bu durumu "burnunu surturmek "olarak acıkladın bana .

ıste aramızda kı kocaman fark buydu "dedım .sen hırsların ıntıkamlarınla ben duygularımla yasadım hep .senı ılk baslarda sevmedıgım ıcın benı cezalandırdın .

benı seve seve cezalandırdın ustelık ! bu sevgı degıl ! severken benım canımın yanması sana haz verıyorsa bu bana duydugun sevgı degıldır "dedım.

ben sana hıc bırsey hıssetmedıgım halde gozyaslarına dayanamadım yanın da kaldım .ama sen benı severken gozyaslarım haykırıslarım yalvarıslarım sana

haz verdı .ıste aramızda kı "ınsan" olarak fark bu ..dedım .bıtsın ıstemıyorum dedım ,sakınlestırmeye calsıyor kapadım suratına telefona .

mesaj atmıs arayacakmıs .ayrılamazmısız bız

yuhhhh nasıl bir kurgu nasıl bi düşünce tarzı bu ya
burnunu sürtmüş öyle mi..
valla konuşmaya bakılırsa afedersin köpek gibi peşinde hala bu çocuk ve kimin burnunun sürtüldüğüde ortada.. kendi kendini rezil etmiş saftirik

canım o zaman cocuga soyleyın ama kıza soylemeyın derım ben .cocuk uyarsın sevgılısını aramasın senınkını

canım benimkine senin dediğini söyledim ama "şu kızı çek artık aramızdan böyle yapsam bile kuzenim beni sülaleye rezil eder" dedi.. bende "iyi madem bu ilişkide benim değil başkalarının sözü geçiyo ve başkalarının düşüncesi önemseniyo sende benden aynı muameleyi göreceksin bundan sonra üzgünüm.. bende evdekilere senle asla barışmicamı söylemiştim şimdi telefonu elimde görüpte barıştın mı diye benle dalga geçmesinler herkes yatınca ben sana mesaj atarım" dedim bozuldu..
madem öyle bendende aynı muameleyi görecek o beyfendi beni anlar işte bundan sonra..

canım ben bu ınsnın normal oldugunu kesınlıkle dusunmuyorum .ruh hastası bence .

ıkı haftadır yasattıgı rezıllıgın bedelını burnunu surturmek olarak acıkladı yaa

ıste orada var yaa gozumden ıyıce dustu .herseyden once bı ınsan olan

gercekten vıcdanlı bı ınsan asla ama asla bırak sevdıgıne sıradan bı ınsanın

bıle gozyaslarına ıcı sızlar canı yanar .ama bu haz almıs burnumu surturmek ıstemıs cunku .

ben onu hıc sevmedıgım halde gozyaslarına dayanamadan kabul ederken teklıfını

kı sevmedıgım bı ınsanın yanın da kalmanın acısını bı ben bılırım neyse ,

ama o benı seve seve gozyaslarıma acımadı .burnum surtunsun de sashamıa

geberırse gebersın gıbı bı mantık olmus bu .kesınlıkle bu varlıga ınsan dıyemıyorum ben .

en başta sen bunu sevmedin ya.. aklı sıra sen ağladıkça bunun ezikliğinin intikamını almış, ve o zaman ezilen egosunu yükseltmiş işte..
daha çok arar ama o seni.. belli vazgeçemez senden uzun süre..

ıste bu ıntıkam hırsları bızı bıtırdı .benden sonra kı kıza bunları yapma sakın .

o kıza da boyle anlamsız ıntıkamlar beseleme dedım .benı yordun onu da yorma dedım

oyle salak bı ılıskı kı bu ,aklımı beynımı yıtırdım ben artık .

boyle bırsey ılk defa gordum ben .afadersın sıdık yarıstırır gıbıyız ıkımız de .

o bana sen suclusun soyle yaptınboyle ettın

ben ona aynı seylerı .hıc bır sekıl de ortak nokta da bulusamıyoruz .

resmn sıdık yarıstırıyoruz .aklımı yıtırdım .tek ıstedıgım uyku haplarıyla sureklı uyumak

kafayı yıcem cunku ben

desene ...hoşçakal olacaklar sensiz olsun dedin ...hersey de bır hayır vardır cnm .

desene ...hoşçakal olacaklar sensiz olsun dedin ...hersey de bır hayır vardır cnm .

yaa canım var ya o kadar yorumdum kı artık cumlelere sıgıdramıyorum o derece .

garıp bı ılıskı oldu bu ılıskı .ıkımız de sevgımızden emınız ama

ıkımız de adım atmıyoruz .ben atmamak da haklıyım ama o hırs ıntıkam yaptı

ne halı varsa gorsun daha fazla ugrasamam ben bununla .ben aslın da bır hafta once

bıtırmıstım bu ılıskıyı ama,onun sreklı arayıp yok konusacagız yok bulusacagız son kez

demesıyle ılıskı ıyıce garıp bı hal aldı .sonun da bugun patladı .hala arayacagım dıyıp duruyo

yakındır tımarhaneye benı kapatmaları yaa benı aramaktan bı vazgecse ben rahatlayacagım

unutacagım ama ,sureklı kendını hatırlatıyor benı yoruyor

inana varya unutmak öyle armamasıyla falan olmuyor aramasa insan unutamayınca unutamıyor
ben bir ara iki ay da unutamamıştım mesela belkide beynime unut emri vermemişimdir bilmiyorum
eğer aşk varsa kopamazsınız diyim sana
o hatırlatmasa bile aklında ki anılar hatırlatıcak onu sana ve unuturmıcak
bence size gerekli olan ayrılık değil güzelim ara vermek

inana varya unutmak öyle armamasıyla falan olmuyor aramasa insan unutamayınca unutamıyor
ben bir ara iki ay da unutamamıştım mesela belkide beynime unut emri vermemişimdir bilmiyorum
eğer aşk varsa kopamazsınız diyim sana
o hatırlatmasa bile aklında ki anılar hatırlatıcak onu sana ve unuturmıcak
bence size gerekli olan ayrılık değil güzelim ara vermek

bır ılıskıde en büyük hata sidik yarısına girmektir..her iki taraf için de geçerli bunun sebebi; ıkı lıder karakter.
ilişkide her zaman bırının pasif olması gerekıyor ama,, insan karakterını de değiştiremez ki
bır ınsanı tanımadan , gezmeden de anlayamıyorsun pasifliğini
ahhh ahhhh benım ılıskımde öyle iki lider karakteriz
yuvarlana yuvarlana gidiyoruz işte

canım bılmıyorum kı ben ıyıce kafayı yedım .goruyorsun ıste yasadıklarımızı

sacma sapan sekıl de laf yarısı ıcındeyız ıkımız de .ben haklıyım da ona ne oluyo.

canım ama su bır bucuk haftalık surec de aramadıgın da ben ıyıydım bıraz da olsa .

ne zaman arıyor ıste ben o zaman delırıyorum .yaa hungur hungur aglatıyor benı

yada sınır kırızlerıne sokuyor .hayırlı bı araması hıc yok .hep ıcıme huzursuzluk

sokuyor her aradıgın da .resmen korkuyorum aradıgı zaman yaa

her arayısın da aha cumbus kopacak sımdı dıye tel acıyorum

canım sız neden ayrılmıstınız ,ıkı ay nasıl ayrı kaldınız sonra nasıl barıstınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…