Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet dogru soyluyorsun canım bır taraf oasıf olmalı

aslın da ben pasıfım ama o bunu hıc bır sekıl de kabul etmıyor

hep suclu ılla o oluyormus ben hıc suclu olamazmısım .

ee sımdı sucum yoksa zorla da suc sahıbı olamam kı .

off delırttı bu adam benım omrumu yedı .boyle ılıskı ne duydum ne gordum .

benımle bırlıkte aılem de delırdı resmen .

canım biliyorum o duyguları bende her teli off kesin kavga edicez diye açardım
bizim olay şöyle oldu öyle didişmeye başladık öyle didişmeye başladık ki sana yemine debilirim yani artık her konuşmanın sonu ya hüsran ya gözyaşıuydı bir sene hep kavga ettik koptuk görüşmedik falan hep sen şöylesin yok sensin o
bilmem ne
tamamen karşımdakinin full anlayışsız,full kaba,sinir gıgık olaarak görüyordum artık
o romantik adam gitti sanki bi anda anlayışsın sadece kendini düşünen insan geldi falan işte
sonra sürekli ara veriyorduk sinir oluyordujm bi vurdumduymazlık bi umursamazlık falan o kadar kavga ettik sonra bu bana bi gün gece yarısı bitiriyorum diye msj attı ama nasıl msj biliyor musun hep kendi haklı yok işte ben onu umursamıyormuşum yok ilgisizmişim yorulmuş artık bu sana son msjım ama hala seni seviyorum buna sahit gözyaşlarım bilmem ne bissürü şey yazmış ayy be şok oldum
yıkıldım resmen
dedim o kadar aylarca senin kabalıklarına rağmen benim dilim vardı bitti diyemedim ama sen bir çırpıda bitirdin ya artık sen,in ne sesini duymak istiyorum ne de bişiyini görmek falan yazım
o gece sabah kadar ağladım hatırlıyorum gözlerim şişti o iki ay içinde travma yaşadım resmen ama beyefendinin hiç umruna gelmedi tabi
hasta oldum,sivillccelendim depresifleştim bilmem ne her gün ağladım
aldatıldığımı birini sevdiğini bile düşündüm kurdum durdum işte
o kadar soğudum ki ondan varya anlatamam artık nefret edercesine geliyordum ki tam
o döndü bir anda hiç beklemiyordum aslında bir konuşmamız oldu işte
özür diledi hatasının farkındaydı ama yine de affetmicektim o kadar dil dökmeseydi pişmanlığını anlamasaydım konuşurken affetmicektim artık çıkarmıştım hayatımdan yani
sonra ona bütün beni soğutan huylarını söyledim falan eğer kabul etmeyip değişmeseydin bitirmiştim net yani
öyle oldu işte şimdi ayrıntıları hatırlamıyorum ama
dedim
-sen beni haketmiyorsun sana artık inanmıyorum senin beni sevdiğin falan yok o kaadar yıl kurduğumuz evlilik hayallerini bir çırpıda yıktın, hatırlıyorsun dimi ilişkinin başında bana bir söz vermiştin seni asla bırakmıcam diye sen sözünü tutamadın ben o kadar süre sana dilim vaarıp bitti diyemedim ama sen söyledin beni bir çırpıda bırakıp gittin dedim
-bunu düündüğüne inanamıyorum ben seni bırakmadım o sadece bir kavgaydı 5 yıl yaptığımız kavgalardan biriyli seni bırakmam hala sözümün arkasındayım bak yine döndüm işte eğer bıraksam bu konuşmaları yapmazdım şuan sana seni ilk günkinden daha çok seviyorum tamam hatalıyım haketmediğin şeyler söyledim belki ama telafi edicem bana bir şans ver özür dilerim affet tüm olanlar ve seni üzdüğüm için vs.şeyler konuştuk işte
sonra baıştık ama ben onda çok pişmanlığı gördüm yani eğer o kaybetme korkusunu görmeseydim nefret boyutuna geliyordum yani
sonra işte normale döndük öküzcüğümle
-

canım uzucu seyler yasamıssın sen de ama neyse kı sonun da mutlu olmussun .

aslın da bezer seyler yasamısız kı ben hala yasıyorum malesef .ama canım bızım

ılıskı oyle bı boyuta geldı kı yanı tıkandık resmen .ondan resmen sogudum nefret edıyorum

aynı zaman da sevgı de var tabı .karısık duygular yasıyorum .suan da ben de resmen

depresyondayım canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor canım sadece hıc uyanmadan uyumak ıstıyor

o suan da bıtmedı faln fıstan dıyor ama ,canım ben artık gururuma yedıremıyorum

su ıkı hafta da canımı oyle yaktı kı ,hıc bırsey olmamıs gıbı baslamam mumkun degıl .

bensızlıgı yasamasını cok ıstıyorum .bensızlıkle onun cezalanmasını ıstıyorum .

imkansız seven kadın sevdiğine dayanamaz
emin ol o şuan seni arasa yumuşak ve pişman davransa ağlasa mesela seni seviyorum diye eminim karşılıklı ağlarsınız
aslında bizim ilişkide mesela hep kabgalarla yürümüştür bazen düşünüyorum çok mu nazlıyım la ben diye
ama yine de onunla yaşadığım herşey ömre bedel ben bunu hissediyorum hiç unutmam bi keresinde kavga ediyorduk karşılıklı o bana saydırıyor ben ona bu başladı seni seviyorum diye ağlamaya ben içim parçalandı hatırlıyorum bende hıçkırıklara boğuldum karşılıklı artık birbirmizi seviyoruz diye ağlamıştık
aklıma geldi bak güzel günlerdi yaaa
biliyor musun ben ilk herşeyi sevgilimde tatdım mesela nasıl karşılıksız çok sevilir onda gördüm
her ne kadar zaman zaman kızsamda hatta öküzsün falan desemde çok seviyorum onu yani
o yüzden sende çok seviyordun ben hissettim o da seni seviyor sizin de sonunuz barışmak olur

her insan öyle iyi tarafından bakmayabilir canım malesef olaya
evet ben oğlunu sevdiğim için gittim oraya ama onu herkes öyle düşünmez
umarım düşündüğüm gibi olmaz
sonuçta ne olursa olsun kaynana:44:

sorun değil canım açıkcası alınmıştım ama unuttum gitti
son açtığım konudanda son zamanlardaki halimi anlarsınız umarım
değişik hissediyorum kendimi çabuk kızıp çabuk alınıyorum nedense
geçicidir umarım:44:
bizim sadece 1 kere telefon görüşmemiz bir kerede yüz yüze oldu
öyle samimi olma fırsatı olmadı
bilmiyorum kafama takılıyor işte
ne kadarda iyi bir insan olsa erkek anneleri olaya her açıdan ve sanırım biraz fesatta yaklaşabiliyorlar korkum bu
geçmişte yaptığım önemsiz bişeyin tafrasını ömür boyu çekmek istemem
ya bende çok üzüldüm valla kpssye giricem ya kafam yerinde değil bu ara
arada girip bakıyorum bazen kaçırdıklarımda olabiliyo yani..
kurabişşşş sana sesleniyorum geri dön bize bebeemmm

geldim anzercim yok birazcık kırıldım öyle es geçmelerinize ama geldim burdayım

hürremcim aldım mesajını süper olmuş bence neye uğradığını şaşırmıştır şimdi
ne tuhaf kadınlar var ya resmen gözlerini hırs bürüyor böylelerinin
seninkininde azcık burnu sürtmüş ama iyi olmuş

sasha inanmıyorum bu çocuk ne yaptığını hiç bilmiyor.
ne demek burnun sürtsün falan aradan geçen onca zaman sonra bey efendinin aklına bu mu gelmiş ? neyin intikamını alıyor aklınca
resmen saçmalamış. şimdi asıl yine kendi burnu sürtüyor farkında değil...
ya bi de yağ gibi üste çıkması yok mu hem sen buluşmak için ısrar et hemde sen istiyormuş gibi senin üstüne kalsın bu olay

aradaki kuzenmiş yiğenmiş parazitlere acayip sinir oluyorum
eğer tekrar birlikte olursanız bence kesinlikle ailesinden yana ona bişeyleri yasaklama
ileriki zamanda bunu senin başına kalkabilir hem sevgilin hemde ailesi
en ufak bi olumsuzlukta işte anzerden kaynaklandı anzer istememiştir v.s durumuna düşersin tatlım
o sebeple raharsız olduğun şeyleri sevgilinle mutlaka paylaş ama ona diretme zamanla senden sırf bu sebeple soğur
çünkü erkekler ailelerini asla atmıyolar malesef haksız olsalarda tavır almaya çekiniyorlar
sen elbetteki atmalarını talep etmiyosun ama bunlar acayip varlıklar işte
onun bunun için ne sevgilinle kötü olma boşver

tuhaf bi adam bu ya:44:
her konuşmada seni ağlatıyo canım ne bu ya
içini döküp kan kusup kapatıyo
sonrada ayrılamayız v.s bi sürü zırvalamış
kendisini ne zannediyo bu ya
hoş erkeklerin hepsi aynı sonuçta
takma kafana sasha ya
hele ki ağlamana hiç değmez emin ol

bilmemki canım hiç cadı bi kaynanayla karşılaşmadım
benim kv adayı oğlundan çok beni korur ve bi kavgamız olduğunda ona kızar.. o yüzden onun gibi düşündüm bende..
canım çok yazı yazılmış o gün demek bi curcunaya denk geldi senin yazında özellikle yapılmış bişiy yok emin olabilirsin tatlım..

yok canım bızım sonumuz sızın kı gıbı degıl .sızın hıssettıklerınız gercek duygularmıs ama

bızımkıler gercek duygular degılmıs .

ben sımdı daha onceden bahsettıgım plana gecıyorum ve gectım bıle .

bana teklıf eden cocugun teklıfını kabul ettım

ona kendını ne sandıgını gosterıcem sımdı .

canım haklısın aslında akraba durumları ters durumlar.. ama elin kızı için neler çekiyoruz ya..
üstelik sevgilim mesaja cevap vermek istemiyo ama artık onlarda akraba olacaklar o yüzden amcasıyla falan arasına soğukluk girer diye korkuyo..
aslında cevap vermese kız bi atar iki atar sonra oda atmaz dicem ama atmayınca daha çok ileri gider o kız aramaları falan başlar.. o daha kötü.. ben mesaj atsam diyorum kıza, kızın napcağı belli olmaz inceden beni önce kuzene sonra kuzeninin ailesine kötüler zaten hepsi dedikoducunun teki onlarda gider bizimkinin ailesine kötüler beni.. gerçi onlar beni biliyolar takmazlar ama can sıkılmasına da gerek yok aptal bi kız yüzünden.. üstelik kız benimkinin ailesiylede tanışmış ne alakaysa..

ona kendını ne sandıgını gosterıcem sımdı .

kız noluyo naptın sen.. bişe mi dedi yine seninkide dellendin?

kızlar daha onceden bahsettıgım bı durum vardı bılıyorsunuz .

eger bu kısıyle kesın bıttıgıne ınanırsam ,yas tutmak yerıne

cıkma teklıfı eden sahısın teklıfını kabul edecegımı soylemıstım .

evet kızlar suan da yenı bır sevgılım var .cıkma teklıfını kabul etmıs durumdayım .

mesaj attım kendısıne kı zaten yasadıklarımı az cok bılıyordu bekleyecegını soylemıstı

teklıfının hala gecerlı olup olmadıgını sordum ; hemen aradı zaten .

an ıtıbarıyle sevgılıyız ! suan da facemı acıyorum ılıskı durumumuzu kapı gıbı

yayınlıyorum

kız noluyo naptın sen.. bişe mi dedi yine seninkide dellendin?

ne demıyor ne yapmıyor kı canım .her konusmamız bı vukuat .

artık daha fazla tahammul edemeyecegım.ben bundan 5 saat sonra

bıtsın dıye yalvardım telefon da resmen agladım bıtmesı ıcın

ama o hıc bır sekıl de kabul etmedı .sıcak bı dus al tam yarım saat

sonra arayacagım senı dedı .aradı mı ? hayır !

herzaman kı hallerı ıste .hıc bır zaman cıddıye almadı benı .

ben aradım hemen ,tewyzemdeyım elım de posetler var acıl ısım var dedı

ıyı tamam dedım kapadım .sonra bana cıkma teklıfı eden cocuga mesaj attım

telfının kararlı olup olmadıgını sordum hemen aradı

ve suan da sevgılıyız !

valla canım inan şu meseleye kafa yorduğuna değmez eğer ki ilişkine zarar verecek boyuta gelirse sen kendin kız kardeşiyle falan konuşursun seninkinin
böylelikle arada kötü gelin durumuna düşmemiş olursun aksine diğerinin ipini pazara çıkartmış olursun tabi bunun için birincisi kızın sana ve sevgiline gıcıklık yapması ikinicisi ise en önemlisi ONUNLA TEKRAR BİRLİKTE OLMAN gerek

sasha kız naptın sen keşke acele etmeseydin
çocuğa karşı ilgin var mıydı bari
bide diğeri bunu öğrenince hakkında yanlış düşünmesin baksana hemen bulmuş birilerini falan diye:44:

sasha kız naptın sen keşke acele etmeseydin
çocuğa karşı ilgin var mıydı bari
bide diğeri bunu öğrenince hakkında yanlış düşünmesin baksana hemen bulmuş birilerini falan diye:44:

dusunsun banane banane banane .

artık onunne dusunecegını dusunecek durum da degılım zaten .

ohhh ıyı de yaptım valla . zaten ona mesaj cektım

"gızlı facenden ******* hot.dıye arattır goruceksın ılıskımı

eger bızı yanyana gormek cok ıstersen tatlım persembe gunu fotomuzuda

gorursun cok optum senı sekerım by by yazdım

canım benimki beklemede zaten hazır kuvvet bekliyo barıştık dememi..
kızkardeşi zaten siz ayrılamazsınız kabul etmiyorum abim iş bulsun seni istemeye gelicez dedi susturdu beni ayrıldık dediğimde..

neyse bırakıyorum ben bu işin peşini ama madem o dikkat etmiyo.. barışınca bende aynı muameleyi yapıcam ona görecek.. şu bu o sana mesaj atmasın sende yazma diyemeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…