Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inanılmaz laf cambazı bu adam..
bari boşa gitmesin bi iki bişeler yazsın, kendine blog açsın ya da kitap yazmaya başlasın.. harcanıyo resmen..
en iyisini yapmışsın tatlım bende burda çok destek görüyorum kızlardan sağolsunlar sana da desteğiz emin olabilirsin..

Son düzenleme:

Yani o kadar tuhaf bi durum içindeyim ki canım bu artık yıpratıcı bi hal almaya başladı
Bu adam benim çocukluk arkadaşım. Sıkıntılı da bi adam. Hep elinden tuttum şimdi bensiz yürüyemez sanıyorum. Evet biliyorum seviyo, ama beni değil bence, benim onu karşılık beklemeden bu kadar sevmemi, bunu ona hissettirmemi seviyo.

Anzercim biliyo musun insanlar hakkında yorum yaparken hiç yanılmıyosun. Müthiş bi öngörün var maşallah :) Bunu daa ilk o gün konuma yorum yaptığında farkettim :)
Fazlasıyla laf cambazı malesef. Yani hissetmiyodu belki de bu söylediklerini ama öyle bi ifade kabileyeti var ki bi şekilde inandırıyo seni. Diyorum ya mesela, biliyorum ki onun bana yaptığı bencillik, egoistlik ama bana öyle bi yansıtıyo ki suçlanıyorum, ayıp sana ya diyorum kendime. Asıl bencil sensin diyorum.

sıkıntılıysa bu onun sıkıntısı neden sen bu kadar benimsiyorsun ?
ayrıca sensiz bal gibi de yürür hayatına devam eder çocukluk arkadaşın ama artık çocuk değilsiniz mesafe koyman şart
aksi halde olan sana olacak onun umru bile olmaz

göl evi filminden güzel bir sahne şarkıya hoş bir şekilde eşlik ediyorlar

[video=youtube;0GdHVwII_zQ]http://www.youtube.com/watch?v=0GdHVwII_zQ&feature=related[/video]

Haklısın sedulu. Ne desen haklısın valla. Bunları be de diyorum kendime hep ama bi gücümü toplayıp da yeter ulan diyemiyorum işte. Kızıyorum kendime sen çok iradesizsin diyorum

Son düzenleme:
Haklısın sedulu. Ne desen haklısın valla. Bunları be de diyorum kendime hep ama bi gücümü toplayıp da yeter ulan diyemiyorum işte. Kızıyorum kendime sen çok iradesizsin diyorum

yani işte en iyi kendini yine sen bilirsin
ne yazsak burda boş olay sende bitiyor

teşekkür ederim canım utandım
madem o kadar yetenekli avukat olsaymış keşke
inanma konusuna gelince, hangimiz öyle değiliz ki sevdiğimizin bazı hareketleri resmen bize uyarıdır, ama biz o kadar kör oluruz ki gözümüze sokulan uyarıları bile görmeyiz...

Ah kızlar,bu sürüncemeden kurtulmayı o kadar istiyorum ki bilemezsiniz. Belki de en çok bu sebepten dolayı burdayım. O benim nefes alan en büyük zaafım. Ve bunu bi şekilde yen-me-li-yim.

Ah kızlar,bu sürüncemeden kurtulmayı o kadar istiyorum ki bilemezsiniz. Belki de en çok bu sebepten dolayı burdayım. O benim nefes alan en büyük zaafım. Ve bunu bi şekilde yen-me-li-yim.

bencede yenmelisin..
ne kadar çabuk o kadar temiz olur..
önce güç topla sonra kimse seni tutamaz zaten..

canım anzercim ya çok sağol. İnan böyle söylemen bile güç veriyor bana. yani pek erken bi tarafı kalmadı tabi ama uzadıkça da ben kendime olan saygımı yitirmeye başldım hepten.

Ey Aşk..! İşte tam bu AN'da

Bir nefes VUSLATTAYIM; Bir nefes AYRILIKTAYIM..!

Bir adım İÇERDEYİM; Bir adım DIŞARDAYIM..!

Bilmem ki her seferde neden bu kadar KEDERDEYİM..?

Sana bir o kadar YAKIN; bir o kadar da UZAKTAYIM..!

Hz. Mevlâna

canım konunu henüz okumadım belki okumuşumdur ama daha linke tıklamadım hatırlamıyorum
okumadan yorum yazacağım anzerinde dediği gibi kısa bir mesajlaşma içerisinden adamı çözmek mümkün acayip laf cambazı
olay sende başladığı gibi sendede biter
çocukluk arkadaşın adı üzerinde
artık çocuk değilsin
artık toparlanman gerek

göl evi filminden güzel bir sahne şarkıya hoş bir şekilde eşlik ediyorlar

[video=youtube;0GdHVwII_zQ]http://www.youtube.com/watch?v=0GdHVwII_zQ&feature=related[/video]

ayyyy ben bu filmde ne ağladım ama yaaaa
geçen dedim sevgilime göl evi çok güzel film ya ağla ağla geberdim dedim
o da dedi zaten ben önermiştim onu sana edi sonra şarj etti beynim sahi o önermişti
ya bütün full romantik filmleri sevgilim öneriyor ama o romantik filmlerden feyz alıp izlerken romantikleşmiyor hıhh

bu şahıs dışında nasıl bir hayatın var yoğun musun sosyal aktivitelerin var mı? kafanı dağıtan neler var? bunlar üzerine odaklan bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…