Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Paranoyaklaştım iyice.

Kızkardeşinin arkadaşı gelecekmiş eve,bizimkinden 6 ya küçük.:26:

Pürüz çıkardım,kızıyor şimdi bana.

canım benim boyle konularada sen ne kıskancam oda senin kardesin sayılır gelsin tabi gibi seyler de hem guvendigini hemde 6 yas kucuk bir kızı onun kardesi gibi gordugunu ima etmis olursun oda salak degilse anlar heralde

Paranoyaklaştım iyice.

Kızkardeşinin arkadaşı gelecekmiş eve,bizimkinden 6 ya küçük.:26:

Pürüz çıkardım,kızıyor şimdi bana.

ay ne olacak sanki ya bak bunlara kiziyorum..

bana degisik geliyor..simdi eve gelmese disarda baska birinide görmesin o zaman yapma kuzum öyle..

bilmiyorum cok degisik ve yapmayacagim birsey gibi geldi

oyy kıyamam birisi sevgilisini kıskanıyo sanırım
canım gelsin boşver ama sevgilin bi hoşgeldin desin odasına geçsin olmaz mı?

canım benim boyle konularada sen ne kıskancam oda senin kardesin sayılır gelsin tabi gibi seyler de hem guvendigini hemde 6 yas kucuk bir kızı onun kardesi gibi gordugunu ima etmis olursun oda salak degilse anlar heralde

ay ne olacak sanki ya bak bunlara kiziyorum..

bana degisik geliyor..simdi eve gelmese disarda baska birinide görmesin o zaman yapma kuzum öyle..

bilmiyorum cok degisik ve yapmayacagim birsey gibi geldi

Evet kızlar,haklısınız ama özel günlerim yaklaşıyor,saçmaladığımı fark ettim barıştık.

Sonra da dayısının dükkanına yardıma gitti.

Yaaa kurabiyemmm ne oldu ? :26::26::26:

bi kaç gün yoktum herkes ayrılmış sevgilisinden kızlar okuyup üfletsek mi ne nazar var sanırım topikte
bu arada tabi bende ayrıldım gerçi karşı taraf onaylamadı kendi kendime gelin güvey mi oldum ne tek başıma ayrıldım gibi oldu

evet canım nazar var galba
herkesın kotu gıdıyor ayrılıklar var
size noldu?
ya kızlar benımkının kardesı ve karısı bu gece memlekete gıdıyor gıtmeden once benı de ewden almaları son kez gorusmemız gerekmez mı? hala aramadılar yoksa aramıcaklar mı:26:
o gun kavga ettık dıye huzurlarını kacırdıgımı mı dusunduler acaba.ama benım sucum yoktu hemde sonunda tatlıya baglanmıstı.kızlar benı aramazlarsa napıyım

ya benım ne kadar zalim acımasız bı sewgılım varmıs ben onu sadece sewdım hiç kotu bişi yapmadım ben neden hakettım bu kadar uzulmeyı

ya benım ne kadar zalim acımasız bı sewgılım varmıs ben onu sadece sewdım hiç kotu bişi yapmadım ben neden hakettım bu kadar uzulmeyı

noldu canım neden kavga ettiniz
benimkine gelince hiç sorma yaa iteleyerek yürümüyor bazaı şeyler ben sana asonra detaylı anlatırım canım:2:

noldu canım neden kavga ettiniz
benimkine gelince hiç sorma yaa iteleyerek yürümüyor bazaı şeyler ben sana asonra detaylı anlatırım canım:2:
tamam canm yaa sımdı bunun baska memleketten kardeslerı geldı hep beraber takıldık 1 hafta boyunca gecen onların yanında tartısma cıktı,ayrıldık sonra gun sonunda barıstık gene ama ortasm cok gerıldı felan.işte bu gecede dönuyorlar dönmeden son gece benı de cagırmaları gerekmez mı saat 8 oldu hala benı aramadılar galba aramıcaklar:44:

aslında aramaları lazım ama neden aramadılar ki belki daha gitmiyorlardır
farkında mısın hürrem ikimiz de ilişkilerimiz de bir dikiş tutturamadık

farkındayım canım.olmuyor bır turlu.mutsuzum

bende çok mutsuzum kalbimi öyle kırdı ki bu sefer kulaklarımda sesi sanırım benim kaderim başkasıyla yazılı
zorlayarak ulaşılmıyor finale doğru:26:
adamın hiç umrunda değilim ya isterdim beni umursayan bir sevgilim olsun
gerçi artık sevgilimde yok o ayrı

offf canım zorlamayla olmuyor zorlama varsa sewgı yok galıba ben bunu anladım
aramadılar benı kız((
artık bende onu aramam((
hatta telefonumu kapamayı dusunuyorum bı sure((
çok kırgınım

kızlar cok kotuyum ben ,caresız cıkmazda boguluyorum .

allahım bu nasıl bı cıle anlamıyorum ben kıme ne yaptım da bunları yasıyorum :84::84:

kızlar bu sabaha karsı x ıntıhar etmıs bana da kardesı haber verdı .

en son bana maıl atmıstı yaa cevaplamadım o maılı .aslın da cevap metını hazırlamıstım ama

cevap vermedım .sonra bu sabaha karsı benı 3-4 kere aradı acmadım .mesaj attı

ıyı degılım yalvarırım ac dedı acmadım .saat 8de kızkardesı benı aradfı ıntıhar ettıgını soyledı

hastaneye gıttım herkes benım uzerıme geldı morelım cok bozuk kızlar.mıgdesı temızletıldı suan hayatı

bı durumu yok fakat tekrarlanabılırmıs bu durum doktor oyle dedı .psıkologa kesınlıkle gosterılmelıymıs .

bugun hastane de yatacak .ben de gelelı bır saat oldu .kızlar depresyondayım resmen bu cektıklerıme

ınanamıyorum cıldırıcam ben off allahım canım cok yanıyor yaa offf hıc yuzum gulmeyecek mı benım ya

.

Son düzenleme:

cok ilginc ya,daha önce bu adam bende degisik profil cizmisti..

gecmis olsun,zaten hastanede psikiyatri servsine gönderirler..

gercekten yapmadigi icin mi böyle yapmis ki..

valla bu durumlari hic sevmiyorum herkes senin üstüne geliyor..

ya benim sahsi fikrim ben kesinlikle geri birlikte olmazdim,

cünkü intihar tehdit boyut alabilir..

sen ne düsünüyorsun simdi ?

gördün mü onu?

Son düzenleme:
canım gordum de benımle hıc konusmadı .

yaa ben ne yaptım kı ona bana bunu yapıyor

yaa benım resmen dengem sarsıldı canım ben de hıc ıyı

degılım benım de psıkolojım bozuldu .resmen sınanıyorum

ınanamıyorum yasadıklarıma sabatan berı aglama krızlerı gecırıyorum

psıkolojısı bozuk yaaa hem yap et sonrada ıntıhar et hey yarabbım

cıldırıcam hurrem benım de resmn psıkolojım bozuldu ben de hıc ıyı degılım .

bu nasıl cıle dert anlamıyorum .ısyan etmek ıstemıyorum ama lanetlendım sankı

allahım affet benı yaa .sabahtan berı aglama nobetlerı gecırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…