Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladim benimkide 2006 da mezun oldu canim sonra bir sene durdu durmadi askere gitti kisa dönem gelince

kpss filan denedi olmadi..bir yandada bir yerde calisiyordu..banka sinavlari su bu olmadi..

artik bakti olmuyor böyle bende aynen senin dediign gibi is olmadan ne yapacagimizi düsündügümden birseyler yapmasi gerektigini belirtiyordum ama oda biliyordu cabaliyor olmuyordu..

artik 2010 da isten cikti dersaneye basladi calisti ama cok 2011 kpssden iyi puan aldi bu subat ayinda atandi artik..ama ona bi calisma aski geldi hala ders calisiyor

oranin sinavi buranin sinavi filan yani seninkide sorumsuzmus yani öyle is gelmiyor herkesin ayagina...

aman iyi yapmisin canim ben okurken birlikteydim her devrede yanindaydim yani suanda olmasa artik kpss gecen sene artik baska birseylere bakacakti

ve evlenecektik yinede ama seninki ciddi anlamda sorumsuz..bosver sen hep verici olmussun hani bunlarin ynainda bir adim olsa bir caba sende görürdün

bence sen en iyi karari verdin...

ya gelde ona anlat işte bunları..
ben ona iş konusunda bir sürü fikir verdim.. hiçbirini yapmadı biliyo musun?? en az 10 tane fikir verdim ve hepsini dene bunlardan biri olmazsa öbürü olur dedim ha yine olmazsa en azından elinden geleni yaptın derim bende beklerim yanında olurum dedim.. ama o ben bi yer açacam diye tutturdu.. ya dedim tama onuda dene ama bu dedikleriide dene yok denemedi.. ama onun isteğide olmadı çünkü o iş zaten olmazdı ben biliyodum bu geldi bana sen haklısın bundan sonra hep senin dediklerini yapacam ama o saatten sonrada benim içimden gelmedi.. dedimki etrafındakilere söyle en azından bi yerden bişe olur iş teklifi gelebilir buda onu millete söyledi oturdu aşşağı.. böyle hallolacağını sandı yani.. ve kpss oldu ya temmuzda ona 2 ay kala bana diyoki kpssye mi hazırlansam 2 ayda nereye hazırlanıyosun ya?? ona ben 1 sene önce demiştim bunu ama hazırlanmadı 2 ay kala hazırlanacak..
ya canım bi çabası olsa ve iş konusu yinede hallolmasa tamam diyecem de çaba harcamadan kadere lanet etmekte çok saçma oluyo ya..
bu olayları yazınca baştan yaşamışım gibi oldu ve kendime hayret ettim nasıl sabretmişim diye..

iyi yapmışsın canım benim..
böyle kararlılığını bi süre devam ettir bak göreceksin sonucunu
nasıl tutuşacak etekleri
canım sonuc cok geçmedi bile dayanamadı aradı
ama ben aynen dewam etcem , o ararsa acarım.hem hala cok kızgınım facede bişi paylaşmıs eskı sewgılısı begenmiş cok sınır oldum artık arkadaslarmıs ama olsun yınede bozuluyorum yaa o kadında benı bıldıgı halde begenıyo bılmem ne . ne ezık kadın yaaaa.neyse hiç bişiye ses etmeme kararı aldım eskı ben olsam ortalıgı ınletırdım ama su umursamama numarası cok ıyı gelecek bana
bir kadın susarak gider(miş)..

Eki Görüntüle 471092
kesınlıkle cooook doğruuuuuu.şahsen ben butun ilişkilerimde artık gözden çıkardıgım an susup gitmişimdir beynımde bıtırdıkten snra. sonra hepsıde köpek olmustur.erkeklerden nefret edıyrum yaaaa bak sımdı nası sınır oldm aklıma geldı ulen salaklar kadını bıle susturabildiğinize gore ne kotu ınsanlarsınız sız

vayyy..
eğer bi erkek bunu paylaşıyorsa zaten olayı çözmüş demektir canım..

evet o zamanlar çözmüştü canım, ciddi ciddi bi kaybetme korkusu yaşamıştı
ama sanırım şimdilerde çok dırdır yaptığımdan gayet kafası rahat
erkek dediğin azcık da olsa kaybetme korkusunu yaşamalı, tabii aşırısı zarar olur ama biz kadınlar bu korkuyu onlara bi miktar yaşatmalıyız, hatta bir ömür boyunca..

kızlar bugünki yazışmalarımız gitmiş malesef.. (
o yüzden sorumu tekrar soruyorum:bu gece ayrıldığım sevgilimin doğum günü ve ben kutlamazsam sonradan pişman olacağımı düşünüyorum..
ayrılığın üstünden çok geçmediği için ayıpta etmiş olacağımı düşünüyorum.. sizce mesaj atmalı mıyım?? ve ne yazmalıyım??

aa neden gitmiş ki tatlım anlamadım:44:
ben cevap yazmıştım bi daha yazayım bence sade bir doğum günü mesajı atmalısın
ne olursa olsun vefanı göster ona canım sana yakışanı yap

aa neden gitmiş ki tatlım anlamadım:44:
ben cevap yazmıştım bi daha yazayım bence sade bir doğum günü mesajı atmalısın
ne olursa olsun vefanı göster ona canım sana yakışanı yap

Ben geldimmm...

Babam sevdiceğimi sormuş,ailesini sormuş anneme,nasıllar ne yapıyorlar diye.

bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı demiş.

Çok sevindim kızlar yaaa.

Bunlar ne uzak hayallerdi,gerçek oluyor bir bir.

Darısı başınıza.

çok güzel bişey bu ya Allah tamamına erdirsin
darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…