- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.641
sevgilimle ciddi bi tartışmamızda bunu dinletmişti bana
çok doğru gerçekten..
Kadinlar susarak gider - YouTube
işsiz canım yani 2005 yılında üni.den mezun olmuş kendisi hemen askere gitmiş oda 5.5 ay.. ve geldiğinden beride sürekli eğlenme gezme peşindeydi..
o halde beni istemeye gelmek istediler ben kabul etmedim çünkü babam bunu asla kabul etmezdi.. o yüzden kendisi ben mezun olduğumdan beri iş arıyodu ama hala bulamadı..
arada geçici işlere girmiş ama çok nazlı olduğundan en ufak sıkıntıda işi bırakıp gidiyodu..
planı ve sloganıda şu:"hep böyle gidecek değil ya bi gün iş bulurum.." :)
anladim benimkide 2006 da mezun oldu canim sonra bir sene durdu durmadi askere gitti kisa dönem gelince
kpss filan denedi olmadi..bir yandada bir yerde calisiyordu..banka sinavlari su bu olmadi..
artik bakti olmuyor böyle bende aynen senin dediign gibi is olmadan ne yapacagimizi düsündügümden birseyler yapmasi gerektigini belirtiyordum ama oda biliyordu cabaliyor olmuyordu..
artik 2010 da isten cikti dersaneye basladi calisti ama cok 2011 kpssden iyi puan aldi bu subat ayinda atandi artik..ama ona bi calisma aski geldi hala ders calisiyor
oranin sinavi buranin sinavi filan yani seninkide sorumsuzmus yani öyle is gelmiyor herkesin ayagina...
aman iyi yapmisin canim ben okurken birlikteydim her devrede yanindaydim yani suanda olmasa artik kpss gecen sene artik baska birseylere bakacakti
ve evlenecektik yinede ama seninki ciddi anlamda sorumsuz..bosver sen hep verici olmussun hani bunlarin ynainda bir adim olsa bir caba sende görürdün
bence sen en iyi karari verdin...
canım sonuc cok geçmedi bile dayanamadı aradıiyi yapmışsın canım benim..
böyle kararlılığını bi süre devam ettir bak göreceksin sonucunu
nasıl tutuşacak etekleri
kesınlıkle cooook doğruuuuuu.şahsen ben butun ilişkilerimde artık gözden çıkardıgım an susup gitmişimdir beynımde bıtırdıkten snra. sonra hepsıde köpek olmustur.erkeklerden nefret edıyrum yaaaa bak sımdı nası sınır oldm aklıma geldı ulen salaklar kadını bıle susturabildiğinize gore ne kotu ınsanlarsınız sız
vayyy..
eğer bi erkek bunu paylaşıyorsa zaten olayı çözmüş demektir canım..
kızlar bugünki yazışmalarımız gitmiş malesef..(
o yüzden sorumu tekrar soruyorum:bu gece ayrıldığım sevgilimin doğum günü ve ben kutlamazsam sonradan pişman olacağımı düşünüyorum..
ayrılığın üstünden çok geçmediği için ayıpta etmiş olacağımı düşünüyorum.. sizce mesaj atmalı mıyım?? ve ne yazmalıyım??
kızlar bugünki yazışmalarımız gitmiş malesef..(
o yüzden sorumu tekrar soruyorum:bu gece ayrıldığım sevgilimin doğum günü ve ben kutlamazsam sonradan pişman olacağımı düşünüyorum..
ayrılığın üstünden çok geçmediği için ayıpta etmiş olacağımı düşünüyorum.. sizce mesaj atmalı mıyım?? ve ne yazmalıyım??
aa neden gitmiş ki tatlım anlamadım:44:
ben cevap yazmıştım bi daha yazayım bence sade bir doğum günü mesajı atmalısın
ne olursa olsun vefanı göster ona canım sana yakışanı yap
beybı bu gece bas basa kaldık galıba
Ben geldimmm...
Babam sevdiceğimi sormuş,ailesini sormuş anneme,nasıllar ne yapıyorlar diye.
bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı demiş.
Çok sevindim kızlar yaaa.
Bunlar ne uzak hayallerdi,gerçek oluyor bir bir.
Darısı başınıza.
çok güzel bişey bu ya Allah tamamına erdirsin
darısı başıma
sevindim canım..amin diyorum bende..
Dualarım sizlerle bitanelerim,kat be kat iyisi sizlerin olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?