Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kizlar selam. Ben geldimm. Benide alin aramiza. Ben 20 erkek arkadasim 22 yasinda. 7 yildir tanisiyoruz ( liseden beri ) 3 senedir birlikteyiz. Sanirim evlenmemize de 4 sene kadar var. Cunku erkek arkadasim calismak icin Çin e abisinin yanina gitti. zaten ben evlilik icin suan erken oldugunu dusunuyorum ama bu 4 sene nasil gecer. Sadece 6 ayda bir gelecek buraya. Bu 4 sene nasil gecer kizlar. Tavsiyesi olan ? :18:

canım uzaktan yürüteceksiniz ama eğer gerçekten aşk varsa aranızda hiç sorun olmaz mesafeler netten görüşürsünüz bol bol kafana takma bence

İnan bana,uzaktaysa ,görüşemiyorsan nerde olduğunun önemi yok.

Şöyle düşün.Türkiye'de senden uzak bir yerde ve üç dört ayda bir görüşüyorsunuz.

Uzaktan yürüten biri olarak söyleyeyim.

Çok zor,hem de çok.

İmkansız değil ama ömründen ömür gidiyor her gün.

Ne güzel moral veriyorum değil mi?

Geçer,geçiyor.

canim öyle dogru diyorsunda bunun icin snelerce beklmeyede gerek yok

yani bircok kisi kpss derdine ise giremiyor özeldde calisma sartlari agir diye evlenince pek olmuyor

ama bu kadr plan programla olmaz en azindan evlilik olmasada bir yüzük olmali..

benim okuluma problemli o yüzden ne yapayim gercekten bir 8 sene daha beklemek istemiyorum

yasim 28 ne zaaman evlenecemde ne zaman cocugum olacak ama daha gencler tabiki oturtsn hayatini

canım uzaktan yürüteceksiniz ama eğer gerçekten aşk varsa aranızda hiç sorun olmaz mesafeler netten görüşürsünüz bol bol kafana takma bence

Evet canim cok seviyoruz birbirimizi. Sorunumuz felanda hic olmadi bu gune kadar yani. Umarim bundan sonrada olmaz. Suan yine orada ama bikac haftaligina gtti. Gun icinde surekli konusuyoruz skypedan whatsappdan felan. Ama sanirim ise baslaynca bu kadar konusamiyicaz. Ayin 8 inde gelicek Turkiyeye. Hayirlisi olsn kizlar yaa.

aynen oyle tatlım bunlar gorunmuyor ben dırdırcı bır manyak oldum.ben boyle sey gormedım arkadasım.bu ne rahatlık anlamadım.artık yetti zaten bende kafayı yıcektım hatta yedım ugrasmak zor,suan uzgunum ama unutunca rahata erıcem inşallah..

Senin erkek arkadasin nerede yasiyor yada sen neredesin canim. Farkli ulkemi farkli sehir mi yoksa. Bizim aramizda bide 5 saat fark var. Ucak biletleride baya pahali.
Siz ne sıklikta gorusebiliyosunz canim. Nasil konusuyosunuz gunde kac kere mesela.
Olsun realist yaklasmana sevindim canim. Sonucta kendimi en kotuye hazirlamaliyim yani uzun bi surec cunku.

Farklı şehir.Ben Egede yaşıyorum,o Karadeniz.15 saat mesafe.

En son 7 mayısta gördüm,bir daha ne zaman görürüm bilmem.:26:

Biz züğürtüz canım,mesajla idare eddiyoruz.

Farklı şehir.Ben Egede yaşıyorum,o Karadeniz.15 saat mesafe.

En son 7 mayısta gördüm,bir daha ne zaman görürüm bilmem.:26:

Biz züğürtüz canım,mesajla idare eddiyoruz.

İkimizin durumuda ayni gibi canim valla. Bizimde ucakla 12 saat suruyo. Bizde internet uzerinden konusup msjlasiyoruz iste canim. O da surekli olmuyo tabi saat farkndan dolayi. Mesela suan orda saat gece 4 bucuk. aaah aahhh.

Canım sevdiğine uzak olmak elbette çok zor bende şehir dışında okuyorum ve hasret çekiyoruz ama inan mesafeler sevgiyi daha da güçlendiriyor:)

İkimizin durumuda ayni gibi canim valla. Bizimde ucakla 12 saat suruyo. Bizde internet uzerinden konusup msjlasiyoruz iste canim. O da surekli olmuyo tabi saat farkndan dolayi. Mesela suan orda saat gece 4 bucuk. aaah aahhh.

Ayrılıkla mutluluk arasındaki çok ince bir çizgi mesafeler.

Dertlendim yaa.

Ayrılıkla mutluluk arasındaki çok ince bir çizgi mesafeler.

Dertlendim yaa.

O zaman siradaki sarki basta sana ve bana sonra diger sevdiginden uzak olanlara gelsin canimm.

Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

Vız gelir dağlar denizler yaban eller
SEVMEYE ENGEL DEGİL MESAFELER

Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

Evet sevmeye engel değil mesafeler..

UZAKLIKLAR BÜYÜK SEVGİLERİ YÜCELTİR,KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER.TIPKI RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ
ALEVLENDİRDİGİ GİBİ...

yapmayın ama bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…