Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o zaman sen hiç çalışmazsın sadece o çalışır ne var ki
bişi sorucam bu adam normalde çok lüks mü yaşıyor yani geçinemicek gibi dşünüyor yahu sizde evlenince ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız olur biter yani
bence kendine güvenemiyor geçinem,cekmişsiniz gibi mi geliyor ne anlamadım

Evet sevmeye engel değil mesafeler..

UZAKLIKLAR BÜYÜK SEVGİLERİ YÜCELTİR,KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER.TIPKI RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP ATEŞİ
ALEVLENDİRDİGİ GİBİ...

Cok haklisin canimm. Bi sorunumuz yoktu birbirimize cok da deger veriyoduk ama bu sure icinde Allah'in izniyle birbirimizin kiymetini bir daha anliyicaz. Ve daha sıkı sarilicaz birbirimize. İnsallah

[video=youtube;vHJAUuicC0Q]http://www.youtube.com/watch?v=vHJAUuicC0Q&feature=related[/video]

hareketlenin leeeeen biraz melankoli yapmayın Allah ayrılan tum gacılara enrique gibi erkek nasip eylesiiiiiiiiiiiin

kızlar selamlar..
sahile yürüyüşe gitmiştim ailemle benimki mesaj attı "of of" yazmış bende "?" yazdım sadece.. sonra:
o:yok bişey resimlere bakıyodum, nerden nereye geldik ya. ondan ofladım..
ben:sayende. neyse mesaj atma bana daha bitirdim ben kesin olarak..
o:sen bitir ben arada tutamıyorum kendimi kusura bakma byby.
ben:kaç gündür gayet güzel tutuyosun bundan sonrada tut.seni idare etmek zorunda değilim. sanada by.
kaç gündür mesaj atmadı salak şimdi of yazmış ne kadar anlamlı değil mi?

Son düzenleme:
hurremland patlamak hos bisy degil

ama olasi sifreleri dene olmadi sifremi unuttum yap mail adresinin sifresini bliyorsan oradan gir degistir

Cok haklisin canimm. Bi sorunumuz yoktu birbirimize cok da deger veriyoduk ama bu sure icinde Allah'in izniyle birbirimizin kiymetini bir daha anliyicaz. Ve daha sıkı sarilicaz birbirimize. İnsallah

İnşAllah canım.. gerçekten,gönülden seveni bulunca kaybetmemek lazım..

Avuntu değil hiçte
Aradaki aşk gerçek aşksa bu geçerli.. Ben yaşadım bunları ve hala yaşıyorum..
Çok şükür Rabbime her geçen gün sevgimiz artıyor

Tamam sizinki gerçektir,demedim bir şey.

Offf anzerim off...Bu Karadenizli uşaklar öldürecek bizi.

bugu_su; sana birsey demedim canım alınma

İkimizde Bursada yaşıyoruz fakat ben şehir dışında okuyorum ve pek görüşemiyoruz Bursadayken bile..
Mesajlaşıyoruz sürekli arada konuşuyoruz bazen msn vs.. 3yıllık ilişkimiz önceside var..
Böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…