- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.481
maşallah maşallhbugu_su; sana birsey demedim canım alınma
İkimizde Bursada yaşıyoruz fakat ben şehir dışında okuyorum ve pek görüşemiyoruz Bursadayken bile..
Mesajlaşıyoruz sürekli arada konuşuyoruz bazen msn vs.. 3yıllık ilişkimizönceside var..
Böyle işte..
normal yaşıyo tabi evlerini tam olarak bilemem ama bizim gibi normaller..bence kendine güvenemiyo korkuyo sanırımo zaman sen hiç çalışmazsın sadece o çalışır ne var ki
bişi sorucam bu adam normalde çok lüks mü yaşıyor yani geçinemicek gibi dşünüyor yahu sizde evlenince ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız olur biter yani
bence kendine güvenemiyor geçinem,cekmişsiniz gibi mi geliyor ne anlamadım
bugu_su; sana birsey demedim canım alınma
İkimizde Bursada yaşıyoruz fakat ben şehir dışında okuyorum ve pek görüşemiyoruz Bursadayken bile..
Mesajlaşıyoruz sürekli arada konuşuyoruz bazen msn vs.. 3yıllık ilişkimizönceside var..
Böyle işte..
muhtemele canm hayat korkusu varnormal yaşıyo tabi evlerini tam olarak bilemem ama bizim gibi normaller..bence kendine güvenemiyo korkuyo sanırım
bu arada hiçbir şey yemeden de durabılıyormus ınsan.
bu öküzün bana tek faydası manayla zayıflatmak olacak benı
İyi fikir valla.
Hem de ıslak odunla döveceksin.
Kiz nasil oluyo o yaaa. Sevgilim Çin de dogru duzgun yemek yiyemiyo bende o gittiginden beri iki kisilik yiyorum o yuzden
aşk acısı çek hacı garıp bı varlıga dönüşüyosun.mesela ewde hayalet casper gıbı dolaşıyosun yemek yıyemıyosun felan..ama tabı cekme Allah korusun.Kiz nasil oluyo o yaaa. Sevgilim Çin de dogru duzgun yemek yiyemiyo bende o gittiginden beri iki kisilik yiyorum o yuzden
o ne kız allah senı top etmesın bız burda ask acısı cekıyok sen ne deyonAranızda minecraft oynayan var mı?
aşk acısı çek hacı garıp bı varlıga dönüşüyosun.mesela ewde hayalet casper gıbı dolaşıyosun yemek yıyemıyosun felan..ama tabı cekme Allah korusun.
bahanende güzelmiş
o ne kız allah senı top etmesın bız burda ask acısı cekıyok sen ne deyon
(şaka takılıyorum canm) nası bişi kafa dagıtcaksa oynayayım bnde
waaaowwww hadı yıne iyisin fıstıgımmmYok canım mesele şu
Bugun erkek arkadaşımla iftara gittik sonra eve gel sana bir şey göstereceğim dedi
Bu saatlerce oyun oynuyordu ya oyunun adı minecraft
Ben de saatlerce oyun oynuyor diye kızıyordum
Kızlar aylarca bir şey yapmış benim için oyunda çok üzüldüm..
Benim üstün zekalı sevgilim (şaka değil gerçekten üstün zekalı söylemiştim size bir ara)
Fizik kitapları almış fizik çalışmış paralel bağlama seri bağlama amper volt filan
Minecraft oyununda (oyun gerçek hayat gibi) bir ışıklı düzenek kurmuş
Oyundan anlayanlar bunun ne kadar zor yapıldığını bilirmiş
Bana ışıklı bir düzenek hazırlamış aylar sürmüş
'' BENİMLE EVLENİR MİSİN? '' yazıyordu yanıp sönüyordu yazı baştan sona böyle yanıp sönüyordu
Bir görseniz en güzel kıyafetlerini giymiş traş olmuş odasını toplamış tüm kıyafetlerini yıkamış asmış..
Bana evlenme teklifi düzeneği hazırlamak için saatlerce oyundaymış
[video=youtube;j4DS1YfMu48]http://www.youtube.com/watch?v=j4DS1YfMu48&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?