Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

normal yaşıyo tabi evlerini tam olarak bilemem ama bizim gibi normaller..bence kendine güvenemiyo korkuyo sanırım

İyi fikir valla.

Hem de ıslak odunla döveceksin.

aynen babamın deyimiyle döndüre döndüre döveceksin hatta
çocuk gibi bu erkekler ya.. ben şuna şaşırıyorum hem çocuk gibi davranışlar sergiliyorlar sonra biz akıl verincede "benim aklım var sen beni çocuk mu sandın" diyolar tezat insanlar..

aşk acısı çek hacı garıp bı varlıga dönüşüyosun.mesela ewde hayalet casper gıbı dolaşıyosun yemek yıyemıyosun felan..ama tabı cekme Allah korusun.

Aman Allah kimseye tasiyamiyicagi dert vermesin canimm.
Sevgilim gittiginden beri telefona internete bagimlimoldum resmen yaaa. Tum gun pc basindaym yada elimde telefon. Oturmaktan bi taraflarim buyudu yeminle.

[video=youtube;s4aJDCOwUNM]http://www.youtube.com/watch?v=s4aJDCOwUNM[/video]
bu sarkıyı ex aşkitoma yolluyorum...

haydı hoşçakal
yolun acık olsun
dönmem geriye
herşeyinle fossun
sevgı neyıne
cocuk gıbı toysun
EGONU DA AL SANA YAKIN OLSUN

DOST SANDIKLARIN TURŞUNU KURSUN
depresif kukla uzgunum boşsun..........

ayol benım cektıgım aşk acısından nolcak ıkı hareketlı sarkı koydum oynuyorum vallaaaa oh ohh sefam olsun
kızlar kafayı yedım galıbaaa yaaaaa ıkı dakka once aglıyodum hihoytt

o ne kız allah senı top etmesın bız burda ask acısı cekıyok sen ne deyon
(şaka takılıyorum canm) nası bişi kafa dagıtcaksa oynayayım bnde

Yok canım mesele şu

Bugun erkek arkadaşımla iftara gittik sonra eve gel sana bir şey göstereceğim dedi

Bu saatlerce oyun oynuyordu ya oyunun adı minecraft

Ben de saatlerce oyun oynuyor diye kızıyordum

Kızlar aylarca bir şey yapmış benim için oyunda çok üzüldüm..

Benim üstün zekalı sevgilim (şaka değil gerçekten üstün zekalı söylemiştim size bir ara)

Fizik kitapları almış fizik çalışmış paralel bağlama seri bağlama amper volt filan

Minecraft oyununda (oyun gerçek hayat gibi) bir ışıklı düzenek kurmuş

Oyundan anlayanlar bunun ne kadar zor yapıldığını bilirmiş

Bana ışıklı bir düzenek hazırlamış aylar sürmüş

'' BENİMLE EVLENİR MİSİN? '' yazıyordu yanıp sönüyordu yazı baştan sona böyle yanıp sönüyordu

Bir görseniz en güzel kıyafetlerini giymiş traş olmuş odasını toplamış tüm kıyafetlerini yıkamış asmış..

Bana evlenme teklifi düzeneği hazırlamak için saatlerce oyundaymış

waaaowwww hadı yıne iyisin fıstıgımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…