Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de yay burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum temiz,titiz bir kızsın zor sakinleşir falan
bir de iyi niyetli oluyorlar
işte bu huyum yüzünden hep kırıldım hayatım boyunca hep veren ben oldum hayatımda

ben boşuna demiyorum bu erkekler dengesiz diye bi öyleler bir böyle ellerindekinin kıymeteini bilmezler elden kaçırında da ah kafam vah kafam derler

isteme olmadı canım aileler arasında öyle bi adı belli olsun diye yüzük takıldı. biz istemedik şimdiden öyle bi resmiyet. her gün görüşüyoruz ediyoruz laf falan olmasın diye işte adı üstünde söz oldu.
ben sıkılıyorum öyle resmi işlerden o yüzden hepsini askerlik sonrasına sakladık
bi gidip gelsin de herşey rayına oturcak inşallah

anladım tatlım
hani konuşmuştuk ya bi ara, fikir almıştım senden. kararsızdım ben de söz için.. o yüzden merak ettim. evet biz de aynen sizin gibi düşünüyoruz. biz de isteme de olcak ama öyle nişan gibi değil, küçük bi söz aile arasında. sırf dediğin sebeplerden.. hayırlısı bakalım.
kısa dönem yaparsa göz açıp kapayıncaya kadar geçer, benimki de sözde kısa dönem yapcak ama gene de kesin diye bişey yokmuş sanırım. kısa beklerken uzun da çıkabiliyomuş, hayırlısı olsun da..

ben boşuna demiyorum bu erkekler dengesiz diye bi öyleler bir böyle ellerindekinin kıymeteini bilmezler elden kaçırında da ah kafam vah kafam derler
aynen canm yaaa dengesızler valla
du okuyım o zaman
oğlaklar çok inatçı ve kıskanç oluyorlar kız sende inatçı mısın?
ewet ınatcıyım gercekten..ama eskıden daha coktu sımdı daha olgunlastık:)

bizim planımız şu : askerden gelince bi müddet sonra istemeye gelirler o resmi anlamda söz gibi bişi olur. aradan bi kaç gün geçince şık bi restoranda sadece aileler arasında yemekli öyle hoş sohbetli bi nişan. orda nişan yüzükleri takılır dedik. artık en sonda fazla uzatmadan düğün... işte bunların bu sırayla ve çabucak olması için askerden gelince bi kaç ay bekleyip para biriktirmeye başlıcaz.

kısa dönem evet göz açıp kapayana kadar ama işte yedek subaylık sınavı var ona giriyorlar tabi formalite icabı.. adam işine yarayan meslekleri seçiyor. onlar uzun dönem yani 12 ay yapıyor.
benimki büyük ihtimal kısa dönem olur. işte herşeyin hayırlısı
biz pomem den vazgeçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…