- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #16.021
atroşum bı sayfa önde yazdım tam olanları.buarada bende oğlagım ama yukselenım balık sureklı sulugoz mod
kızlar bende havadıs var.bugun kutuphaneye gıttım butun gun ordaydım.dönüşte yolda kayboldum (uzak bı kutuphaneye gıtmıstım)
o sırada benımkı aramıstı işle ilgili bır durum vardı bende haber beklıyordum uzun zamandır onu soylemek ıcın aradı sadece(kısa kesıyorum bu kısmı) ,laf esnasında kayboldugumu da dile getırdım,ama benı gelıp alması ıcın demedım gayrı ıhtıyari çıktı agzımdan, taksı duragı arıyordum,geleym dedı bende gerek yok lutfen dedım,ama olmaz oyle dedı bulundugun yerde gordugun yerlerın adını wer dedı bnde soyledım harıtadan tespıt ettı yerımı:)
sonra geldı yanı benım kaybolmam bızım gorusmemıze vesıle oldu.oyle işte bana ıyı dawrandı felan..
bılmıyorum kızlar yaaa
sedulucum direkt nişan yapıcaz demişsin de siz sözlü değil miydiniz canım, isteme olmadı mı :26:
ammavelakincim çabuk git özür dile, onun akrabalarından kaçamazsın. ne olursa olsun bak o senin babanın karşısına nasıl çıkacaksa sen de onun kuzeninin karşısına elbet bi gün çıkıcaksın. hem kuzen bu yani daha rahat ol. bak benim ki yarın edirneye geliyo, kuzeni demiş ben de yarın sana geleyim iftarı beraber yapalım demiş. benimki de sedef gelcek sen gelme demiş.ayy ne kadannn ayıp. çabuk ara çağır dedim. sonuçta onun kuzeni benim de kuzenim sayılır. bi de yaşıt sayılırız bizden bi yaş büyük iyi de anlaşıyoruz. ama tabii bunlar zamanla oldu, bi yerden başlamak lazım dimi canım benim, özür dile
bugucum albümünü gördüm cok tatlisiniz...
isteme olmadı canım aileler arasında öyle bi adı belli olsun diye yüzük takıldı. biz istemedik şimdiden öyle bi resmiyet. her gün görüşüyoruz ediyoruz laf falan olmasın diye işte adı üstünde söz oldu.
ben sıkılıyorum öyle resmi işlerden o yüzden hepsini askerlik sonrasına sakladık
bi gidip gelsin de herşey rayına oturcak inşallah
aynen canm yaaa dengesızler vallaben boşuna demiyorum bu erkekler dengesiz diye bi öyleler bir böyle ellerindekinin kıymeteini bilmezler elden kaçırında da ah kafam vah kafam derler
ewet ınatcıyım gercekten..ama eskıden daha coktu sımdı daha olgunlastık:)du okuyım o zaman
oğlaklar çok inatçı ve kıskanç oluyorlar kız sende inatçı mısın?
anladım tatlım
hani konuşmuştuk ya bi ara, fikir almıştım senden. kararsızdım ben de söz için.. o yüzden merak ettim. evet biz de aynen sizin gibi düşünüyoruz. biz de isteme de olcak ama öyle nişan gibi değil, küçük bi söz aile arasında. sırf dediğin sebeplerden.. hayırlısı bakalım.
kısa dönem yaparsa göz açıp kapayıncaya kadar geçer, benimki de sözde kısa dönem yapcak ama gene de kesin diye bişey yokmuş sanırım. kısa beklerken uzun da çıkabiliyomuş, hayırlısı olsun da..
yaw bende mi albüm yapıp kaldırsam
yap kız sende.bi senı gormedık galba:44:hatta bu gwcw hepımız album yapalımyaw bende mi albüm yapıp kaldırsam
Yap kız,muhabbet ediyoruz,her nanemizi anlatıyoruz;ama birbirimizi bilmiyoruz.
Teşekkür ederiz.Hürremim seninki akıllanmaya başlıyor ki ?
Dur bir tane koyayım resim senin için.
albüm kaldırınca fotolarda siliniyor mu
yani geri yüklemek istesem önüme o fotolar çıkmaz dimi :44:
fotolar siliniyor arkadaslara ac sadece
buarada ekledim bende seni kacırmıyım goriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?