Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olay yeni olduğu için keşke hiç mesaj atmasaydın çat kapı gitseydin yanına
kıyamam sana pastan ve hediyen kalmış olabilir ama herşeyde bi hayır vardır bide bu açıdan bak tatlım
biraz zamana bırak inan zaman herşeyin ilacı
hediyeyi kargoyla gönderme fikri bana pek hoş gelmedi
b şekilde kendi elinle vermen çok daha güzel olur herşeye rağmen

bende akrebim ya akrep kızdınmı tam kızar gozu gormez hicbirsey ikna edilebilir ama caba harcamak gerekiyor

Son düzenleme:
ben kova sevgilim aslan bilen varsa bizide yorumlasın biraz :)
sevgilimde kova oldugu ıcın biraz yorumlayabilirimm hayata mantıkla bakar değişik konular hakkında konusmayı sever teknoloji siyaset vs özgürlüğüne düşkündür sadıktır kolay kolay sevmez konusmaları etkileyicidir türkçeyi düzgün kullanırlar bunları bi yerde okumuştum gerçekten benımkide öyle liderdir kendı dediği olsun ister sizin ilişkinizde 2 lider burc var biraz inatlaşmalar olabilir

en kötü özelliğim çok inatçıyım olacak dedm mi olur olması lazım oldurana kadar devam ederm :/

gerçektende öyle iki tarafta çok inatçı diyeblrm :/ birden parlıyoruz benmki kolay geçiyo ama onun sinirinin geçmesi zaman alıyo bide ben özgürlüğe çok düşkünm

ah o kovalar yokmu evlilik hayatını egoları yuzunden mahfeder ben bilirim ben konusurum ve o ukala havasıyla cidden cekilmezler erkeklerinden bahsediyorum kovayla evlilik zor

ben kovayım sevgilim koç
biz gül gibi geçinip gidiyoruz
tam kafa dengi hem mantık açısından hem de kalp...
koç erkeği deyince bi geri çekiliyorlar ama benim için ideal erkek kesinlikle

sedulucum direkt nişan yapıcaz demişsin de siz sözlü değil miydiniz canım, isteme olmadı mı :26:
ammavelakincim çabuk git özür dile, onun akrabalarından kaçamazsın. ne olursa olsun bak o senin babanın karşısına nasıl çıkacaksa sen de onun kuzeninin karşısına elbet bi gün çıkıcaksın. hem kuzen bu yani daha rahat ol. bak benim ki yarın edirneye geliyo, kuzeni demiş ben de yarın sana geleyim iftarı beraber yapalım demiş. benimki de sedef gelcek sen gelme demiş. ayy ne kadannn ayıp. çabuk ara çağır dedim. sonuçta onun kuzeni benim de kuzenim sayılır. bi de yaşıt sayılırız bizden bi yaş büyük iyi de anlaşıyoruz. ama tabii bunlar zamanla oldu, bi yerden başlamak lazım dimi canım benim, özür dile

ben de ikizler, hiç memnun değilim burcumdan bi öyleyim bi böyle dengesiz miyim neyim
sevdicek boğa, peygamber sabrı var onda, seviyorum onun burcunu

canım kucuk br yer galıba sıızn orası karsılasma ımkanınız doğuyor?

ol tabi hıhh asıl ben senın fotoğraflarındaki pozlarına kurban olayımmm aman nazar değmesinn
yaaa ben goremedım amaaaa:26:

şimdide mesaj atıyo konuşalım mı diye bu seferde ben istemiyorum işte

Kızlar, biz ayrıldık galiba. Şoktayım dünden beri.. Ne inanabiliyorum ne üzülebiliyorum..
Çok kötüyüm
canım sakın uzme kendını ben barısacagınıza emınım

ben boğa sevgilik başak
ayyy canımmmm kader arkadasım benım...benımkıde başak nefret ettım o burctan eleştiri üstüne eleştiri cok zor bı erkek basak

bende akrebim ya akrep kızdınmı tam kızar gozu gormez hicbirsey ikna edilebilir ama caba harcamak gerekiyor
ay ben akrep kadınlarını cok sewerım en ıyı anlastıgım burc butun dostlarım akreptır
ben sankı hürremi göremedim yaa nasıl oldu acabaaa :44:
bebeııııım burdayım yazıcam sımdı neler oldu

He yaaa hürrem nerelerde ? :26:

Ben balık,aşk akrep.
yawrularıııııım benı merak mı ettınız ah canlarım benım

kızlar bende havadıs var.bugun kutuphaneye gıttım butun gun ordaydım.dönüşte yolda kayboldum (uzak bı kutuphaneye gıtmıstım)
o sırada benımkı aramıstı işle ilgili bır durum vardı bende haber beklıyordum uzun zamandır onu soylemek ıcın aradı sadece(kısa kesıyorum bu kısmı) ,laf esnasında kayboldugumu da dile getırdım,ama benı gelıp alması ıcın demedım gayrı ıhtıyari çıktı agzımdan, taksı duragı arıyordum,geleym dedı bende gerek yok lutfen dedım,ama olmaz oyle dedı bulundugun yerde gordugun yerlerın adını wer dedı bnde soyledım harıtadan tespıt ettı yerımı:)
sonra geldı yanı benım kaybolmam bızım gorusmemıze vesıle oldu.oyle işte bana ıyı dawrandı felan..
bılmıyorum kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…