- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #16.001
her burcun özelligini bilmem
ama ben yengec oda aslan..
Kızlar bir de atladığım çok önemli bir nokta var, hatta en önemli nokta bile diyebilirim. Böyle çok üstün körü anlatınca bir çok noktayı atlamış oldum.
haftaya onun doğum günü ama ben 3-4 gün içerisinde memlekete gideceğim için onun doğum gününü şimdiden kutlamak istedim. Barışmamıza da sebep olur diye ve kavgalıyken anlamaz, daha bir sürpriz olur diye sürdürdüm biraz da tartışmayı. Genelde iftarlarda evde yalnız oluyor. Elime pastamı ve hediyemi alıp çat kapı sürpriz yapacaktımOnun o özür dilemeden mesaj atmayacağım dediği mesajdan sonra herşeye rağmen kalktım pasta hazırladım kendi ellerimle, gittim hediyesini aldım.
Tek sorun onun evde olup olmadığını, ve iftarda yalnız olup olmadığını öğrenmekti.
Birşeyler çakma ihtimali olmasına rağmen mesaj attım. Sadece şu soruma cevap ver "iftarı nerede yapacaksın ve yalnız mısın" yazdım. Cevap vermedi.
Lütfen söyle dedim. Söylemedi. "Ölümü gör söyle" dedim son çare olarak
"Dışarıda olcam, beni yalnız bırak" yazmış. normalde bilenler bilir, asla böyle cevap verebilecek biri değildir.Ve sorumda onunla iftarda bişeyler yapmak istediğim gayet anlaşılıyor.
Ben o mesaj atmayacağıma yemin ettiğim mesajı bu olaydan sonra yazdım işte.
Çok üzüldüm, çok kırıldım çünkü. Elimde pastam ve hediyemle kaldım ortada.
Haksız mıyım sizce
sevgilimde kova oldugu ıcın biraz yorumlayabilirimm hayata mantıkla bakar değişik konular hakkında konusmayı sever teknoloji siyaset vs özgürlüğüne düşkündür sadıktır kolay kolay sevmez konusmaları etkileyicidir türkçeyi düzgün kullanırlar bunları bi yerde okumuştum gerçekten benımkide öyleben kova sevgilim aslanbilen varsa bizide yorumlasın biraz :)
sevgilimde kova oldugu ıcın biraz yorumlayabilirimm hayata mantıkla bakar değişik konular hakkında konusmayı sever teknoloji siyaset vs özgürlüğüne düşkündür sadıktır kolay kolay sevmez konusmaları etkileyicidir türkçeyi düzgün kullanırlar bunları bi yerde okumuştum gerçekten benımkide öyleliderdir kendı dediği olsun ister sizin ilişkinizde 2 lider burc var biraz inatlaşmalar olabilir
oooowww aslan burcu zordur direkt ilişkide lider olmak ister
oooowww aslan burcu zordur direkt ilişkide lider olmak ister
He yaaa hürrem nerelerde ? :26:
Ben balık,aşk akrep.
canım kucuk br yer galıba sıızn orası karsılasma ımkanınız doğuyor?Huyudur sinirlendiğinde hemen küfür eder.Çok sinir olurum o huyuna.
Hep o haklı sanki.
Senden vaçgeçiyorum istemiyorum dememede kızdı alıştı tabi düşün adım atmalarına..
O naz yapıcak düş adıma atıcak. Ama yoruldum artık gerçekten.Beni her gördüğünde de sinir olup illa bişeyler yazar. Ama sinirlerimde kaldırmıyor artık..
O yazarsa yine bi süre cvp vermemeyi düşünüyorum..
.
yaaa ben goremedım amaaaa:26:ol tabi hıhhasıl ben senın fotoğraflarındaki pozlarına kurban olayımmm aman nazar değmesinn
şimdide mesaj atıyo konuşalım mı diye bu seferde ben istemiyorum işte
canım sakın uzme kendını ben barısacagınıza emınımKızlar, biz ayrıldık galiba. Şoktayım dünden beri.. Ne inanabiliyorum ne üzülebiliyorum..
Çok kötüyüm
ayyy canımmmm kader arkadasım benım...benımkıde başak nefret ettım o burctan eleştiri üstüne eleştiri cok zor bı erkek basakben boğa sevgilik başak
ay ben akrep kadınlarını cok sewerım en ıyı anlastıgım burc butun dostlarım akreptırbende akrebim ya akrep kızdınmı tam kızar gozu gormez hicbirsey ikna edilebilir ama caba harcamak gerekiyor
bebeııııım burdayım yazıcam sımdı neler olduben sankı hürremi göremedim yaa nasıl oldu acabaaa :44:
yawrularıııııım benı merak mı ettınız ah canlarım benımHe yaaa hürrem nerelerde ? :26:
Ben balık,aşk akrep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?