Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

woooowww seni alan yaşadı dertleri boşadı ozaman kız o konularda hiç iyi değilim yaaa daha dogrusu annem bana bi iş yaptırmadıgından iyi olup olmadıgımı bile bilmiyorum nişanlanınca öğrenirsin diyo

Ben evlenmeden önce her şey hazır olacak
kv de karışamaz
kimse de karışamaz

kayınvalidem karışmaz heralde herşeyimizi kendi paramızla yapcaz çünkü. Allah tan görümcem yok. sevmem ben zaten görümce felan. eltimde çin çan çon zaten salla
eltin japon mu canım :26: benım bitane görümcem var tanıştık cok iyi bi kız şimdilikk baya iyi muhabbet etmiştikk benı cok sevmiş inş hep böyle devam eder

eltin japon mu canım :26: benım bitane görümcem var tanıştık cok iyi bi kız şimdilikk baya iyi muhabbet etmiştikk benı cok sevmiş inş hep böyle devam eder

çinli güzelimmm. skype dan konuştuk bi kere. ingilizce tabi. nasılsın dedim neden dedi öküz.
ya bence ne kadar iyi davransa da görümce görümcedir yaniii

Aynen benim anne de iş yaptırmaz

Bugun arkadaşlarım vardı bizde

Onlar doldurdu çayı fln

Ben alışkın değilim ki

Mesela sevgilim benden su istemişti kendin al demiştim

Ben hizmet edemem pek

çinli güzelimmm. skype dan konuştuk bi kere. ingilizce tabi. nasılsın dedim neden dedi öküz.
hahahaa neden miiii onlarda nasılsın diye sorulmuyo mu kiiii :26: anlaaşabiliolarmı peki kocasıyla

annen çok yanlış yapıyor aslında gerçi benim annemde yıllardır küçüklüğümde falan mutfağa sokmazdı beni ben hep gizli gizli bişiler denerdim ainsanın içinde heves olucak birazcık aslında ben çok meraklıydım böyle şeylere elimde lezzetli sanırım hamaratım kız vallahi beni alan yaşadı
ama bir o kadar da kaprisli,nazlıyımdır beni alıcak onlarıda kabullenip almalı mesela hayır diyorsam o hayırdır falan kimsenin lafına bakmam kararlarımı hep kendfim vermişimdir
sende bence artık başla bişiler denemeye mutfakta nişanlanana kadar bebek

Aynen benim anne de iş yaptırmaz

Bugun arkadaşlarım vardı bizde

Onlar doldurdu çayı fln

Ben alışkın değilim ki

Mesela sevgilim benden su istemişti kendin al demiştim

Ben hizmet edemem pek
ay ben kocama hizmet ederim ama yaaaaaa ellerimle beslerim onu vallaaaa

sen evcil hayvan düşünüyomusun canımm. yani köpek. kafana göre almak günah ama böyle bi evde oturursak koruma amaçlı olmalı bencee

Kızzzzzzzz seninki de gönlünü bir çinli kıza kaptırmasın

Ben evcil hayvan istemiyorum ama sevgilim bahçeye köpek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…