- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.621
LEn gidin dekorasyon topiğine.
woooowwwhoşbulduk semiramis ve kalplikurabiye
bugün bir güllaç yaptım varyaaa parmaklarını yedi herkesss
çokk hamaratım çokkk beni alıcak o şanslı şahısı şimdiden merak ettim hayatı nasıl geçicek kimbilir çünkü;mutfakta aşçı,evde hizmetçi ve temizlikci yataktadao kısmını daha tecrübe etmedim ama bilemiyorum yaniiiii artık
hain seni kandırdın beni koycam dedigin adam bumuydu len
ay kız aşk olsun. bak yatağı bile sana sormadan almıyom görmedin mii gııı
neyazıkki hersey hayallerimizdeki gibi olmayacak kızlar yaa baksanıza kendı annelerimiz bile karışıyo kaynanamız görümcemiz gelecek alışverişe biz begenicez onlar aaaa olmaz güzel değil bu diyecekler aman neyse sevdiklerimizle evlenelimde napalım artık
Ben güveniyorum sana pehlivan
eltin japon mu canım :26: benım bitane görümcem var tanıştık cok iyi bi kız şimdilikk baya iyi muhabbet etmiştikk benı cok sevmiş inş hep böyle devam ederkayınvalidem karışmaz heralde herşeyimizi kendi paramızla yapcaz çünkü. Allah tan görümcem yok. sevmem ben zaten görümce felan. eltimde çin çan çon zaten salla
Ben evlenmeden önce her şey hazır olacak
kv de karışamaz
kimse de karışamaz
ben güvenemiyorum gerçi kendime o kısımda ama neyseeee
isteksizmiyim nan ben korkak ve isteksiz
ben karışmayan kv ye rastlamadım ama inş umdugumuz gibi olur herşeyBen evlenmeden önce her şey hazır olacak
kv de karışamaz
kimse de karışamaz
eltin japon mu canım :26: benım bitane görümcem var tanıştık cok iyi bi kız şimdilikk baya iyi muhabbet etmiştikk benı cok sevmiş inş hep böyle devam eder
woooowwwseni alan yaşadı dertleri boşadı ozaman kız o konularda hiç iyi değilim yaaa daha dogrusu annem bana bi iş yaptırmadıgından iyi olup olmadıgımı bile bilmiyorum nişanlanınca öğrenirsin diyo
kızlar ben korkuyorum yaaa offf cok mu acır kiiiiİnsan görmediği şeyi isteyemez tabiTadını bilmediğin yemeği isteyemezsin de denebilir :)))
hahahaa neden miiiiçinli güzelimmm. skype dan konuştuk bi kere. ingilizce tabi. nasılsın dedim neden dedi öküz.
ya bence ne kadar iyi davransa da görümce görümcedir yaniii
woooowwwseni alan yaşadı dertleri boşadı ozaman kız o konularda hiç iyi değilim yaaa daha dogrusu annem bana bi iş yaptırmadıgından iyi olup olmadıgımı bile bilmiyorum nişanlanınca öğrenirsin diyo
Aynen benim anne de iş yaptırmaz
Bugun arkadaşlarım vardı bizde
Onlar doldurdu çayı fln
Ben alışkın değilim ki
Mesela sevgilim benden su istemişti kendin al demiştim
Ben hizmet edemem pek
kızlar ben korkuyorum yaaa offf cok mu acır kiiii:26:
ay ben kocama hizmet ederim ama yaaaaaa ellerimle beslerim onu vallaaaa
Aynen benim anne de iş yaptırmaz
Bugun arkadaşlarım vardı bizde
Onlar doldurdu çayı fln
Ben alışkın değilim ki
Mesela sevgilim benden su istemişti kendin al demiştim
Ben hizmet edemem pek
sen evcil hayvan düşünüyomusun canımm. yani köpek. kafana göre almak günah ama böyle bi evde oturursak koruma amaçlı olmalı bencee
çinli güzelimmm. skype dan konuştuk bi kere. ingilizce tabi. nasılsın dedim neden dedi öküz.
ya bence ne kadar iyi davransa da görümce görümcedir yaniii
hahahaa neden miiiionlarda nasılsın diye sorulmuyo mu kiiii :26: anlaaşabiliolarmı peki kocasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?