- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.661
Nereye çok acıyormuş. Kaç kişiye sordum ben vajinismus olanlar vardı içlerinde hiç acımıor herşey psikolojik demişlerdi. Sadece içine ilk girdiğinde yani içindeyken kakan varmış da sende tutuyormuşsun gibi hissediyormuşsun baskı oluyormuş yani. Oda normal.
İnanmayın acıyor diyenlere.
doğru tabi ama işte bu kıskanclık yokmuuuu ben kocamın etrafında devamlı dolanan bi kadın istemem yaaa yolarım onu valla
Ben de arada sırada yemek yapayım madem
sen hala korkuyonmu lenacımaz merak etme
hahahhaaa ay cok fenayız biz yaaaa
hmmmmm ben de kıskanabilüüüüüüü
yaparsın yaparsınpazar gununden yapar dolaba koyarsın. ısıtır ısıtır yersiniz
Eşim bana yardım ederse yani beraber yapacaksak yemek de yaparım temizlik de..
hosgeldın düşümmmm :)) eskiden bende cok yağlı bakımlar yapardımda işe yaramayınca bıraktım yaaaBen geldimmm yine :)))
Bilemedinizzz epilasyon falan yapmadım :)))
Yağlarımı toplattım karışım yaptım süründüm falan işte:)
hahahh ay cok tatlılarrilk günler bütün erkekler böyle der kız benım bi tanıdıgım yapmş yemek yanmış hafiften duvarlara atmış yemeği adam off ne kötü yaa
Ben geldimmm yine :)))
Bilemedinizzz epilasyon falan yapmadım :)))
Yağlarımı toplattım karışım yaptım süründüm falan işte:)
benımkide yardım edecek hatta aksamdan yapıcazz öyle anlaştıkkkkbenimki yardım eder kesin. yalnız kalırkende hep beraber yapıyoduk temizliği
benimki yardım eder kesin. yalnız kalırkende hep beraber yapıyoduk temizliği
ay kıyamam ne düşünceliiiiiibu adam ilk gün değil hep böyleydi ya çünkü mesela karısı doğum yaptığında sezeryanlı canı acıyor diye hemde o duyguyu tatmak için aşkım ben emirirken ben tututam bebeğimi demiş kadının göğsüne tutmuş bebeği ağzına memeyi vermiş beklemiş öyle
Ben bakıcı konusunda haklı değil miyim ama?
Sevgili istemiyor da, biz işe gittiğimizde kim bakacak çoçuğa
benımkide yardım edecek hatta aksamdan yapıcazz öyle anlaştıkkkk
ne öyle bir hismiymiş bence baskı olması hiç iyi değil zevk alınmaz ki baskıya odaklanırsın o baskıya içinde ki
Öyle içinde kalmıyacak herhalde.:) En çok olsa 5 6 sn. Sen illa birşey bulacam diyorsun he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?