Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen başlasam iyi olacakkk kocacığıma lezzetli yemekler yapabileyimmm parmaklarını yesinnn dmii ama

ay ben kocama hizmet ederim ama yaaaaaa ellerimle beslerim onu vallaaaa

Ben edemiyorum canım

Karakterimde yok ya..

bende kız. o yüzden yardımcı şart. kısmetse yani

Aynen!!!

Yardımcı şart

Ben yardımcım olur diyorum sevgilim karşı...

Yemeği sen yapmayacaksan ben niye evleniyorum senle diyor..

Bi ev temizliği yapamayacak mısın diyor..

Bu konuda çok büyük kavga etmiştik..

Napacağımı bilmiyorum

Çocuk için dadıya bile karşı çıkıyor

aynen başlasam iyi olacakkk kocacığıma lezzetli yemekler yapabileyimmm parmaklarını yesinnn dmii ama

tabi erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş
kocacığına çeşit çeşit yaparsın sonra
benim bi arkadaşımın abisi yeni evlendiğinde karısı onun en sevdiği yemek olan biber dolması pişirmiş ve hiç güzel olmadığı gibi dibini tutmuş birde ama kocası ne iltifatlar etmiş olsun aşkım çok lezzetli olmuş hayatımda yediğim en lezzeetli dolma senin elin deydiği için falan demiş böyle romantik arıyorum ama evde kalıcam bu gidişle böyleleri yok artık

haklı bence yaa bende bi kadının kendi çocuklarının yediğiyle içtiğiyle kendi ilgilenmesi taraftarıyım açıkçası dünya zenginide olsam başka karının yaptıgı yemekleri kocama yedirtmemmmm

hahahh ay cok tatlılarr ilk günler bütün erkekler böyle der kız benım bi tanıdıgım yapmş yemek yanmış hafiften duvarlara atmış yemeği adam off ne kötü yaa

haklı bence yaa bende bi kadının kendi çocuklarının yediğiyle içtiğiyle kendi ilgilenmesi taraftarıyım açıkçası dünya zenginide olsam başka karının yaptıgı yemekleri kocama yedirtmemmmm

ya tabiki öyle. yemeği ben yapıcam tabiki.
o sadece ev işlerine yardımcı. biz narin hanımlar oldgumuz alerjimiz bilmem neyimiz olduğu içi yardımcı istiyoruz yanii

çok acıyormuş bi defa o kocam benimle sevişmiyor diyen kadınlar ilk geceyi atlattıktan sonrası için konuşuyorlar heralde

Nereye çok acıyormuş. Kaç kişiye sordum ben vajinismus olanlar vardı içlerinde hiç acımıor herşey psikolojik demişlerdi. Sadece içine ilk girdiğinde yani içindeyken kakan varmış da sende tutuyormuşsun gibi hissediyormuşsun baskı oluyormuş yani. Oda normal.
İnanmayın acıyor diyenlere.

Haklı canim da

Ben böyle görmüşüm böyle devam eder yani..

Anlatabiliyo muyum..

Ben elbette çocuğumla ilgileneceğim ama ben işteyken kim bakacak çocuğuma?

Ayrıca dadısı ona bazı konularda eğitim versin istiyorum

ya tabiki öyle. yemeği ben yapıcam tabiki.
o sadece ev işlerine yardımcı. biz narin hanımlar oldgumuz alerjimiz bilmem neyimiz olduğu içi yardımcı istiyoruz yanii
doğru tabi ama işte bu kıskanclık yokmuuuu ben kocamın etrafında devamlı dolanan bi kadın istemem yaaa yolarım onu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…