Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Coğrafya canım ama ben tamamlamadım...
Yarım bıraktım...

neden? ya ögretmenlik mi yoksa sadece cografya diye bir bölüm mü?

hayir pek is olmaz gibiydi?

ya ben seni günlükte okumustum okulu birakirken filan yazmisitin ..

bence cilgin birisin sen :)

neden? ya ögretmenlik mi yoksa sadece cografya diye bir bölüm mü?

hayir pek is olmaz gibiydi?

ya ben seni günlükte okumustum okulu birakirken filan yazmisitin ..

bence cilgin birisin sen :)

Mantık bende yoktur...
Yani işime gelmez mantıkla hareket etmek :)
Kalbimi dinlerim.Kalbim aklımı yener hep :)
Öğretmenlik değildi sadece coğrafya bölümüydü.Ama ben bu bölümü kazanmak için gece gündüz çalıştım istediğim şehir istediğim yer olsun diye çok uğraştım...
Ayrıca öğretmende olmak istemiyordum herhangi bi dershanede birilerine ders anlatmakta işime gelmezdi... Yani öğretmenliktede niyetim yoktu:)
Ani kararlar verirrim içimden ne gelirse onu yaparım o an...
Okulu bırakmamda öyle oldu...
Hayatımda ne çılgınlıklar yapıcamda bi hayat arkadaşı isterim bunları yaparken :))) Tek başıma yaptığım şeylerden zevk almıyorum..

ben sende nedense bi televizyoncu yada gazeteci potansiyeli gördüm neden bilmiyorum. belkide sendeki farkı farkettiğim için olabilir.
değişik bi kızsın gerçekten. cesaretlisin. radikal kararlar alabiliyosun. takdir ettim seni. ama peki şimdi keşke yarım bırakmasaydım okulu diyomusun ?

Teşekkür ederim düşüncen için canım ...
Bırakma sebebim oydu.
Bazen düşünürümde "ONUN" için bıraktığıma değmedi dediğim zamanlar oluyor.
Ama onun için bırakmasaydım kafama estiğinde ben istemiyorum dediğimde yine elimin tersiyle iterdim...
Hep der bizimkiler.Sen sadece istediğini başarmayı seviyorsun devamını getirmeyi sevmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…