- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.861
aman maçıda onun olsun fb si de beni kırdı ama küstüm ona bende fb liyim ama sayesinde nefret edıyorum o takımdan artık
ne sohbeti canımm..benımkiyle de buaksam hiç konusamayızz maç varken dünyayı gözü görmezzzbenimki de sohbette canım. konusamıyoruz mesajlasamıyoruz
Coğrafya canım ama ben tamamlamadım...
Yarım bıraktım...
bilmiyorum baakalımm alır almasınada onun maçının bendende önemli oldugunu bilmek benı sinir ediyoMaç geçtimi alcak gönlünü canım işte bunlar böyle odun oluyor...
neden? ya ögretmenlik mi yoksa sadece cografya diye bir bölüm mü?
hayir pek is olmaz gibiydi?
ya ben seni günlükte okumustum okulu birakirken filan yazmisitin ..
bence cilgin birisin sen :)
ne sohbeti canımm..benımkiyle de buaksam hiç konusamayızz maç varken dünyayı gözü görmezzz
ay ne güzelll ya tmm maç izlersinn seversin ona lafım yok ama bi şaka yaptım diye parlamasına gerek yoktuuudini sohbet şekerim. benimkinin maçla işi yok Allah tan kıız.
İyi diyelim iyi olsun :)
Senden naber bakalım:)
iyi diyelim iyi olalım cnm sen napıyosunn
Mantık bende yoktur...
Yani işime gelmez mantıkla hareket etmek :)
Kalbimi dinlerim.Kalbim aklımı yener hep :)
Öğretmenlik değildi sadece coğrafya bölümüydü.Ama ben bu bölümü kazanmak için gece gündüz çalıştım istediğim şehir istediğim yer olsun diye çok uğraştım...
Ayrıca öğretmende olmak istemiyordum herhangi bi dershanede birilerine ders anlatmakta işime gelmezdi... Yani öğretmenliktede niyetim yoktu:)
Ani kararlar verirrim içimden ne gelirse onu yaparım o an...
Okulu bırakmamda öyle oldu...
Hayatımda ne çılgınlıklar yapıcamda bi hayat arkadaşı isterim bunları yaparken :))) Tek başıma yaptığım şeylerden zevk almıyorum..
naber kızlar
iyiyim kızlar moral falan herşey yerinde çok şükür
yarın evime gidicem biraz dinlenirim bari
düş sende benim gibi okul mu bıraktın
ay ne güzelll ya tmm maç izlersinn seversin ona lafım yok ama bi şaka yaptım diye parlamasına gerek yoktuuu
aynen devam,sen ne yapiyorsun
Bıraktım canım sen neden bıraktın :)
ne dedinde kızdı güzelim[/QUOTE
ya dün aksam msnde konusurken elektirikleri gitti bende msj attım 'buaksam kaldıgımız yerden devam ederiz dmi sevgilim' diye 'aksam maç varki'yazmış bende maç saat 12ye 1 e kadar sürermi dedim sürmez ama sabahçı olursam zor olur demiş sonra ben anlamam görücem senı falan dedım tmm görürsün yazmış bende sakasına 'maçı izlemeyiver nolucak' dedim 'fb nın maçı' yazmış bende 'tmm işte izlemeyiver bende aa diyeyim bana ne cok değer veriyo :) ' yazdım sonra 'meleğim kızdırma benı başlamma yine değer mevzusuna cok önemli bi maç bu elenirsek ve bu konu mactan sonrada devam ederse cok sinirli olurum'yazmışş bende şaka yapıyorum hemen ne sinirleniyosun dedım böyle saka yapma nerden bileyim şaka oldugunu yazmışş
ben sende nedense bi televizyoncu yada gazeteci potansiyeli gördüm neden bilmiyorum. belkide sendeki farkı farkettiğim için olabilir.
değişik bi kızsın gerçekten. cesaretlisin. radikal kararlar alabiliyosun. takdir ettim seni. ama peki şimdi keşke yarım bırakmasaydım okulu diyomusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?