Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bilinclendirme kampanyası baslatalım yarın oburgun erkekler salıyım kobrayı deyince kızlar aaa o ne demek diye sormak gafletine dusmesinler haydin kızlar

Neyse kızlar kapayalım konuyuda diğer kızlarda dahil olsun muhabbete. Başka konu bulun len

Hiç sözü nişanı olacak olan yok mu elbise takı felan konuşuruz.

Neyse kızlar kapayalım konuyuda diğer kızlarda dahil olsun muhabbete. Başka konu bulun len

Hiç sözü nişanı olacak olan yok mu elbise takı felan konuşuruz.

ya bıktım ben aynı muhabbetlerde kendimde dahil ya melankoligiz yada nisan soz pofffff konus konus bi hayrda gormuyoruz geyik muhabbeti yapınca kafam yerine geliyo ulen tamam pipişi kapayın baska konu acın ama evlilik olmasın plsssssssssssssssssssssssssssssssssss

oo baya kalabalıklaşmış burası anlamalıuıydım zaten cinselliğin konuşulduğunu sitede çok rağbet var cinselliğe valla erkekleri istekli derler ama sanırım kadınlar daha istekli konuların popüleritesinden belli

işte hayalimdekiler kızlar. tabi şimdilik

Eklentiler

• $banyo1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $English-Home-Perde-Modelleri2.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $kırmızı banyo-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $mor mutfak 2.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $otrmled-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $yatak2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…