Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canim kimse atlamadi yani o sakasina birseydir eminim

hani kapayin su konuyu gwen ay bi yazamiyorum ismini ama dünde

o dedi kapatin ben cikarim diye yani bunun saka oldugunu anladik,cok ayrintiya girip gerilmeyin...

asagida genelde yazmayan kisler vardi konu degisikligi oldu sanirim o kadar

beni anlamıyosunuz ya da hiçkimse tam anlamıyla dinlemiyo evet yaşım 1biliyorum evet daha çok küçük ben kendimi sizin yerinize koyuyorum bende aynı tepkiyi gösterirdim belki ama insan hiçbi şeyi yaşamadan göremezki bi karar aldım sonunda pişmanda olacak olsamki hiç sanmıyorum (eğer ileride evliyken konusursak bunu farkedersnz,inşallah yanılmam ) ve o kararın arkasında durmak istiyorum artık, sizin sözlerinz benm için çok değerli buna emin olun verdiğiniz tepkilere kızmıyorum biliyorum haklısınız ama nolursunuz artık caydırmak yerine biraz moral verin tamam destek çıkılck bi şey yok hiçbiriniz bu durumu kabllenmysnz çünkü benm iyiliğimi istiyosunuz peki ya ben o şekilde daha mutlu olucaksam kendi evimde her gün ağlıyosam ?? size açamadığım çok daha farklı konular var ama inanın bana çok mutlu olucam ayrıca dediklerinizi dikkate almasam bu sene liseyi devam edip bitirip üniversiteyi evliyken dışardan okumak istemezdim ama nolursnz daha fazlası için ısrar etmeyin çünkü ben huzuru onda buluyorum

anladım canımm aman kırılmayalım yaaa birbirimizeee negüezel muhabetler ediyoruzz birbirimizi anlıyoruzz

Valla canım ben senin kadar iyi niyetli değilim.

Bi sapık damgası yemediğim kaldı.

Benim de fransız olduğum muhabbetler oluyor bazen,yazmadan çıkıyorum.

Ben bi konuda yazayım dedim bu akşam,kabak bana patladı.

İyi canım evlen; en az üç tane de çocuk yap.

Semiremis aman sen de seninkiyle kavga etme bugun

Hani maç muhabbeti
yok kızzz en son telde gönlümü almayı başardı geneee patronu bırakmamışş bende o gruba uymak zorundaydım gidicem dedim ama illa gel diye çekti benii sonra arabayla uzak bi çay bahçesine gitmişler arkadaslarıyla yürüyerek dönemezdimm o yüzden onları beklemek zorundaydım dediii bi kaç tatlı söz falannn benım yelkenler fora

kuzum hayat senın hayatınnn arkadaslar senı uyarmışlar mantıklı olanı söylemişler..sen nasıl mutlu olacağını düşünüyosan onu yap ne dersek diyelim değişmezsin çünkü kararını coktan vermişsinnn dilerim mutlu olursunn tek diyeceğim en azından nişanlandıgında sevgilini iyi gözlemle tart ölç biç

İyi olmuş canım sevindim.. :)

Benimki de iyi geceler msjı atmadan uyuyakalıyor

Uyandığında günaydın yazmıyor

(normalde bunları yapar)

Her msjıma geç veriyor

Ama kavga etmeme orucundayım ya

Tınmıyorum

ben de aranızdayım 18 aylık bi ilişkim var ve hiç bir adım atılmış değil ve şuanda atılsın da istemiyorum :) benim okulun bitmesine 1 buçuk yıl var kendisi 1 haftalık polis :) hayırlısı diyorum ama bi beklentim yok şuanlık iş ciddiye binince sorunlar hiç olmadık yerden çıkıyor

Son düzenleme:
Öfff gerdiniz beni gece gece ha. Ne konuşuyoz sanki cinsellikle ilgili geyik yapıyoz işte kafa dağılsın. Yeri geliyor dert anlattığımız, dinlediğimiz, fikir verip aldığımızda oluyor. Sanki her gece sevişiyoruz damgası yedik. neyse ben az dolanayım

Hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…