- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.201
yok ya küsmeyin oluyor ben okudum biraz gittim gerilere küsecek bişi göremedim :44:
anzer kızdı mı onu bilemem.
Ama iki kobra muhabbetine girdik diye bi üstümüze atlamadıkları kaldı.
Hayır yani,herkesin bildiği bir şey,herkesin yaşayacağı bir şey.
Neyin kafası bu anlamıyorum.
şaka yaptım canım. ama kimse bana küsmesin kırılmasında benim öyle huylarım yok küsiyim ediyim felan. ağzımızın tadı bozulmasın
hahaSorup durmayın şöyle gerginlik ne kim gerildi diye. Kavga çıkacak sonra. Birazdan düzelir.
anladım canımm aman kırılmayalım yaaa birbirimizeee negüezel muhabetler ediyoruzz birbirimizi anlıyoruzzSemiramis ona kırılmadı canım. Benim ona yazmamın sebebi anzer cinsellik konularından rahatsız olduğu için konu değiştirdim oda istemedi konu değişsin susunca dedim normal konularda da konuşmayı dene diye. Napayım farkettim suskunluğunu kopukluk olmasın diye yazdım.
Ben anzer kızdı demedim zati.
Ortaya attım anlayan anlamıştır.
canim kimse atlamadi yani o sakasina birseydir eminim
hani kapayin su konuyu gwen ay bi yazamiyorum ismini ama dünde
o dedi kapatin ben cikarim diye yani bunun saka oldugunu anladik,cok ayrintiya girip gerilmeyin...
asagida genelde yazmayan kisler vardi konu degisikligi oldu sanirim o kadar
beni anlamıyosunuz ya da hiçkimse tam anlamıyla dinlemiyo evet yaşım 1biliyorum evet daha çok küçük ben kendimi sizin yerinize koyuyorum bende aynı tepkiyi gösterirdim belki ama insan hiçbi şeyi yaşamadan göremezki bi karar aldım sonunda pişmanda olacak olsamki hiç sanmıyorum (eğer ileride evliyken konusursak bunu farkedersnz,inşallah yanılmam) ve o kararın arkasında durmak istiyorum artık, sizin sözlerinz benm için çok değerli buna emin olun verdiğiniz tepkilere kızmıyorum biliyorum haklısınız ama nolursunuz artık caydırmak yerine biraz moral verin tamam destek çıkılck bi şey yok hiçbiriniz bu durumu kabllenmysnz çünkü benm iyiliğimi istiyosunuz peki ya ben o şekilde daha mutlu olucaksam kendi evimde her gün ağlıyosam ?? size açamadığım çok daha farklı konular var ama inanın bana çok mutlu olucam ayrıca dediklerinizi dikkate almasam bu sene liseyi devam edip bitirip üniversiteyi evliyken dışardan okumak istemezdim ama nolursnz daha fazlası için ısrar etmeyin çünkü ben huzuru onda buluyorum
hahaemrin olur yawruş..
yalnız anzercim nıye ıstemedı cınsellık konusulsun anlamadım..herkes ıstedıgını konuyu konusuyor burda begenmeyen fıkrını yazmaz olur bıter
yok kızzz en son telde gönlümü almayı başardı geneeeSemiremis aman sen de seninkiyle kavga etme bugun
Hani maç muhabbeti
kuzum hayat senın hayatınnn arkadaslar senı uyarmışlar mantıklı olanı söylemişler..sen nasıl mutlu olacağını düşünüyosan onu yap ne dersek diyelim değişmezsin çünkü kararını coktan vermişsinnn dilerim mutlu olursunn tek diyeceğim en azından nişanlandıgında sevgilini iyi gözlemle tart ölç biçbeni anlamıyosunuz ya da hiçkimse tam anlamıyla dinlemiyo evet yaşım 1biliyorum evet daha çok küçük ben kendimi sizin yerinize koyuyorum bende aynı tepkiyi gösterirdim belki ama insan hiçbi şeyi yaşamadan göremezki bi karar aldım sonunda pişmanda olacak olsamki hiç sanmıyorum (eğer ileride evliyken konusursak bunu farkedersnz,inşallah yanılmam) ve o kararın arkasında durmak istiyorum artık, sizin sözlerinz benm için çok değerli buna emin olun verdiğiniz tepkilere kızmıyorum biliyorum haklısınız ama nolursunuz artık caydırmak yerine biraz moral verin tamam destek çıkılck bi şey yok hiçbiriniz bu durumu kabllenmysnz çünkü benm iyiliğimi istiyosunuz peki ya ben o şekilde daha mutlu olucaksam kendi evimde her gün ağlıyosam ?? size açamadığım çok daha farklı konular var ama inanın bana çok mutlu olucam ayrıca dediklerinizi dikkate almasam bu sene liseyi devam edip bitirip üniversiteyi evliyken dışardan okumak istemezdim ama nolursnz daha fazlası için ısrar etmeyin çünkü ben huzuru onda buluyorum
hahahhhh aklıma onların sarılışları geldii cok tatlıydılar yaaakızlar sizi seviyorummm.sarılın sıkı sıkıı teletabiii
yok kızzz en son telde gönlümü almayı başardı geneeepatronu bırakmamışş bende o gruba uymak zorundaydım gidicem dedim ama illa gel diye çekti benii sonra arabayla uzak bi çay bahçesine gitmişler arkadaslarıyla yürüyerek dönemezdimm o yüzden onları beklemek zorundaydım dediii bi kaç tatlı söz falannn benım yelkenler fora
İmam emretti len değişin konuyuİmam ossurursa cemaat mıçarmış :))))
ben de aranızdayım 18 aylık bi ilişkim var ve hiç bir adım atılmış değil ve şuanda atılsın da istemiyorum :) benim okulun bitmesine 1 buçuk yıl var kendisi 1 haftalık polis :) hayırlısı diyorum ama bi beklentim yok şuanlık iş ciddiye binince sorunlar hiç olmadık yerden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?