- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.241
Gel gel kalıcı ol tabi birbirimize destek oluyoruz kaynaşıyoruz :)hoşbulduk :) sohbetlerinizi okumak hoşuma gidiyordu ben de bi bakayım dedim belki kalıcı olurum ama hergün burdaydım
kafanda maskeyle mi okuyacaksın. kafana maske yapmdan önce abdestini al ozaman. Unutupta çişe gitme ama :)))
Evrembus
Benim babam evliyken üniversite okumuş
O sırada ben de rahmetli ablam da daha küçükmüşüz
Evi annem geçindirmiş 4 yıl
Senin iradene ve azmine bağlı
Ve eşinin anlayışlı olmasına çünkü annem çok destek vermiş
Babam 2 üniversite mezunudur..
Hoşgeldin canım
Yaş kaç
nerene yapacan peki ,birde duayi merak ediyorum:)
Gel gel kalıcı ol tabi birbirimize destek oluyoruz kaynaşıyoruz :)
Burda ilk mesajlardan sonra evlenenler oldu mu malum kaç sayfa var okuyamadım :)
noluyo ya benim adım geçmiş?? neye tepki göstericem ben?? biz semiramis ben ve sedef bi konudan konuşurken o konunun arasında sadece after a takıldım kobra konusunda ki onu yazan o bile değilmiş ben dün ve önceki gün şöyle bi göz attığımda aklımda kalan kadarını yazdım.. oda gayet normal karşılık verdi kızsa ben anlardım zaten.. ne ben ona bi konuda kızdım ne de o bana.. en azından ben öyle bi gerginlik hissetmedim.. ama after a söylediğim bi söz için bugunun "Her genç kızın başına gelecek anzer" demesine"kız senide bozdu bu after.." dedim ki bunda da kızacak hiçbişey göremiyorum.. bugu eğer buna kızdıysan kusura bakma ama sende after a ithafen söylediğim şeylere yorum yapmayacaktın o zaman..
sanki ben ay iğrençsiniz ne muhabbetler dönüyo terbiyemi bozdunuz falan dedimde hemen savunmalara geçmişsiniz.. ben after a takıldım diğerlerine ne oluyo anlamadım.. kızacak biri varsa oda after dır.. ama onunda kızmadığını ben çıkarken bana verdiği son cevaplardan anlayabiliyorum..
Bende kısa bi süre önce katıldım ama yok sanırım :)Gel gel kalıcı ol tabi birbirimize destek oluyoruz kaynaşıyoruz :)
Burda ilk mesajlardan sonra evlenenler oldu mu malum kaç sayfa var okuyamadım :)
Gel gel kalıcı ol tabi birbirimize destek oluyoruz kaynaşıyoruz :)
Yok daha evlenen olmadı
eğer evlenen olduysa bende yazmak istiyorum çünkü evliliğin e si geçmeyen 5 senelik bir birlikteliğim var sonunu göremiyorum ondan da vazgeçemiyorum vazgeçincede o beni bırakmıyor
Kimse anzer e cevap yazmasın len. Kapat konuyu.
Az sonra hu çekecez toplanın etrafıma
Ben kızmam böyle şeylere. Kolay kolay sinirlenmem öyle bozulmamda. Zaten öyle olsam o konuyla ilgili geyik yapmam. .yazdıklarımdan azçok belli manyak bi yapım olduğu. Bende konuyu değiştim sen rahatsız oldun diye sonra baktım kızlar ne bu gerildik felan diyince bende bozuldum ve gerildim. Neyse konu küçük mide bulandırmasın. Burada kız kıza kafa dağıtıyoruz işte. Muhabbetimize çomak sokmayalım hiç. Konuyuda kapatalım artık.
kızlar cok kötüyüm moralim cok bozukkkk gene tartıştıkkk
Hoşgeldin. Müridleri bekliyorum cemaatime. Ne kadar çok olursa okadar iyi Seneye kpss sorularını verecem
Len sizde uyuşturucu gibi günde 2 kere almazsanız olmuyor mu bu kavgayı :) ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?