- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.221
afer ya sanada bayiliyorum ya :)
ne manyak birseysin
kuzum hayat senın hayatınnn arkadaslar senı uyarmışlar mantıklı olanı söylemişler..sen nasıl mutlu olacağını düşünüyosan onu yap ne dersek diyelim değişmezsin çünkü kararını coktan vermişsinnn dilerim mutlu olursunn tek diyeceğim en azından nişanlandıgında sevgilini iyi gözlemle tart ölç biç
Yok valla artık gömlek kalem etek giymiş elinde çantası gözünde gözlüğü ''the person you have called cannot be reached at the moment please try again later'' diyen hatun modunda olacam.
peki sağolun yani gerçekten iyiliğimide düşünseniz bazen çok kırıcı konuşuyosunuz3 tanede çocuk yap ne ya neler düşünüyosunuz bilmiyorum ama sizi yanıltıp ileride bu konuya yazmayı umud ediyorum bi de ben her şeyin yaş değil olgunlukta oldugunu düşünüyorum beni ya da düşüncelerimi davranışlarımı evlilik için yeteri kadar olgun görmeseydi zaten benimle ciddi bi ilişki yaşycgnı düşünmüyorum o da aileside benm ailemde o sorumlluğu alabileceğimi düşünüyo ( babam hariç ) tabiki bende evli bi bayanın alabileceği bütün sorumlulukları zamanla alabilirm tek sorun bi kaç yıl beni evliyken okulumla birlikte idare edicek olması ki o bunu bile sorun etmiyo ççünkü bana güveniyo ama ben bile artık bu söylenenlerden sonra kendime olan güvenimi yitiriyorum bi çıkmazın içine girdim sanki ya da çıkmaz bi sokak
ben de aranızdayım 18 aylık bi ilişkim var ve hiç bir adım atılmış değil ve şuanda atılsın da istemiyorum :) benim okulun bitmesine 1 buçuk yıl var kendisi 1 haftalık polis :) hayırlısı diyorum ama bi beklentim yok şuanlık iş ciddiye binince sorunlar hiç olmadık yerden çıkıyor
ben de aranızdayım 18 aylık bi ilişkim var ve hiç bir adım atılmış değil ve şuanda atılsın da istemiyorum :) benim okulun bitmesine 1 buçuk yıl var kendisi 1 haftalık polis :) hayırlısı diyorum ama bi beklentim yok şuanlık iş ciddiye binince sorunlar hiç olmadık yerden çıkıyor
peki sağolun yani gerçekten iyiliğimide düşünseniz bazen çok kırıcı konuşuyosunuz3 tanede çocuk yap ne ya neler düşünüyosunuz bilmiyorum ama sizi yanıltıp ileride bu konuya yazmayı umud ediyorum bi de ben her şeyin yaş değil olgunlukta oldugunu düşünüyorum beni ya da düşüncelerimi davranışlarımı evlilik için yeteri kadar olgun görmeseydi zaten benimle ciddi bi ilişki yaşycgnı düşünmüyorum o da aileside benm ailemde o sorumlluğu alabileceğimi düşünüyo ( babam hariç ) tabiki bende evli bi bayanın alabileceği bütün sorumlulukları zamanla alabilirm tek sorun bi kaç yıl beni evliyken okulumla birlikte idare edicek olması ki o bunu bile sorun etmiyo ççünkü bana güveniyo ama ben bile artık bu söylenenlerden sonra kendime olan güvenimi yitiriyorum bi çıkmazın içine girdim sanki ya da çıkmaz bi sokak
yok gayri..yalniz kalem etek:) yine modeldende sasmiyoruz ...
Kızlar bişi dicem saçıma maske yapcam şimdi gecenin bu saaatinde
Ama daha sonra abdest tutarmı okumam gereken dualar var abdestli olmadan dua okumak istemiyorumda:S
Ama daha sonra abdest tutarmı okumam gereken dualar var abdestli olmadan dua okumak istemiyorumda:S
Hoş geldin aramıza
önce abdest al sonra maske yap arada duani oku:)ne maskesi yapacaksin ..ne duasi okuyacan
canım ne maskesi? abdesti geçirmeyen cinsten bir madde ise elbette tutmaz
hoşbulduk :) sohbetlerinizi okumak hoşuma gidiyordu ben de bi bakayım dedim belki kalıcı olurum ama hergün burdaydım
hoşbulduk :) sohbetlerinizi okumak hoşuma gidiyordu ben de bi bakayım dedim belki kalıcı olurum ama hergün burdaydım
Ailendeki sorunlarından kaçtığını anladım zaten en başında.. Ama inşallah bunlar sana evliliği düşündürecek büyüklüktedir ki yarın birgün bunlarda sorunmuymuş keşke evlenmeseydim deme canım. Dua et hayırlı bi evliliğin olsun... Çok zor yarın birgün elinde çocukla baba evine dönmek. Korusun seni rabbim..
Önce abdest alsam olmaz kaçar çünkü :26:
Bugün çok sıvı tükettim sürekli tuvalete gidiyorum
Sinameki maskesi yapcam:)
haklısın zor tabi bunların hepsini bende düşünüpte bu kararı aldım emin olun hep dua ediyorum namazda kılıyorum ve her namazda hayırlıysa olsun hayırlı değilse olmasın diye dua ediyorumsandıgınız kadar toz pembe bakmıyorum bakıcak bi hayatımda olmadı zaten mesela hiçbirniz 2 kez ölümden döndüğümü bilmiyo kaçırıldıgımı ya da 7 okul değiştirdiğimi :26: neyseee ama allahın izniyle öyle bi şey olmcycgna inanıyorum :26: :) yanımda olun yeter ablalrım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?