Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

peki sağolun yani gerçekten iyiliğimide düşünseniz bazen çok kırıcı konuşuyosunuz 3 tanede çocuk yap ne ya neler düşünüyosunuz bilmiyorum ama sizi yanıltıp ileride bu konuya yazmayı umud ediyorum bi de ben her şeyin yaş değil olgunlukta oldugunu düşünüyorum beni ya da düşüncelerimi davranışlarımı evlilik için yeteri kadar olgun görmeseydi zaten benimle ciddi bi ilişki yaşycgnı düşünmüyorum o da aileside benm ailemde o sorumlluğu alabileceğimi düşünüyo ( babam hariç ) tabiki bende evli bi bayanın alabileceği bütün sorumlulukları zamanla alabilirm tek sorun bi kaç yıl beni evliyken okulumla birlikte idare edicek olması ki o bunu bile sorun etmiyo ççünkü bana güveniyo ama ben bile artık bu söylenenlerden sonra kendime olan güvenimi yitiriyorum bi çıkmazın içine girdim sanki ya da çıkmaz bi sokak

Ailendeki sorunlarından kaçtığını anladım zaten en başında.. Ama inşallah bunlar sana evliliği düşündürecek büyüklüktedir ki yarın birgün bunlarda sorunmuymuş keşke evlenmeseydim deme canım. Dua et hayırlı bi evliliğin olsun... Çok zor yarın birgün elinde çocukla baba evine dönmek. Korusun seni rabbim..

Kızlar bişi dicem saçıma maske yapcam şimdi gecenin bu saaatinde
Ama daha sonra abdest tutarmı okumam gereken dualar var abdestli olmadan dua okumak istemiyorumda:S

hoşgeldinn bu arada adın büşra mıı :)

Hoşgeldin canım. Oku oku,üniversite güzeldir.

Baban haklı.

Ama daha sonra abdest tutarmı okumam gereken dualar var abdestli olmadan dua okumak istemiyorumda:S

önce abdest al sonra maske yap arada duani oku:)ne maskesi yapacaksin ..ne duasi okuyacan

Evrembus

Benim babam evliyken üniversite okumuş

O sırada ben de rahmetli ablam da daha küçükmüşüz

Evi annem geçindirmiş 4 yıl

Senin iradene ve azmine bağlı

Ve eşinin anlayışlı olmasına çünkü annem çok destek vermiş

Babam 2 üniversite mezunudur..

kafanda maskeyle mi okuyacaksın. kafana maske yapmdan önce abdestini al ozaman. Unutupta çişe gitme ama :)))

haklısın zor tabi bunların hepsini bende düşünüpte bu kararı aldım emin olun hep dua ediyorum namazda kılıyorum ve her namazda hayırlıysa olsun hayırlı değilse olmasın diye dua ediyorum sandıgınız kadar toz pembe bakmıyorum bakıcak bi hayatımda olmadı zaten mesela hiçbirniz 2 kez ölümden döndüğümü bilmiyo kaçırıldıgımı ya da 7 okul değiştirdiğimi :26: neyseee ama allahın izniyle öyle bi şey olmcycgna inanıyorum :26: :) yanımda olun yeter ablalrım benimmm

Sana cvp yazdım yukarda okusana bi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…