- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.261
kızlar cok kötüyüm moralim cok bozukkkk gene tartıştıkkk
gwende bişeye kızmış sanırım ve benim de bişeye kızdığım düşünülmüş.. bu yüzden ikimizde burda olup cevap vermediğimizden konu bu kadar uzamış.. sen bana kızmadıysan zaten ortada sorun yok demektir çünkü gerisi kimseyi ilgilendirmez..
ama bundan sonra bazılarının nasıl saçmaladığını görmüş oldum iyi oldu.. öpüyorum canım seni..
afer cevre müh. devlette alimi nasil sayisi filan..
sanırım biz daha çok bekleyeceğiz bu evlilik işini kızlar benim yaş 27 oldu beaa
Hahahahao zaman her gün burdayım gitmem bi yere
Devlet bizi pek cücüğüne takmıyor. 100 kişi felan anca alıyor cnm. Zaten belli oluyor şehirlerin çevresel durumlarında. Bi küresel ısınma cücüklüyor bizi onuda cücükleyen yok :))
Canım öyle şeyler deme ama üzülüyoruz
"bazılarının nasıl saçmaladığını görmüş oldum iyi oldu."
Ben senin hoşuna gitmedi kızdın zannettim
Sana kötü bir şey demedim ki
fatih buaksam geç geldi ya yemek falan yedi aradı benı biraz konustukk 1 ay sonra gelebilirmiş suan maddi durumu uygun değilmiş gelmek ıcın bende üzüldüm dedim sonra cok uykum var dedi bende sakasına uyuma uyutmucam senı bu gece dedim eee nekonusucaz peki hep aynı konular dedi bende konu bul madem dedim gülerek söylüyorum tabi bunları benım uykum var bulamam sen bul dedi bende geleceğimiz hakkında konusalım biz nezaman evlenicez kaç cocuk yapıcaz falan dedim sonra bu kızdı işte uykum var dıyorum anlamıyomusun dedı bende saka yapıyodum zaten dedim ya mantıksız mantıksız şakalar komik olsa neyse böyle şakalar yapma tamam mı bitanem dedi ama nasıl kötü oldum anlatamam ben sadece onu kızdırmayı sevıyodum zaten tmm uyu artık deyip kapatacaktım benı bozdu resmen ağlayacaktım sesim kesildi telde zor tuttum kendımıLen sizde uyuşturucu gibi günde 2 kere almazsanız olmuyor mu bu kavgayı :) ne oldu ?
yavrum sebep ne ki evlenememekteki ve hic adinin gecmememsinde yani illaki beklenilen birsey vardir ve sonu evliliktir..
bu arada bak bende 28 yasindayim:) bende kendimi uzun iliskide henüz evlenmemis gibi görüyordum..
kismetse eylülde nisan yapacaz benim ailem nisan gibi dügün diyor ama oturulup birsey konusulmadi diger aileyle
gwende bişeye kızmış sanırım ve benim de bişeye kızdığım düşünülmüş.. bu yüzden ikimizde burda olup cevap vermediğimizden konu bu kadar uzamış.. sen bana kızmadıysan zaten ortada sorun yok demektir çünkü gerisi kimseyi ilgilendirmez..
ama bundan sonra bazılarının nasıl saçmaladığını görmüş oldum iyi oldu.. öpüyorum canım seni..
Kimse anzer e cevap yazmasın len. Kapat konuyu.
Az sonra hu çekecez toplanın etrafıma
fatih buaksam geç geldi ya yemek falan yedi aradı benı biraz konustukk 1 ay sonra gelebilirmiş suan maddi durumu uygun değilmiş gelmek ıcın bende üzüldüm dedim sonra cok uykum var dedi bende sakasına uyuma uyutmucam senı bu gece dedim eee nekonusucaz peki hep aynı konular dedi bende konu bul madem dedim gülerek söylüyorum tabi bunları benım uykum var bulamam sen bul dedi bende geleceğimiz hakkında konusalım biz nezaman evlenicez kaç cocuk yapıcaz falan dedim sonra bu kızdı işte uykum var dıyorum anlamıyomusun dedı bende saka yapıyodum zaten dedim ya mantıksız mantıksız şakalar komik olsa neyse böyle şakalar yapma tamam mı bitanem dedi ama nasıl kötü oldum anlatamam ben sadece onu kızdırmayı sevıyodum zaten tmm uyu artık deyip kapatacaktım benı bozdu resmen ağlayacaktım sesim kesildi telde zor tuttum kendımıbende bugun biraz abarttm sanırım ikinci kez onu kızdırdımm biri maçla ilgiliydi biride bu olann :26:
bizde bazı seyleri gormus olduk bu cumleden sonra tskrler!!!!!
gwen ben sana bişe demedim ki noluyo yaaaaaaaaaaaaa :84:
bilmiyorum cnm yaaa ama cok kötü oldum yanı düşünsene gülüyosun falan birden sana mantıksız mantıksız komikte değilsin falan diyo ölseydım daha iyiydi kendımı okadar salak hissettim kiicanım üzülme.. bence seninki bugün ters günündeydi yarına halledersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?