Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Gördüm canım ama fazla belli değil.benimde üst dudaklarımın yan taraflarında hafif şişkinlik var neden öyle oluyor acaba

Kızlar, 3 senedir lazer yaptıran biri olarak, yüz bölgesi için lazeri KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM!
Yüzünüze lazer yaptırdığınızda ince olan ayva tüyleri kalınlaşıp siyahlaşıyor, ve tüyler yüzünüzün tamamına yayılıyor.
Yüze yaptırılan lazerle tüylerin bitmesi söz konusu değil.
Kısır döngü halini alıyor.
Üstelik çok da tanınan, kaliteli bi merkezde epey para ve emek harcadım.
Ben epey araştırdıktan sonra bugün iğneli epilasyon yaptırmaya başladım.
Keşke en başından bunu deneseymişim diyorum şimdi.
Hem daha sağlıklı, hem de etkili.
Yüz için düşünüyorsanız iğneli epilasyona gitmenizi öneriyorum.
Diğer bölgeler için bi fikrim yok.:44:

İğneli çok acır Birde iz kalmazmı?
Benim favori bölgesinde tek tük kıllar kaldı tekrardan başladığımde onlarında bitmesini ümit ediyorum.

gitmedım canımm yapısal bişe bu yanı rahatsızlık falan vermiyo sadece görüntü olarak sevmiyorumm estetik ameliyatıını yapıyolarmı bilmiyorumm onu merak edıyorum acıkcası :26:

canim estetik olmaz sanirim ama cok kötü durmuyor ki yani bence o dudakla alakakli birsey degil dis yapisiyla alakali

suanda tel olur mu bilmem ama senin o sey dis yapisindan kaynakli ama bence kötü durmuyor takma

yalniz resimlerini kaldir canim ben seninle arkadas degilim ama görebiliyorum ne olur ne olmaz..

İğneli çok acır Birde iz kalmazmı?
Benim favori bölgesinde tek tük kıllar kaldı tekrardan başladığımde onlarında bitmesini ümit ediyorum.

Canım, her ikisini de tecrübe ettiğim için şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, iğnelide lazerden fazla bi acı çekmiyosun.
Zaten bikaç dakikaya uyuşuyo.
Sadece dudak üstü sıkıntı oluyo.
İğne dediğimiz şey dikiş iğnesi değil sonuçta.
İz kalması, yaptırdığın kişinin deneyimi ve işi bilirliğine bağlı.
Ki lazerde o kadar ışına rağmen iz kalmıyosa bunda hiç kalmaz.
Ben bugün yaptırmama rağmen kabuklanma, yanma, şişme, hiç bişey olmadı şükür.
Ve en önemlisi bitiş garantisi var.
Hele tek tük varsa kesinlikle lazere gidip diğer tüylerin uyarılmasına sebep olma bence.
Benim gittiğim merkezde kaşlarını bile bu yöntemle aldıranlar vardı.
İlk seansım olmasına rağmen çok güzel bi izlenim edindim bu konuda.
Lazere verdiğim emeklere üzülüyorum ben açıkçası.
Hiç lazere gitmeen gelseydin en az 3 seans kârın olurdu dedi ordakiler.

kızlar yarın yurtdısından ablam gelıyor haftasonu ben sewgılım felan bulusucaz.ama ablamın eşi yabancı ve sewgılım bunu bılmıyordu.azonce soyledım ve hoş karsılamadı,dinen boyle bır sey olmaz felan dedı,bende bızı ılgılendırmez herkesın kendı hayatı ve secımı dedım ve kımse kımsenın ne cektıgını bılmez yurtdısında yalnız kaldı şartlar bunu getırdı dedım.ama yanında arkadası oldugu ıcın neyse bunu sonra konusuruz büyütülcek bı konu daha sonra konusalım daha onceden nıye soylemedın dedı.moralım bozuldu kızlar yaaa.herkesın dini kendıne sonucta ablam musluman dınını yasıyor eşinin de dini kendıne.kımse kımseyı ılgılendırmemelı dıye dusunuyorum.sewgılım bu konuda gerı kafalı.bu bıze sorun yaratıcak dıye endişelenıyorum.offf kızlar derdım hiç bitmıyor((

ay hurrem onane ya o kendine baksın din din deyip duruyor baska kadınlarla konusmayı bildi ay valla seninkide ayrı bir cins ya kendi isine baksın kızım suna tolerans gosterme iyice tepene cıktı senin seni ilgilendirmez bu mevzu de kapat hala uzerine gidiyorsada onunda ailesinin size uymadıgını ama bunun hakkında yorum yapmadıgını onunde yerini bilmesi gerektigini soyle valla en sinir oldugum seylerdir bunlar dinde yeri yokmus dinde yalanında haksız yere aglatmanında yeri yok ama

Son düzenleme:
hay agzına sağlık canım...ınan valla ne bıcım ınsan yaaa. hep kendını dusunen kendı ısıne geldıgı gıbı dawranan hep kendını haklı goren bı ınsan canım ınanılmaz kızgınım.bıde bunu cıkardı basıma yaaa offf benım ve aılemın ınsanlıgı onun ınsanlıgının yanından gecemez dın dın dıye soylenıp dursun yaptıklarıyla bağdaşmıyor dılındekı.ya ona ne kı yanı bu konuda yorum bıle yapması sacma.o benım ablamın kararı onun hayatı.yaa bıde bu ınsan murekkep yalamıs bı ınsan ben ınanamıyorum kızlar yaaa . su ıkı yıldır dustugum durumlara ınanamıyorum

hürremim ne varmış bunda yani olabilir herkes kendi dinini yaşar ben kapalı biriyim mesela ama hristiyan arkadaşımda var alevide
bıraksın insanlar şu geri kafalılığı artık
kafa yapın uyduktan sonra insan insandır herkesin inancı kendine
ablan tercihini yapmış
kendisinin bu sebepten dolayı sorun çıkartmaya hakkı yok

canım hepimizin sorunları oluyor iliskilerinde ama senin olayında farklı..hayat gorusleriniz iki ayrı ucda giyimine mudahale ediyor fazlasıyla artı su din konularındaki dusunceleri kendine kalsa neyse senin ablanın yabancı biriyle evli olmasına bile burnunu sokuyor iyi dusun tasın cidden diyorum bak hani bu ilerde degişir denilebilcek birseye benzemiyor aile yapısı hayat gorusu bu cunku evlenseniz bu baskıları daha cok artıcak karısı olucaksın ve belkide gorusmeni bile istemeyecek ablanla onun esiyle

Son düzenleme:
hürrem nedir bu bizim çekimiz yaaa benımkiylede tartıştık aksam hala soğuğuz..kimsenın dini kimseyi ilgilendirmez önemli olan insan olmayı başarabilmek bunu herkes yapamıyo işte ablanın seçimiymiş diğer herkes saygı duymak zorunda hey allahım..valla bişey dersede tavrını koy o ablamın haayatı ve seçimi yorum yapmak ne sana ne bana düşer dersin

aynen canım sureklı basıma dert cıkarıyor.ya ben ınsanları dınıne kıyafetıne gore yargılamam kı benım kara çarşadlı arkadasım da var mını eteklı arkadasımda offf.hala su zıhnıyetlerı atamadık.en kızdıgım zıhnıyetten bırı de yanı basımda

Seansını ne kadara gidiyorsun peki?
Ben bi araştırayım başlamadan önce bende belki iğneliyle devam ederim.

canım bılmıyorum valla ama cok gerı kafalı oldugnu bılıyorum,zaten normal boyda bır etege bile karısmasından bellı.ama hanı dedım belkı anlayıslı olur bu konuda bı ıhtımal verdım ama yok yıne yanıltımadı.ewet ewlenınce baskı daha cok artabılır ama bende kafa yapılarımız farklı olsada mutevazı bı hayata uyabılcecek bı ınsanım dıye dusunuyordum belkı sewdıgımden bılmıyorum ama sıyası olarak felan kafa yapılarımız farklı bunu bılıyorum
sorma canım hıc bıtmıyor derdımız.ya canım bencede onemlı ınsanlık.ve bır sey soyleyeyım mı hrıstıyan dıye burun büktüğü adamın tırnagı olamaz.maşallah dıyım o kadar ıyı bır ınsankı ben oyle erkek gormedım,ablama dawranısı sabrı kıbarlıgı ınanılmaz cok ıyı nıyetlı bır ınsan.herkese oyle huylu eş nasıp olsn

bu konuda tavrını koy şekerim sonuçta bu ablanın tercihi
oda herşeye bişey bulup tatsızlık çıkartmaktan vazgeçsin sinir etti yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…