Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım ben aklına gelebilecek her yeri alıyorum yani bi kere öyle bi hata yaptım ve devamı geldi almazsam olmaz artık..

Özelden atarmısın canım banada blog ismini :)
anladım kuzum inş kurtulursun tüylerinden..belini aldıranlar falanda varmış ya sende aldırıyomusun :44:

yuzun tamamınımı alıyorsun

Kaşlar bıyık çene ve favori bölgesi :)
Sanırım tamamı oluyor :)

anladım kuzum inş kurtulursun tüylerinden..belini aldıranlar falanda varmış ya sende aldırıyomusun :44:

İnşallah canım işe girince bacaklarım ve kollarımada lazer düşünüyorum.
Belimde kıl değilde tüy şeklinde var ama onlar belli olmuyor o yüzden almıyorum onları canım.

Sedulu sağol tatlım incelicem bloğu :)

çene bolgesinde tek tuk olunca bende alıyorum kız favori bolgesini bırakaydınya
Eki Görüntüle 485002
baksana nicoleda bile ne kadar var

valla sırtı beli hic takmıyorum ince tuyler var onlarda dikkat cekmiyor alınırsa cogalıyor cunku bacagıda agdayla halledersin canım ya sorun degilki kolundaki tuylerede sarartıcı sur
bacakları aldırıyorumda mesela düşünüyorum evlenince tüyler malum uzamadan alınmıyo kocam benım bacaklarımı tüylü falan görecekk offff

çene bolgesinde tek tuk olunca bende alıyorum kız favori bolgesini bırakaydınya
Eki Görüntüle 485002
baksana nicoleda bile ne kadar var

Bende bu kadar yok canım ama rahatsız oluyordum bi kaç kere ağda vurdum çıkarken diken gibi çıktılar sonradan işte dedim lazere gideyim sonra gitmeye başlayınca çok inceldi ordaki kıllar.
Ama 2 aydır gitmiyorum ya buna rağmen ordakileri almıyorum çünkü o kadar azalmışlardı ki çene ve bıyık bölgemdeki gibi kılların tekrar sertleşmesini istemedim ki favorilerde tek tük kaldı kıllar:)

ay bide benımki nefret eder tüyden kıldannn yapıcaz bişeyler artık canım napalım yaniii biz kadınlar böyleyizz

Canım seninki bu kadar kıldan nefret ediyorsa sana laf söylediği zaman sende yapıştırırsın lafı :)
Yada ona bi ayna tutman yeterli:)
Kadınların okadar çok sorumluluğu varki...
O kadar çok bakım yapmalıki...

kızlar yaaa ben dudağımın altındaki iki taraflı şişlikten nefret edıyorummm buraya resım koydugumda hatta dişlerinde tel mi var diye soranlar olmuştuu onun bi ameliyatı falan varmıdır kii çok çirkin görünüyolar takmış durumdayım onlara

öyle vallaaa helede makine benım canımı cok yakıyooo ağda en güzeli onuda ben kendım yapamıyorum bıyıklarıma yapıştırıyorum çekene kadar cok zaman geçiyo

Nasıl görünüyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…