- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.501
Canım ben aklına gelebilecek her yeri alıyorum yani bi kere öyle bi hata yaptım ve devamı geldi almazsam olmaz artık..
Özelden atarmısın canım banada blog ismini :)
anladım kuzum inş kurtulursun tüylerinden..belini aldıranlar falanda varmış ya sende aldırıyomusun :44:Canım ben aklına gelebilecek her yeri alıyorum yani bi kere öyle bi hata yaptım ve devamı geldi almazsam olmaz artık..
Özelden atarmısın canım banada blog ismini :)
anladım kuzum inş kurtulursun tüylerinden..belini aldıranlar falanda varmış ya sende aldırıyomusun :44:
evet cnm biliyorum sırtıda benım sırtımda belimde yok ya ama bacaklarım kollarım baya kötüsırtını aldıranda varmıs ama eger coksa mecburen aldırıyolardır
yuzun tamamınımı alıyorsun
anladım kuzum inş kurtulursun tüylerinden..belini aldıranlar falanda varmış ya sende aldırıyomusun :44:
evet cnm biliyorum sırtıda benım sırtımda belimde yok ya ama bacaklarım kollarım baya kötü
Kaşlar bıyık çene ve favori bölgesi :)
Sanırım tamamı oluyor :)
İnşallah canım işe girince bacaklarım ve kollarımada lazer düşünüyorum.
Belimde kıl değilde tüy şeklinde var ama onlar belli olmuyor o yüzden almıyorum onları canım.
Sedulu sağol tatlım incelicem bloğu :)
bacakları aldırıyorumda mesela düşünüyorum evlenince tüyler malum uzamadan alınmıyo kocam benım bacaklarımı tüylü falan görecekk offffvalla sırtı beli hic takmıyorum ince tuyler var onlarda dikkat cekmiyor alınırsa cogalıyor cunku bacagıda agdayla halledersin canım ya sorun degilki kolundaki tuylerede sarartıcı sur
bacakları aldırıyorumda mesela düşünüyorum evlenince tüyler malum uzamadan alınmıyo kocam benım bacaklarımı tüylü falan görecekk offff
çene bolgesinde tek tuk olunca bende alıyorum kız favori bolgesini bırakaydınya
Eki Görüntüle 485002
baksana nicoleda bile ne kadar var
ay bide benımki nefret eder tüyden kıldannnadet donemi giriyor araya zaten o arada kaynarbir haftada uzar gider aldırırsın
ay bide benımki nefret eder tüyden kıldannnyapıcaz bişeyler artık canım napalım yaniii biz kadınlar böyleyizz
öyle vallaaa helede makine benım canımı cok yakıyooo ağda en güzeli onuda ben kendım yapamıyorum bıyıklarıma yapıştırıyorum çekene kadar cok zaman geçiyoCanım seninki bu kadar kıldan nefret ediyorsa sana laf söylediği zaman sende yapıştırırsın lafı :)
Yada ona bi ayna tutman yeterli:)
Kadınların okadar çok sorumluluğu varki...
O kadar çok bakım yapmalıki...
kızlar yaaa ben dudağımın altındaki iki taraflı şişlikten nefret edıyorummm buraya resım koydugumda hatta dişlerinde tel mi var diye soranlar olmuştuu onun bi ameliyatı falan varmıdır kii çok çirkin görünüyolar takmış durumdayım onlara
ay bide benımki nefret eder tüyden kıldannnyapıcaz bişeyler artık canım napalım yaniii biz kadınlar böyleyizz
öyle vallaaa helede makine benım canımı cok yakıyooo ağda en güzeli onuda ben kendım yapamıyorum bıyıklarıma yapıştırıyorum çekene kadar cok zaman geçiyo
ağda özellikle genital bölgede kötü yaa üst kısımlar baya acıyo :18:kadınların omru boyunca sırtında bir yukerkeklere belki bu tarz konular basit geliyor ama hicde oyle degil her ay adet sancısı ve artı agdanın acısını ceken bizleriz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?