Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende arkadaşlar gibi düşünüyorum ona ne ablanın eşinin dininden...
Onu ilgilendirmez ki...
Herkes dinini kendi içinde yaşar...
Bunun lafını bile yapamaz...
Hem beyefendi kendi dininin emirlerini 4/4lük yerine mi getiriyor ki böyle ahkam kesiyor...
Ne insanlar var ya.
Ablan sorun etmedikten sonra ona ne düşmüş bunun tartışmasını yapmak anlamıyorum yani..
Taviz verme canım şu adama ...
Kendini iyice bir şey sanıyor...

ben merak edıyorum açıkçası sevgilin dine pek uyuyo milletin kocasının dinine bile dil uzatıyo,çıtçıt takmak günahhh etek giydirmiyo vsvs peki kendisi dinin gereklerini yerine getiriyomu anlamıssındır demek istediklerimi din hakkında konusmak yasak ya pek acmak istemiyorum:26:

Son düzenleme:

yok be kızlar anca laf kendısının hiç bir şekilde uydugu yok oruc bıle tutmuyor. ama vicdan yapıyormus ve ılerde tum gereklı seylerı yerıne getırmek ıstıyormus.
ya kızlar emınım boylesını gormemıssınızdır.
sımdıden nıye baslamıyor onu da anlamıs deılım hadı sımdı baslamıyor ılerde baslamak ıstıyor da elaleme nıye karısıyor of kızlar bu adam benı yaslandırır yas farkı da kapanır

ya ablanin durumu seni neden bagliyor onu neden bagliyor

yani konsulmasi gerek konu dedigi onane ki,hadi sen önceden öyle bir evlilik yaparsin

onu konsusalm der cok sacma birsey...

ya ablanin durumu seni neden bagliyor onu neden bagliyor

yani konsulmasi gerek konu dedigi onane ki,hadi sen önceden öyle bir evlilik yaparsin

onu konsusalm der cok sacma birsey...
gel de anlatttt....
bir de bu konuda gerilecem anlıcagınız ablamın yaptıgı ewlılıkten hay yarabbım ne gunlere kaldım delı olcam bı bu eksıktı

kıyamam yaa erkek değilmi hepsi ayrı bi alemmm öldürecekler biziii o olucak

gel de anlatttt....
bir de bu konuda gerilecem anlıcagınız ablamın yaptıgı ewlılıkten hay yarabbım ne gunlere kaldım delı olcam bı bu eksıktı

birde dini gereklerini hic yerine getirmeyen insanlar böyle seylerde hemen fetvayi verir...

evet müslüman bir kadinin olmayanla evlenmesi caiz degil,ama erkegin ki caiz

fakat bu konu onu hic baglamiyor..sirf araya gerginlik bilmislik katacak

kıyamam yaa erkek değilmi hepsi ayrı bi alemmm öldürecekler biziii o olucak
semiramisim yaşlandım inan yaaa hasta ettı benı bu herıf offffffff suan cok gergınım kucuk ablamla kocasını tanıyor allahtan onlara bı kulp bulmadı.haftasonu kucuk ablam buyuk ablam felan hep beraber buluscaz Allah ın ıznıyle bakalım nasıl gecıcek:18:
ben sewecegıne emınım yabancı enıstemde cok ıyı bı ınsan ablamda zaten cok sıcakkanlıdır ama bu abuk subuk dusuncelerı benı hasta edıyor

İçinde olan insan şimdi de yapar...
Ağzı boş konuşuyor....
İlerde yapıcakmış...
O kadar yaşıcağının ne garantisi var...
Bunu düşünemiyor sanırım bu adam...
Bana laf söylemek düşmez ama boşuna zaman kaybediyorsun bu adamla canım...

canım peki ablanın yanında falan abuk sabuk konusmaz dmiii :26:

canım ewet ne tuhaf ve zor ve gıcık bır ınsan oldugunun bende farkındayım.iyide bu adam kendının farkında deıl mı.benım onun gıbı bırını nasıl bır sabırla cektıgımın farkında deılmı.kendını bıraz duzeltme ıhtıyacı nıye hıssetmez.cok mu tavız werdım acaba ondan mı bu sımarıklık.ben ıfade mı edemıyorum acaba ona ayna tutmam mı gerekıyor.ben en ıyısı guzel bı konusma yapıp kendını farketmesını sağlayayım.bu kadar işine geldıgı gıbı olmaz bı ınsan...

Kaç yaşında ki bu adam :S Bazı şeylerin farkına varması gerekti..
Çok yorar seni dicem ama sende söylüyorsun zaten yordu beni diye...Konuşup tavrını koymalısın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…