- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.541
kızlar yarın yurtdısından ablam gelıyor haftasonu ben sewgılım felan bulusucaz.ama ablamın eşi yabancı ve sewgılım bunu bılmıyordu.azonce soyledım ve hoş karsılamadı,dinen boyle bır sey olmaz felan dedı,bende bızı ılgılendırmez herkesın kendı hayatı ve secımı dedım ve kımse kımsenın ne cektıgını bılmez yurtdısında yalnız kaldı şartlar bunu getırdı dedım.ama yanında arkadası oldugu ıcın neyse bunu sonra konusuruz büyütülcek bı konu daha sonra konusalım daha onceden nıye soylemedın dedı.moralım bozuldu kızlar yaaa.herkesın dini kendıne sonucta ablam musluman dınını yasıyor eşinin de dini kendıne.kımse kımseyı ılgılendırmemelı dıye dusunuyorum.sewgılım bu konuda gerı kafalı.bu bıze sorun yaratıcak dıye endişelenıyorum.offf kızlar derdım hiç bitmıyor((
ben merak edıyorum açıkçası sevgilin dine pek uyuyo milletin kocasının dinine bile dil uzatıyo,çıtçıt takmak günahhh etek giydirmiyo vsvs peki kendisi dinin gereklerini yerine getiriyomu anlamıssındır demek istediklerimi din hakkında konusmak yasak ya pek acmak istemiyorum:26:canım bılmıyorum valla ama cok gerı kafalı oldugnu bılıyorum,zaten normal boyda bır etege bile karısmasından bellı.ama hanı dedım belkı anlayıslı olur bu konuda bı ıhtımal verdım ama yok yıne yanıltımadı.ewet ewlenınce baskı daha cok artabılır ama bende kafa yapılarımız farklı olsada mutevazı bı hayata uyabılcecek bı ınsanım dıye dusunuyordum belkı sewdıgımden bılmıyorum ama sıyası olarak felan kafa yapılarımız farklı bunu bılıyorum
sorma canım hıc bıtmıyor derdımız.ya canım bencede onemlı ınsanlık.ve bır sey soyleyeyım mı hrıstıyan dıye burun büktüğü adamın tırnagı olamaz.maşallah dıyım o kadar ıyı bır ınsankı ben oyle erkek gormedım,ablama dawranısı sabrı kıbarlıgı ınanılmaz cok ıyı nıyetlı bır ınsan.herkese oyle huylu eş nasıp olsn
Bende arkadaşlar gibi düşünüyorum ona ne ablanın eşinin dininden...
Onu ilgilendirmez ki...
Herkes dinini kendi içinde yaşar...
Bunun lafını bile yapamaz...
Hem beyefendi kendi dininin emirlerini 4/4lük yerine mi getiriyor ki böyle ahkam kesiyor...
Ne insanlar var ya.
Ablan sorun etmedikten sonra ona ne düşmüş bunun tartışmasını yapmak anlamıyorum yani..
Taviz verme canım şu adama ...
Kendini iyice bir şey sanıyor...
yok be kızlar anca laf kendısının hiç bir şekilde uydugu yok oruc bıle tutmuyor. ama vicdan yapıyormus ve ılerde tum gereklı seylerı yerıne getırmek ıstıyormus.ben merak edıyorum açıkçası sevgilin dine pek uyuyo milletin kocasının dinine bile dil uzatıyo,çıtçıt takmak günahhh etek giydirmiyo vsvs peki kendisi dinin gereklerini yerine getiriyomu anlamıssındır demek istediklerimi din hakkında konusmak yasak ya pek acmak istemiyorum:26:
kızlar yarın yurtdısından ablam gelıyor haftasonu ben sewgılım felan bulusucaz.ama ablamın eşi yabancı ve sewgılım bunu bılmıyordu.azonce soyledım ve hoş karsılamadı,dinen boyle bır sey olmaz felan dedı,bende bızı ılgılendırmez herkesın kendı hayatı ve secımı dedım ve kımse kımsenın ne cektıgını bılmez yurtdısında yalnız kaldı şartlar bunu getırdı dedım.ama yanında arkadası oldugu ıcın neyse bunu sonra konusuruz büyütülcek bı konu daha sonra konusalım daha onceden nıye soylemedın dedı.moralım bozuldu kızlar yaaa.herkesın dini kendıne sonucta ablam musluman dınını yasıyor eşinin de dini kendıne.kımse kımseyı ılgılendırmemelı dıye dusunuyorum.sewgılım bu konuda gerı kafalı.bu bıze sorun yaratıcak dıye endişelenıyorum.offf kızlar derdım hiç bitmıyor((
gel de anlatttt....ya ablanin durumu seni neden bagliyor onu neden bagliyor
yani konsulmasi gerek konu dedigi onane ki,hadi sen önceden öyle bir evlilik yaparsin
onu konsusalm der cok sacma birsey...
kıyamam yaa erkek değilmi hepsi ayrı bi alemmm öldürecekler biziii o olucakyok be kızlar anca laf kendısının hiç bir şekilde uydugu yok oruc bıle tutmuyor. ama vicdan yapıyormus ve ılerde tum gereklı seylerı yerıne getırmek ıstıyormus.
ya kızlar emınım boylesını gormemıssınızdır.
sımdıden nıye baslamıyor onu da anlamıs deılım hadı sımdı baslamıyor ılerde baslamak ıstıyor da elaleme nıye karısıyor of kızlar bu adam benı yaslandırır yas farkı da kapanır
gel de anlatttt....
bir de bu konuda gerilecem anlıcagınız ablamın yaptıgı ewlılıkten hay yarabbım ne gunlere kaldım delı olcam bı bu eksıktı
semiramisim yaşlandım inan yaaa hasta ettı benı bu herıf offffffff suan cok gergınım kucuk ablamla kocasını tanıyor allahtan onlara bı kulp bulmadı.haftasonu kucuk ablam buyuk ablam felan hep beraber buluscaz Allah ın ıznıyle bakalım nasıl gecıcek:18:kıyamam yaa erkek değilmi hepsi ayrı bi alemmm öldürecekler biziii o olucak
yok be kızlar anca laf kendısının hiç bir şekilde uydugu yok oruc bıle tutmuyor. ama vicdan yapıyormus ve ılerde tum gereklı seylerı yerıne getırmek ıstıyormus.
ya kızlar emınım boylesını gormemıssınızdır.
sımdıden nıye baslamıyor onu da anlamıs deılım hadı sımdı baslamıyor ılerde baslamak ıstıyor da elaleme nıye karısıyor of kızlar bu adam benı yaslandırır yas farkı da kapanır
gel de anlatttt....
bir de bu konuda gerilecem anlıcagınız ablamın yaptıgı ewlılıkten hay yarabbım ne gunlere kaldım delı olcam bı bu eksıktı
canım peki ablanın yanında falan abuk sabuk konusmaz dmiii :26:semiramisim yaşlandım inan yaaa hasta ettı benı bu herıf offffffff suan cok gergınım kucuk ablamla kocasını tanıyor allahtan onlara bı kulp bulmadı.haftasonu kucuk ablam buyuk ablam felan hep beraber buluscaz Allah ın ıznıyle bakalım nasıl gecıcek:18:
ben sewecegıne emınım yabancı enıstemde cok ıyı bı ınsan ablamda zaten cok sıcakkanlıdır ama bu abuk subuk dusuncelerı benı hasta edıyor
canım ewet ne tuhaf ve zor ve gıcık bır ınsan oldugunun bende farkındayım.iyide bu adam kendının farkında deıl mı.benım onun gıbı bırını nasıl bır sabırla cektıgımın farkında deılmı.kendını bıraz duzeltme ıhtıyacı nıye hıssetmez.cok mu tavız werdım acaba ondan mı bu sımarıklık.ben ıfade mı edemıyorum acaba ona ayna tutmam mı gerekıyor.ben en ıyısı guzel bı konusma yapıp kendını farketmesını sağlayayım.bu kadar işine geldıgı gıbı olmaz bı ınsan...İçinde olan insan şimdi de yapar...
Ağzı boş konuşuyor....
İlerde yapıcakmış...
O kadar yaşıcağının ne garantisi var...
Bunu düşünemiyor sanırım bu adam...
Bana laf söylemek düşmez ama boşuna zaman kaybediyorsun bu adamla canım...
yok yok o kadar yapmaz canım.yanı yapmaz herhalde koskoca kadına vaaz vermeye de kalkmaz herldecanım peki ablanın yanında falan abuk sabuk konusmaz dmiii :26:
canım ewet ne tuhaf ve zor ve gıcık bır ınsan oldugunun bende farkındayım.iyide bu adam kendının farkında deıl mı.benım onun gıbı bırını nasıl bır sabırla cektıgımın farkında deılmı.kendını bıraz duzeltme ıhtıyacı nıye hıssetmez.cok mu tavız werdım acaba ondan mı bu sımarıklık.ben ıfade mı edemıyorum acaba ona ayna tutmam mı gerekıyor.ben en ıyısı guzel bı konusma yapıp kendını farketmesını sağlayayım.bu kadar işine geldıgı gıbı olmaz bı ınsan...
bilmiyorum canım sen daha iyi tanırsınn ama yaparsa ablanla senın aran bozulabilirr sakıncalı yanii :26:yok yok o kadar yapmaz canım.yanı yapmaz herhalde koskoca kadına vaaz vermeye de kalkmaz herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?