Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aynen :)
dibimde duruyor benimkide:)
Bi açmışım 3 e :)
Ama ılık üflüyor işte biraz sıkıntı oluyor arada :)

ben arada bi su koyuyorum bi kaba vantilatörün önüne bağlıyorum o da bana su damlacıkları üfüttürüyor
hoş değişik oldu

benim oda cok sıcak olmaz guneslik var acmıyorum gunes vurmayınca ılık oluyor ama annem odayı basıyo acıyo kapıyı öleceen burda diye oysaki ben mutluyum uhrevi odamda

Aynı ben ne kapı açıyorum ne cam nede güneşlik :)
Sade pır pır:)
Ama benim odam çok sıcak olur cam açınca sıcak iyice işliyor içeriye anca akşam açarım camımı yada sabaha karşı:)

Hava kararcak birazdan işe yarıcak :)
Buarada kızlar lazere giden varmı aranızda?

düşündüm gitmeyi ama olumlu yorumun yanında olumsuz da çok yorum aldım.
en iyisi karar verene kadar burda ki tüy sorunu başlığında bulunan tarihleri takip etmeye başladım. biraz faydası oldu

gece guzel oluyor ortamda sessiz araba gurultusu yok

Bizim burasıda öyle sessiz sakin :)

ben bi ara düşünüyodum gitmeyi ama çevremde gidenler pek memnun değildi tüyleri tamamen bitmemişş

Bende 4 ay gittim sonra 2 ay ara verdim tabi bi süre içinde kendim aldım yüzümü cımbızla ama sertleşmeye başladılar

düşündüm gitmeyi ama olumlu yorumun yanında olumsuz da çok yorum aldım.
en iyisi karar verene kadar burda ki tüy sorunu başlığında bulunan tarihleri takip etmeye başladım. biraz faydası oldu

Bende olumlu olumsuz demedim başladım bi kere ama 2 ay ara verince sert çıkmaya başladılar.
Tekrardan başlayınca başa dönmem umarım...
Ne tarihi canım anlamadım :S

kuzum keske yüzüne dokundurmasaydın ya bıyık falan hadi mecburda kuzenım aldı bikere kızdım ona bikere alınca bidaha hep almak zorunda kalıyosun cunkü

http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/369692-tuy-sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
bu başlık canım ama konuyu açan kızın artık bloğu var ordan bakıyorsun tarihlere mesela bugün epilasyon günü

kuzum keske yüzüne dokundurmasaydın ya bıyık falan hadi mecburda kuzenım aldı bikere kızdım ona bikere alınca bidaha hep almak zorunda kalıyosun cunkü

Canım ben aklına gelebilecek her yeri alıyorum yani bi kere öyle bi hata yaptım ve devamı geldi almazsam olmaz artık..

Özelden atarmısın canım banada blog ismini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…