- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.481
benim kapa baca kapalı odada oturuyorum sıcak gelmiyo bana neden ya
zaten bu aralar en büyük aşkı vantilatörle yaşıyorum dibimden ayrılmıyor kerata
klima yok mu kız odada
Aynen :)
dibimde duruyor benimkide:)
Bi açmışım 3 e :)
Ama ılık üflüyor işte biraz sıkıntı oluyor arada :)
ben arada bi su koyuyorum bi kaba vantilatörün önüne bağlıyorum o da bana su damlacıkları üfüttürüyor
hoş değişik oldu
yoo oyle oturuyom valla
Ehehe icata bak :)
Bende sonra soğuk bi duşa gircem buzzz gibiiii:)
bende giricemmm ama üşeniyorum nedenseeEhehe icata bak :)
Bende sonra soğuk bi duşa gircem buzzz gibiiii:)
kız aç kapıyı bacayı sen kutuplarda yaşıyon da bizim mi haberimiz yok
ben onu da yaptım bi saat önce ama nafile
neyse ki artık esmeye başladı
benim oda cok sıcak olmazguneslik var acmıyorum gunes vurmayınca ılık oluyor ama annem odayı basıyo acıyo kapıyı öleceen burda diye oysaki ben mutluyum uhrevi odamda
Aynı benne kapı açıyorum ne cam nede güneşlik :)
Sade pır pır:)
Ama benim odam çok sıcak olur cam açınca sıcak iyice işliyor içeriye anca akşam açarım camımı yada sabaha karşı:)
ben bi ara düşünüyodum gitmeyi ama çevremde gidenler pek memnun değildi tüyleri tamamen bitmemişşHava kararcak birazdan işe yarıcak :)
Buarada kızlar lazere giden varmı aranızda?
Hava kararcak birazdan işe yarıcak :)
Buarada kızlar lazere giden varmı aranızda?
gece guzel oluyor ortamda sessiz araba gurultusu yok
ben bi ara düşünüyodum gitmeyi ama çevremde gidenler pek memnun değildi tüyleri tamamen bitmemişş
düşündüm gitmeyi ama olumlu yorumun yanında olumsuz da çok yorum aldım.
en iyisi karar verene kadar burda ki tüy sorunu başlığında bulunan tarihleri takip etmeye başladım. biraz faydası oldu
kuzum keske yüzüne dokundurmasaydın ya bıyık falan hadi mecburda kuzenım aldı bikere kızdım ona bikere alınca bidaha hep almak zorunda kalıyosun cunküBizim burasıda öyle sessiz sakin :)
Bende 4 ay gittim sonra 2 ay ara verdim tabi bi süre içinde kendim aldım yüzümü cımbızla ama sertleşmeye başladılar
Bende olumlu olumsuz demedim başladım bi kere ama 2 ay ara verince sert çıkmaya başladılar.
Tekrardan başlayınca başa dönmem umarım...
Ne tarihi canım anlamadım :S
Bizim burasıda öyle sessiz sakin :)
Bende 4 ay gittim sonra 2 ay ara verdim tabi bi süre içinde kendim aldım yüzümü cımbızla ama sertleşmeye başladılar
Bende olumlu olumsuz demedim başladım bi kere ama 2 ay ara verince sert çıkmaya başladılar.
Tekrardan başlayınca başa dönmem umarım...
Ne tarihi canım anlamadım :S
kuzum keske yüzüne dokundurmasaydın ya bıyık falan hadi mecburda kuzenım aldı bikere kızdım ona bikere alınca bidaha hep almak zorunda kalıyosun cunkü
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/369692-tuy-sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
bu başlık canım ama konuyu açan kızın artık bloğu var ordan bakıyorsun tarihlere mesela bugün epilasyon günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?