Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar ya en güvenilir alışveriş sitesi hangisi sizce bi tanıdıgım var netten elbisemi ne ısmarlamış düdük gibi bi tunik yollamışlar elimizde kalmadı deyip netten cok güzel şeyler göruyorum mesela morhipo,trendyol,limango,markafoniye üyeliklerim varr cok begendıgım şeyler olsada güvenip sipariş veremiyorum :26:

trendyol güvenilir diye biliyorum

bu konu gwenın uzmanlık alanı

Canım benide ekler misin? :)) Beim ilişkim de 6 yıllık. 15 ay askerlik var önümüzde (Şubat gibi gidicek) . Sonra kısmetse kavuşcazz

Canım Trendyol ve Markafoniden sürekli alışveriş yapıyorum şimdiye kadar sorun çıkmadı. Markafoniden geçen 4 parça süs eşyası aldım 1i kırılmış kargoda 4 gün sora filan tekrar kargoya verdim ücret ödemeden koşulsuz kabul ettiler parayı aynı ay iade ettiler karta. %100 müşteri memnuniyeti

anladım cnm güzelmiş ozaman sevindimmm bende yeni ciciler alayım kendimeeee

1)sedulu
2)ammavelakin
3)hürremland
4)anzer
5)sedef
6)bugu
7)semiramis
8)gwen
9)berceste
10)puffiness
11)atractive

yazıklar olsun 8.sıraya koymus beni hatuna bak inanmıyore benim moral sıfır sıfır sıfır

1)sedulu
2)ammavelakin
3)hürremland
4)anzer
5)sedef
6)bugu
7)semiramis
8)gwen
9)berceste
10)puffiness
11)atractive

yazıklar olsun 8.sıraya koymus beni hatuna bak inanmıyore benim moral sıfır sıfır sıfır

kızammm hisssettiğimi söyledim o anlık
hem ne var kendimi de en son sıraya koydum farkedersen

aaa bak aklıma ne geldiiiiii sen gecen aksam resımlerini koymussun ben yoktum göremedimmm
yawrucum ewet sen kacrmıssın ama sadece kendı resımlerımı koydum sewgılımle koymadım.istersen koyarım senın ıcın bır kac resmımı gene

1)sedulu
2)ammavelakin
3)hürremland
4)anzer
5)sedef
6)bugu
7)semiramis
8)gwen
9)berceste
10)puffiness
11)atractive

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…