- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.601
foruma takıldım kaldım öyle napayım uykum geldi ama yatmıyorum .:)hosgeldın canım napıyosun bakalımmmm
iyiyim canımm nolsun anca çikolata yiyorum malum regl dönemiiiileeeyyynnn napıyonuz dunden bugune keyıflerrrr nasıl bacılar
ben gene hç uyuyamıorum yaaaa öğlende kalkıyorummm bide koca kız oldumm evlenınce napıcam bilmem :26:foruma takıldım kaldım öyle napayım uykum geldi ama yatmıyorum .:)
iyiyim canımm nolsun anca çikolata yiyorum malum regl dönemiiiisen napıyosun bakalımmm
ne kadar koca meselaben gene hç uyuyamıorum yaaaa öğlende kalkıyorummm bide koca kız oldumm evlenınce napıcam bilmem :26:
heee senin sevgilin yok diye oyle yaptın ama demi konusma benlen bundan sonra dusmanımsın sen benim
semıramıs koydum yawrum fotolarımı bak albume fıstgım
daha gormeyen varsa da baksın haaaa tekrar koymam
ammavelakınle sedefte merak edıyodu nerde onlar
canım çekti ama benimben de browni yıyorum gel beraber yıyelım
ay cooookk tatlısın yaaa o sevgilinin beynine beynine vurmak istiyorummm aklı basına gelir belkiiiisemıramıs koydum yawrum fotolarımı bak albume fıstgım
daha gormeyen varsa da baksın haaaa tekrar koymam
ammavelakınle sedefte merak edıyodu nerde onlar
3. resmım hangısı olan kız:44:3. resmi kullanma cok cirkin cıkmıssın benden demesi
kıskanc kız tribi ahanda boyle olur iste
heee ondan yaptım
hem ne biliyon belki benim beyaz atlım beni kaçıracak "gel beyaz atlım yeminimsin"
hem sen ne meraklısın benle küsmeye bebende senle konuşmuyorum o zaman hıhhh
daha da davosa gelmem
afiyet olsunnn bende az önce yedımmm ben bu dönemimde bol bol çikolata ve cola içiyorum yaa nedensee herkes benım gibimi acababen de browni yıyorum gel beraber yıyelım
3. resmım hangısı olan kız:44:
canııım saol ya sorma işte kıymet bılmıyo ühüüüay cooookk tatlısın yaaa o sevgilinin beynine beynine vurmak istiyorummm aklı basına gelir belkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?