- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.621
21 yasındayım cnm subatta 22 olucamm :26: senne kadar koca meselakaç yaşındasın yani :)
ahahhah vay kerata o benım en guzel tescıllı resmımdır lenkızım sıralamaya baksana yaw albumde
meraklıyım küsesim var sana küstüm zaten konusma benle sen beni en sonlara attın koydu bana
afiyet olsunnn bende az önce yedımmm ben bu dönemimde bol bol çikolata ve cola içiyorum yaa nedensee herkes benım gibimi acaba
ramazan dolayısıyla bakmamıstır belkı yawrım:44:kızlar bınnazın sıtesın de fal baktıran var mı hıc ? ben de evde oturdukca o sıteye sarmıs durumdayım
semıramıs sekerım senden de fıncanıma bakmanı rıca etmıstım ama bakmadın neyse bebıkım kırıldım ama kusmedım hıh
canıııım senın tatlılıgın o yawrucummmhürrem ilk foton çok şirin ya ay yerim
benmde hep gecikirdi ama hayret bu ay gecikmedi cok sancılıydı ama kıvrandım bütün günben de oyleyım sekerım ama henuz regl olmadım .gecıktı
küssssss küsssss
pabucumun gwenien sona kendimi koydum bi kerem kızdırma beni bak senden önce evlenirim en sonda kalırsın sonraaa ama
19 bendee:) martta benim dogumgünümde :)21 yasındayım cnm subatta 22 olucamm :26: sen
benmde hep gecikirdi ama hayret bu ay gecikmedi cok sancılıydı ama kıvrandım bütün gün
ben o konuda yorum yazdım ya kız görmemişsin heraldee ben anlamıyorum pek o kadına gidicem kısmetse yakında senın için kapatıcam falı merak etme her söylediğinide not alıp yazıcam sanaakızlar bınnazın sıtesın de fal baktıran var mı hıc ? ben de evde oturdukca o sıteye sarmıs durumdayım
semıramıs sekerım senden de fıncanıma bakmanı rıca etmıstım ama bakmadın neyse bebıkım kırıldım ama kusmedım hıh
basarım leyn o dugunu
ahahah ya su ictim bardak elimde kaldı bos bende agzımla vakum yaptım oylesine cıkmadı ya len korktum birden he
ramazan dolayısıyla bakmamıstır belkı yawrım:44:
canıııım senın tatlılıgın o yawrucummm
bassssan nolur almışım artık kocayı kendimeee hahayttttt
senden önce kadın olucam diye sana havamıda atarım çatlada patla diyerekten
nasıl hacı...........ahahah ya su ictim bardak elimde kaldı bos bende agzımla vakum yaptım oylesine cıkmadı ya len korktum birden he
burcun balık mı benden mısın sende19 bendee:) martta benim dogumgünümde :)
ramazan dolayısıyla bakmamıstır belkı yawrım:44:
canıııım senın tatlılıgın o yawrucummm
allah seni napmasın tirbiyesizgec olsun guc olmasın bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?