Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben o konuda yorum yazdım ya kız görmemişsin heraldee ben anlamıyorum pek o kadına gidicem kısmetse yakında senın için kapatıcam falı merak etme her söylediğinide not alıp yazıcam sanaa

hee gormedım o zaman .pekısekerım affedıyorum senı

bebıkım beım adıma fal kapatma da gıderken sen bana haber ver ben ıceyım fotolarını cekeyım .

topık de paylasayım sen fotoları gosterırsın o yakınına.daha ıyı olmaz mı sence:26:

öyle ciddiye alacağını sanmıyorum canım yaaa bide tele atmam lazım resimleriii göstermek ıcın net çıkmaz o yüzden benım dediğime daha iyi bakarr sen bana bırakkk ama tabi özelden bana adını söyle

kız bı gunde bana yap sashamıa dan sonra.ama bu yazımdan sonra lutfen herkes bana da bana da yazmasın otursun oturdugu yerde ozenmeyın hemen ona gore

bos bardagı agzıma goturdum nefesi icime cektim bardak agzıma yapıstı kucukken hicmi yapmadınız len
hahahahaaa anladım şimdiiiii morarırsa ağzının kenarları görürsün benım erkek kuzenım öyle içine çekmişti nekadar dudakları ve kenarları mosmor gezdiii amma komikti ama yaa

sen diyom ben ama sen olcan sana bugun kılım zati 8. yaptın beniiiiiii evlendirmiycem seni kızııııımmmm

amannnnn çoktaa elenmeye meraklıydım sankiiii
koca demek dert demek hahayyy
bekarlık sultanlık daha bissürü şey sayabilirim kıl oldum abi kendine gel kendine dönde bir bak haline
ay ne saçma laflar oldu yaa aman idare et işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…