- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.641
ben o konuda yorum yazdım ya kız görmemişsin heraldee ben anlamıyorum pek o kadına gidicem kısmetse yakında senın için kapatıcam falı merak etme her söylediğinide not alıp yazıcam sanaa
nasıl anlatcam len simdinasıl hacı...........
sızın nası gıdıo mustafayla tatlım gelcektı en son hafasonu aranız kotuydu noldu bı gelişme var mısaol bebiş
naptın kız anlamadımahahah ya su ictim bardak elimde kaldı bos bende agzımla vakum yaptım oylesine cıkmadı ya len korktum birden he
geç olsun temiz olsun hobaaaaa
ben cıtır kalırım sen kart olursun
öyle ciddiye alacağını sanmıyorum canım yaaa bide tele atmam lazım resimleriii göstermek ıcın net çıkmaz o yüzden benım dediğime daha iyi bakarr sen bana bırakkk ama tabi özelden bana adını söylehee gormedım o zaman .pekısekerım affedıyorum senı
bebıkım beım adıma fal kapatma da gıderken sen bana haber ver ben ıceyım fotolarını cekeyım .
topık de paylasayım sen fotoları gosterırsın o yakınına.daha ıyı olmaz mı sence:26:
her kadın olan kart olsaydı ortalık kart hatun kaynardı
ben hem kadın olucam,hem çıtır olucam hem süslü kokoş kadın olucam
naptın kız anlamadım
kız bı gunde bana yap sashamıa dan sonra.ama bu yazımdan sonra lutfen herkes bana da bana da yazmasın otursun oturdugu yerde ozenmeyın hemen ona goreöyle ciddiye alacağını sanmıyorum canım yaaa bide tele atmam lazım resimleriii göstermek ıcın net çıkmaz o yüzden benım dediğime daha iyi bakarr sen bana bırakkk ama tabi özelden bana adını söyle
hahahahaaa anladım şimdiiiii morarırsa ağzının kenarları görürsün benım erkek kuzenım öyle içine çekmişti nekadar dudakları ve kenarları mosmor gezdiii amma komikti ama yaabos bardagı agzıma goturdum nefesi icime cektim bardak agzıma yapıstı kucukken hicmi yapmadınız len
sen diyom ben ama sen olcansana bugun kılım zati 8. yaptın beniiiiiii evlendirmiycem seni kızııııımmmm
bı 7 yıl daha beklemenı ıstıyo sankısen diyom ben ama sen olcansana bugun kılım zati 8. yaptın beniiiiiii evlendirmiycem seni kızııııımmmm
bos bardagı agzıma goturdum nefesi icime cektim bardak agzıma yapıstı kucukken hicmi yapmadınız len
hahahh tmm cnm müsait oldugu baska bi günde senın için kapatırımmm kısmetsekız bı gunde bana yap sashamıa dan sonra.ama bu yazımdan sonra lutfen herkes bana da bana da yazmasın otursun oturdugu yerde ozenmeyın hemen ona gore
bı 7 yıl daha beklemenı ıstıyo sankı
amann 7 yıl daha durmasın bu kudurur sonra
len kudursam 7 senede kudururdum ayda yılda bir goruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?