Abartmıyorsunuz
O yurt çıkana kadar başka bir yurtta kalabilir
Ayrıca ne yurdu bu ocaga kadar açıklanmıyor :/
Bence abartmıyorsunuz. Herkesin kendi evinde kendi düzeni var. Evet öğrenci olabilir yardım edilebilir ama eğer bu aylarca sürecekse sizlere bu kadar yük olması gereksiz.
Ben değilim konu sahibi. Konu sahibine bu ayrıntıları bilmeden öyle yorum yapılması kotu. O çocukta istemiyordur ama bunlar kolay işler değil. Şimdi konu sahibi burdaki olumsuz yorumlarla daha da rahatsız olacak. Biraz anlayış, misafirseverlik oysa nasıl kıymetli.
Dar bir düşünce olabilir ama iki kız kardeş varken kalmazsa daha iyi. Bir iki hafta tamam idare edilir ama iki ay fazla. Ben dışarıda çok açık giyinmiyorum ama evde çok çok rahatım, ne bileyim ben rahat edemiyorum yabancı erkek olunca kuzen bile olsa. Annen ne diyor bu duruma
Abartıyorsunuz
Benim de yurdum bir ay çıkmayacak ve ben akrabalarımda kalacağım
İnşallah onlar da sizin gibi değilllerdir...
Özel yurt canım, okul da özel olduğu için yedek listeye kaldı. Ocağı bulacak dediklerine göre. Başka bir yurt için de ailesi en erken kasım diyor.
Niye ille de o yurt ?
Abartmiyorsunuz tabiki ..
Süreci beklerken kendi evinde bekliyebilir madem daha okadar uzun süre var..
Ama bi konuda haksizsiniz en basinda keske kabul etmeseydiniz...
Okulunun hemen yanında çünkü.
Yahu siz akraba değilmisiniz benim bildiğim kuzen kardeş yarısıdır.Evin kurallarına uyuyorsa,sizi rahatsız edecek hareketler yapmıyorsa kalsın ne olacak? Erkek bile olsa sonuçta el insanı değil ki bu.
Özel yurtlarla alakalı şöyle bir sıkıntı var yalnız, özel yurtlardan ha deyince ayrılamıyorsun. Mesela yerleşeceğin zaman senet yapıyorlar ve genellikle bir yıllık oluyor, şimdi özel bir yurda kaydolsa büyük ihtimalle senet yaptıracaklar, diyelim 2 ay kaldın sonra bişey oldu çıkmak istedin, yerine birini bulmanı istiyorlar genellikle, yerine bir başkasını bulamazsan ve çıkmak istesen adam senetleri vermiyor, kalsan da kalmasan da parasını ödemek zorundasın diyor. Hepsi böyle mi bilmiyorum ama özel yurtların birçoğu böyle. Canın istediği zaman yurttan ayrılma olayları zor oluyor genelde.
Oho o zaman k.bakmayında ailesi biraz dusuncesızce davranmıs hem kasımda bos yer bulabileceklerinin garantısı mı varmış.
cocugun sucu yokta ailesinn var.
Evet alırım tabi ki neden almayayım? Vaktinde yatsın,vaktinde kalksın,evimin kurallarına uysun isterse 6 ay kalsın.Öyle bir konuşuyorsunuz ki erkek kuzen erkek kuzen sanki size yan gözle bakacak gibi.Bu kadar abartmayın bence.Siz 20 yaşında erkek kuzeninizi alın o zaman evinize aylarca hanımefendi ne diyebilirim.
Keşke hepsi öyle olsa. Denemekte fayda var.Farklı uygulamalar olur illaki. Baştan konusabilirler. Ben de kaldım özel yurtta çok kısa sürede de çıktım.
Evet alırım tabi ki neden almayayım? Vaktinde yatsın,vaktinde kalksın,evimin kurallarına uysun isterse 6 ay kalsın.Öyle bir konuşuyorsunuz ki erkek kuzen erkek kuzen sanki size yan gözle bakacak gibi.Bu kadar abartmayın bence.
Ben de sizin gibi düşünüyorum evde rahat olmak istiyorum. Kuzenimin ailesini çok severiz annem o yüzden bir şey demiyor ama çok memnun olduğunu da sanmıyorum yemek, bulaşık çamaşır arttı sonuçta ve annem çalışan bir kadın, uzun süreli misafirliğe uygun bir ev düzenimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?