Uzun süreli yatılı misafir

ah canim. dayan bence, akraban sonucta size isi dusmus. elbet birgun seninde ondan bir yardim istegin olabilir tabi Allah insallah kimseye muhtac etmez. Ama bir saygisizligi yanlis bir hareketi yoksa bence birak kalsin. hem bak 2 aymis, cook uzun bir sure degil zaman su gibi :) sen kuzeninle gerilecegine anı biriktirmeye bak benim kuzenlerim cok uzakta en son 10 yil falan oldu goruseli, bak olan var olmayan var

Abartmıyorsunuz
O yurt çıkana kadar başka bir yurtta kalabilir
Ayrıca ne yurdu bu ocaga kadar açıklanmıyor :/

Özel yurt canım, okul da özel olduğu için yedek listeye kaldı. Ocağı bulacak dediklerine göre. Başka bir yurt için de ailesi en erken kasım diyor.

Muhtemelen bu yurt KYK yurdu ve kuzenin yedeklerde. 2 ay sonra sıra gelir diye tahmin edilmiş olabilir ama bu değişkenlik gösterebilir. O sıra 1 ayda da gelebilir, 6 ayda da. Belli olmaz. Kuzenin sizde 2 aydan az da kalabilir, 2 aydan fazla da bu durumda. E baktın 2 ay sonunda sıra gelmedi, kışın ortasında da ona kalacak başka bir yer bulmak sıkıntı olabilir.
Edit: Sizinki özel yurtmuş, neyse yine de yazdığım mesaj boşa gitmez, KYK yedek listesi hakkında bir bilgi olarak yazmış olayım madem.

Bence abartmıyorsunuz. Herkesin kendi evinde kendi düzeni var. Evet öğrenci olabilir yardım edilebilir ama eğer bu aylarca sürecekse sizlere bu kadar yük olması gereksiz.

Ben de aylar sürecek olmasından rahatsızım. İki hafta falan olsun lafım yok ama en az iki aylık bir misafirlik söz konusu.

Pardon gözden kaçırmışım. Biliyorum kötü bişey olduğu ama hangi şehirdede olduguda önemli kyk yi beklemek sıkıcı ve zor bir süreç bunuda biliyorum diğer yandan bakınca konu sahibide haklı .Ben olumsuz yorum yaptığımıda düşünmüyorum.

Ben de sizin gibi düşünüyorum evde rahat olmak istiyorum. Kuzenimin ailesini çok severiz annem o yüzden bir şey demiyor ama çok memnun olduğunu da sanmıyorum yemek, bulaşık çamaşır arttı sonuçta ve annem çalışan bir kadın, uzun süreli misafirliğe uygun bir ev düzenimiz yok.

Abartıyorsunuz
Benim de yurdum bir ay çıkmayacak ve ben akrabalarımda kalacağım
İnşallah onlar da sizin gibi değilllerdir...

1 ay misafirlik için uzun bir süre bunu yine de aklınızın bir köşesinde tutun. Benim kuzenimin özel yurt imkanı var sizin böyle bir imkanı var sizin böyle bir imkanınız yoksa yapacak bir şey yok onlar sizi idare edecekler.

Abartmiyorsunuz tabiki ..
Süreci beklerken kendi evinde bekliyebilir madem daha okadar uzun süre var..

Ama bi konuda haksizsiniz en basinda keske kabul etmeseydiniz...

Abartmiyorsunuz tabiki ..
Süreci beklerken kendi evinde bekliyebilir madem daha okadar uzun süre var..

Ama bi konuda haksizsiniz en basinda keske kabul etmeseydiniz...

Fikrimi soran olmadı ki :) Zaten ailesini çok severiz hayır diyemezdik annemin böyle bir özelliği var

Yahu siz akraba değilmisiniz benim bildiğim kuzen kardeş yarısıdır.Evin kurallarına uyuyorsa,sizi rahatsız edecek hareketler yapmıyorsa kalsın ne olacak? Erkek bile olsa sonuçta el insanı değil ki bu.

Yahu siz akraba değilmisiniz benim bildiğim kuzen kardeş yarısıdır.Evin kurallarına uyuyorsa,sizi rahatsız edecek hareketler yapmıyorsa kalsın ne olacak? Erkek bile olsa sonuçta el insanı değil ki bu.

Siz 20 yaşında erkek kuzeninizi alın o zaman evinize aylarca hanımefendi ne diyebilirim.

Farklı uygulamalar olur illaki. Baştan konusabilirler. Ben de kaldım özel yurtta çok kısa sürede de çıktım.

Oho o zaman k.bakmayında ailesi biraz dusuncesızce davranmıs hem kasımda bos yer bulabileceklerinin garantısı mı varmış.
cocugun sucu yokta ailesinn var.

Ben de aynı fikirdeyim aslında. Maddi durumları da fazlasıyla iyi. İnşallah bulurlar şimdiden sinirlerim gerildi bir de boş yer çıkmazsa herhalde istemeden de olsa hoşnutsuzluğumu hissettireceğim

Siz 20 yaşında erkek kuzeninizi alın o zaman evinize aylarca hanımefendi ne diyebilirim.
Evet alırım tabi ki neden almayayım? Vaktinde yatsın,vaktinde kalksın,evimin kurallarına uysun isterse 6 ay kalsın.Öyle bir konuşuyorsunuz ki erkek kuzen erkek kuzen sanki size yan gözle bakacak gibi.Bu kadar abartmayın bence.

Yan gözle bakmazsa bakmasın ben bakacak diye bir şey dedim mi? Benim hareketlerim kısıtlanıyor misafirşik bu kadar uzun olmamalı eğer başka imkan varsa kimse kimseye bu kadar yıkılmamalı herkesin bir düzeni var. Ben kimseye aylarca yıkılmam kimse de bana yıkılsın istemem Allah mecbur etmesin ki burda maddi bir yetersizlik durumu da yok keyfi bir bekleme var

Şahsen çamaşır bulaşık takılmam kız olsa istediği kadar kalsın. Erkek olması sorun. Farklı düşünebilir herkes elestiredebilir ama dinen nikah düşen erkekle aynı evde zorunluluk ve kısa süre dışında kalmam. Rahatım bozulur. Özel okula gidebilecegine göre maddi durumları iyi başka bir yerde rahatlıkla kalabilir. Ama bence şu an yapabileceğiniz bir şey yok, baştan kabul etmiş annen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…