Uzun süreli yatılı misafir

Farklı uygulamalar olur illaki. Baştan konusabilirler. Ben de kaldım özel yurtta çok kısa sürede de çıktım.

Bu ihtimali hiç düşünmediler. Kasımdan sonra başka bir özel yurda yerleştirme düşünceleri var okulunun yanındaki yurt çıkmazsa.

Yan gözle bakmamasi için bir sebep var mı?

Evet maalesef. Kabul etmeme gibi bir şansı da yoktu zaten. Bugün rahatsızlığımı ifade etmem sonucu kuzenimin diğer akrabamız tarafından çağrılmasını sağladı ama orda da bir gün kalıp geri gelmek istiyor

Eskidenmis o kardesinin cocugu universiteyi kazandi diye ev acmalar,salonun bi koltugunu uyumasi icin vermek,sofraya bir tabak daha fazla koyup hic gocunmamak...
Artik hic kimse biseye katlanmak istemiyor.Ne aci ki cogumuz boyleyiz..

Eskidenmis o kardesinin cocugu universiteyi kazandi diye ev acmalar,salonun bi koltugunu uyumasi icin vermek,sofraya bir tabak daha fazla koyup hic gocunmamak...
Artik hic kimse biseye katlanmak istemiyor.Ne aci ki cogumuz boyleyiz..

Çünkü artık herkes ayaklarının üstünde duruyor, bir düzen tutturuyor, kimseye muhtaç olmak istemiyor zorunluluk halleri dışında imkanı varsa muhtaç olmamaya çalışıyor, kimse de aynı şekilde muhtaç olsun istemiyor.

Konu sahibine fikri sorulmamış, belli ki hatır meselesi yüzünden annesi de kabul etmiş ve konu sahibi şu anda haklı. Hadi takılacak hiçbir şey olmasa bile o evde yaşayan bir birey olarak, bu misafirlik yüzünden düzeni değişecek biri olarak fikrinin sorulmamış olması bile rahatsız eder insanı. Herkesin evi yeri, neden rahatsız oluyorsun da denmez ki insana...

O zaman en baştan kabul etmeyecektiniz yapacak bir şey yok ki sonuçta gelmiş artık git diyemezsiniz.Anneniz müsait değiliz deseydi.Fakat artık olan olmuş yani katlanmaktan başka çareniz yok.Sizde kendinizi kasmak yerine keyif almaya bakın.Mesela oturun kuzeninizle,kardeşinizle film izleyin,muhabbet edin.Ya da çıkın dışarı gezin kafanız dağılsın.Ben kuzenlerimle kardeş gibi olduğum ve çok eğlendiğim için bana abartılcak bir durum gibi gelmedi o yüzden ama tabi herkesin yapısı farklı ne diyeyim.

Özel yurt derken ?
Onlar bir aylığına almıyorlar yoksa bizde gitmesini biliriz
Allahtan biz birbirine bağlı bir sülaleyiz. Sizin gibiler yok aramızda

Evet aynen öyle. Kasımdan daha fazla uzamasından korkuyorum net bir tarih olsa keşke. Üstelik bu şehirdeki diğer akrabamızın evi onun okuluna daha yakın ille de burda kalmak istiyor

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne günlere kaldık. Yedi kat el değil ki bu kadar ağır geldi , kan bagıniz kuzeniniz

Yahu siz akraba değilmisiniz benim bildiğim kuzen kardeş yarısıdır.Evin kurallarına uyuyorsa,sizi rahatsız edecek hareketler yapmıyorsa kalsın ne olacak? Erkek bile olsa sonuçta el insanı değil ki bu.

Biz erkek kuzenlerimize "evlenecek " adam gözüyle ya da "sapık kesin beni gözetliyordur" diye bakmadığımız için sanırım senle bana anormal geliyor bu durum.

Not: şu saatte ayakta olmamın sebebi "erkek" kuzenim bize misafirliğe egeliyor üniversite kazandığı için ve daha yurdu yok. Ailecek çok mutlu ve heyecanlıyız. Bir sürü eğlenceli planlar gezmelik yerler ayarladık.

Özel yurt derken ?
Onlar bir aylığına almıyorlar yoksa bizde gitmesini biliriz
Allahtan biz birbirine bağlı bir sülaleyiz. Sizin gibiler yok aramızda

Siz yine de aklınızın bir köşesinde tutun da inşallah hoşnutsuzluklarını size yansıtmazlar ne kadar bağlı olursanız olun 1 ay kimse sizi aynı şevkle ağırlamayacaktır. İstediğinizi söyleyin. Düzeni bozulan ev sahibi oluyor siz tabii memnun olursunuz. Dediğim gibi ne derseniz deyin durum bu.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne günlere kaldık. Yedi kat el değil ki bu kadar ağır geldi , kan bagıniz kuzeniniz

Peki siz de ağırlarsınız belki fikirleriniz değişir saygı duyuyorum.

Ay hayret ettim şuan.Bir arkadaşta yan gözle bakmaması için bir sebep var mı demiş.İnsanlar akrabaları için bile ne düşünür hale gelmiş.Sanki elin oğlundan bahsediyoruz.Bilmiyorum ben büyük kuzenlerime abi derim,küçüklerimde kardeşim gibidir.Şuan konuşulanlar çok anormal geliyor bana.

Şu an bulunduğumuz şehre 3.kuzenim geliyor. Diğer ikisi mi ? Biri haftasonları gelir diğeri bizde kalır. Okula gitmek için bile çıksalar özlerim. Yaşıtız ya da yakın yaşlardayız. Asıl siz ne derseniz diyin herkese sizin gibi batmıyor bu durum

Başran söyleseydiniz o da bir yer ayarlardı kendine. Bu saatten sınra belki de yer bulmakta zorlanacak. Madem çok "rahat" giyinemiyorsunuz annenizle konuşun da sepetleyin evden.

bir de muhtaçlıkla ne alakası var 20 yasında çocuk, belli zaten geç kazanmış okulu
ailesinin durumu olmasa bile kendisi çalışıp biraz kazanabilirdi.
bir de zor mu kendi düzenini kurmak bizim zamanımızda liseler de 3 yıldı 17 yasında bambaşka bi şehirde okumaya gıttım.
bunu da ben harıkayım dıye demıyorum zaten arkadaşlarım da aynı yastaydı. herkes aynıydı. 20 yasında bir genç düzenini kurabılmeli.

Canım benim inan 3 ay Teyzem in oğlu bizde kaldi eşimden Allah razı olsun çok güzel ağırladı rahat etmesi için elinden geleni yaptı keza bende oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…