Uzun zaman önce boşandım sevmeye hakkım var mı?

Perpelin10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
30
14
8
Gaziantep
Herkese Merhabalar
28 yaşındayım. Bundan 7 yıl evvel bir babanın kurbanzedesi olarak evlendim ve 1 yıl evli kaldıktan sonra boşandım. ( Şiddet , evliliğe alışamama vs sebeplerden dolayı). Çocuğum yok . Yıllardır kimseye karşı birşey hissetmedim . Görücü olan oldu , kendisi yaklaşmak isteyen oldu ama bir şekilde istemedim . Aşkmış evlilikmiş gördüğüm o kötü günlerden sonra hayalini kuramadım öyle şeylerin. Allah bir iş nasip etti . Atandım 2 yıldır çalışıyorum hemşireyim. Bu arada annemle babam da boşandılar . Gel gelelim esas mevzuya. Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır iş çıkışlarında bir spor kursuna katılıyorum ve burada bir beyden çok hoşlanıyorum. Evli olmadığına eminim, yakın arkadaşını benim arkadaşım tanıyor hayatında da kimse yokmuş. Öyle ki adamı görünce midem kasılıyor artık , dizlerim titriyor görünce. Kendimi zor toparlıyorum. Ama hakkım da yokmuş gibi hissediyorum. hem hoşlanan benim , hem daha önce evlenip boşanan benim bilmiyorum Birde adam namazında niyazındaymış tavsiyesi olan var mı?

Namazında niyazındaymış demek yerine hayat görüşlerimiz uyuyor ya da uymuyır şeklinde kapalı bi cümle kursan daha az tepki alırdın kk’dan :))

Sakın öyle düşünme çook yanlış düşünüyorsun sevmek sevilmek en doğal hakkın ve gerekçelerin saçma kuzum lütfen

Yani sanki şansımı kullanmışım gibi. Yada ne bileyim iç sesler duyuyorum beynimde şuna bak hem evlenmiş daha önce hemde kendi hoşlanıp seçmeye çalışıyor gibi.
İyi de sen kendini “boşanmış kadın” olarak bu şekilde nitelendirirsen insanlar neler neler demez .. kendine saygın olsun , genç Yaşta yanlış bir evlilik yapmışsın .. bir daha evlenilemez , sevilemez diye bir durum yok ..

Gerçekten mi yaa çok teşekkür ederim <3

Yani sanki şansımı kullanmışım gibi. Yada ne bileyim iç sesler duyuyorum beynimde şuna bak hem evlenmiş daha önce hemde kendi hoşlanıp seçmeye çalışıyor gibi.

Her insan , her kadın gibi gayet de hakkınız var. Ama sizin daha önce evlenmenizi dert edip etmemek de onun kararı. Tanışmadan bilinmez. Hayırlısı olsun

Henüz benim farkımda değil , aslında ben hoşlandığım için kaçıyorum resmen görmemek için uğraşıyorum
Neden acaba ben de hoşlandığım birine yaklaşmam daha sert davranırım hatta ama bence bu iyi bir şey erkekler bu sert ve uzaklığa rağmen geliyorsa hisleri gerçektir kafasındayım :)

Ya aslında bende kendimi normal olarak görüyordum ama çevre ve Gaziantep halkı sağolsun fikrimi değiştirdiler , her yörede farklı sanırım bakış açıları.

Hoşlanmaya neden hakkınız olmasın ki. Siz kötü bişey yapmamışsınız. Evlenmişsiniz ve olmamış. Ayrılmışsınız. Ben ikinci evliliğimi yaptım. Elhamdulillah çokta mutluyum.
Hoşlandığınız kişiye gelince. İki grup erkek var malesef. Birinci grup , illa daha önce evlilik yapmamış biri ile evlenmek ister. İkinci grup ise evlenip boşanmış olmanızı önemsemez , karakterinizle ilgilenir. İnşallah hoşlandığınız kişi bu gruptaki erkeklerdendir.
Bence bi şekilde hoşlandığınızı belli edin , ilk etapta da boşandığınızı söylemeyin. Bakalım size davranışları nasıl olacak. Bide namazında niyazında olması çok önemli değil bence. Namazımda niyazımdayım deyip öyle haltlar karıştıran erkekler var ki.

Ya aslında bende kendimi normal olarak görüyordum ama çevre ve Gaziantep halkı sağolsun fikrimi değiştirdiler , her yörede farklı sanırım bakış açıları.
Bu çevre de valla insanı ne çok kötü etkiliyor. Konuşur da konuşurlar bu sizin hayatınız

:) o Küçük bbir ayrıntı sadece yani dindar insanlar sanki evlenip boşanan kişilere karşı daha önyargılı gibi ya o yüzden belirtmek istedim
Öyle düşünmeyin bence hayat görüşünüz uyuyorsa karşı tarafta sizden hoşlanıyorsa olur.Neden olmasın

Neden acaba ben de hoşlandığım birine yaklaşmam daha sert davranırım hatta ama bence bu iyi bir şey erkekler bu sert ve uzaklığa rağmen geliyorsa hisleri gerçektir kafasındayım :)
Ben tam çılgın bediş gibi hayallere dalıyorum kaçıyorum köşe bucak iç çekmeler , salakça gülmeler kendi kendime ay bir görseniz

Ben tam çılgın bediş gibi hayallere dalıyorum kaçıyorum köşe bucak iç çekmeler , salakça gülmeler kendi kendime ay bir görseniz
Bence çok hoş. Ben de benzer bir durumdayım inanılmaz sert davranıyorum. Geçen böyle kin güder birbirimize gibi bakıştık hatta. Dedim bu konu bitti artık ertesi gin adam gene konuştu. Bakalım ne olacak böyle gudubet devam edicem :)

Teşekkür ederimmmm <3 kk nın acemisiyim daha affedin

E hadi hayırlısı. Antepte görev yapıyorsunuz sanirim nerelisiniz siz. Adam acaba ne is yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…