- Konu Sahibi Perpelin10
-
Yani sanki şansımı kullanmışım gibi. Yada ne bileyim iç sesler duyuyorum beynimde şuna bak hem evlenmiş daha önce hemde kendi hoşlanıp seçmeye çalışıyor gibi.Hakkım yokmuş gibi hissediyorum derken ???
:) o Küçük bbir ayrıntı sadece yani dindar insanlar sanki evlenip boşanan kişilere karşı daha önyargılı gibi ya o yüzden belirtmek istedimNamazında niyazında olmasıyla hoslanmanin ne alakası var anlamadım
İyi de sen kendini “boşanmış kadın” olarak bu şekilde nitelendirirsen insanlar neler neler demez .. kendine saygın olsun , genç Yaşta yanlış bir evlilik yapmışsın .. bir daha evlenilemez , sevilemez diye bir durum yok ..Yani sanki şansımı kullanmışım gibi. Yada ne bileyim iç sesler duyuyorum beynimde şuna bak hem evlenmiş daha önce hemde kendi hoşlanıp seçmeye çalışıyor gibi.
Henüz benim farkımda değil , aslında ben hoşlandığım için kaçıyorum resmen görmemek için uğraşıyorumHak meselesi değil bu. Hoşlandığınız erkeğin ilgisi varsa ilişki de yaşarsınız yuva da kurarsınız boşanmanız sizi suçlu veya eksik yapmıyor beyfendi ilgileniyor mu sizle
Gerçekten mi yaa çok teşekkür ederim <3Namazında niyazındaymış demek yerine hayat görüşlerimiz uyuyor ya da uymuyır şeklinde kapalı bi cümle kursan daha az tepki alırdın kk’dan :))
Sakın öyle düşünme çook yanlış düşünüyorsun sevmek sevilmek en doğal hakkın ve gerekçelerin saçma kuzum lütfen
Yani sanki şansımı kullanmışım gibi. Yada ne bileyim iç sesler duyuyorum beynimde şuna bak hem evlenmiş daha önce hemde kendi hoşlanıp seçmeye çalışıyor gibi.
Neden acaba ben de hoşlandığım birine yaklaşmam daha sert davranırım hatta ama bence bu iyi bir şey erkekler bu sert ve uzaklığa rağmen geliyorsa hisleri gerçektir kafasındayım :)Henüz benim farkımda değil , aslında ben hoşlandığım için kaçıyorum resmen görmemek için uğraşıyorum
Ya aslında bende kendimi normal olarak görüyordum ama çevre ve Gaziantep halkı sağolsun fikrimi değiştirdiler , her yörede farklı sanırım bakış açıları.İyi de sen kendini “boşanmış kadın” olarak bu şekilde nitelendirirsen insanlar neler neler demez .. kendine saygın olsun , genç Yaşta yanlış bir evlilik yapmışsın .. bir daha evlenilemez , sevilemez diye bir durum yok ..
Bu çevre de valla insanı ne çok kötü etkiliyor. Konuşur da konuşurlar bu sizin hayatınızYa aslında bende kendimi normal olarak görüyordum ama çevre ve Gaziantep halkı sağolsun fikrimi değiştirdiler , her yörede farklı sanırım bakış açıları.
Öyle düşünmeyin bence hayat görüşünüz uyuyorsa karşı tarafta sizden hoşlanıyorsa olur.Neden olmasın:) o Küçük bbir ayrıntı sadece yani dindar insanlar sanki evlenip boşanan kişilere karşı daha önyargılı gibi ya o yüzden belirtmek istedim
Ben tam çılgın bediş gibi hayallere dalıyorumNeden acaba ben de hoşlandığım birine yaklaşmam daha sert davranırım hatta ama bence bu iyi bir şey erkekler bu sert ve uzaklığa rağmen geliyorsa hisleri gerçektir kafasındayım :)
Bence çok hoş. Ben de benzer bir durumdayım inanılmaz sert davranıyorum. Geçen böyle kin güder birbirimize gibi bakıştık hatta. Dedim bu konu bitti artık ertesi gin adam gene konuştu. Bakalım ne olacak böyle gudubet devam edicem :)Ben tam çılgın bediş gibi hayallere dalıyorumkaçıyorum köşe bucak iç çekmeler , salakça gülmeler kendi kendime ay bir görseniz
Teşekkür ederimmmm <3 kk nın acemisiyim daha affedinNamazında niyazındaymış demek yerine hayat görüşlerimiz uyuyor ya da uymuyır şeklinde kapalı bi cümle kursan daha az tepki alırdın kk’dan :))
Sakın öyle düşünme çook yanlış düşünüyorsun sevmek sevilmek en doğal hakkın ve gerekçelerin saçma kuzum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?