- Konu Sahibi Perpelin10
-
Amiin inşallah. Aynen en güzeli en başta söyleyince karşındaki farklı beklentilere giriyo. Gerek yok. Aslında gerçekten dindar olsalar efendimizinde dul olan Hatice validemizle evlendiğini , bunun evlilik için önemli bi kıstas olmadığını bilirler. Sen bunlara hiç takılma canım. Rabbim inşallah gönlüne göre versin.Merhaba :) Öncelikle mutluluğunuz daim olsun . Darısı Başıma. İnşallah 2. gruptandır. bende zaten söylemeyi düşünmüyorum boşandığımı zaten yaşımı gösermiyorum kimseyede anlatmıyorum , kimse de sormuyor .Namazında niyazında olmasını aslında ben kendimce eksi olarak gördüm. Hani dindar erkekler böyle konulara daha önyargılı olur ya bu yüzden söylemiştim
İşe yarar mı kiSelamı kes bakalım konışacak mı kendisi
Gerçekten mi ya benimde esas korkum dindar biri olduğu için tam tersi önyargılı davranmasıydı. Peki böyle birine nasıl yaklaşmalıyım. Hiç bilmiyorum .Böyle saçma düşünceleri at kafandan 1 yıl olmadı bosanali ..atandim bende çocuk var ve yakında evlenecegim iddet muddeti bitince insallah
Sevgilim hiç evlenmemiş ve oda namazında Niyazinda ve çok duskun dinine ortak nokta olarak
Birde asıl dinine bağlı kişi bu şekilde yargilmaz insanı bunu unutma peygamber rimiz Hz Hatice ye gençlik yıllarında aşık olmuş ve evlenmis..onun çocuğu var iken
Eğer gerçekten dinine bağlı ise taklit değilse seni yargılamayacaktir. Normal olanı ..ayrıca biz evlenip bosandik günah mı isledik.. erkeklerle yatıp zarmi diktirdik afedersin( bu arada böyle yapanlarada bir sey diyemiyorum cunku onlari zorlayan yine kendini bi halt sanan erkek milleti ).durustce helal şeyleri yaptık..basın dik olsun hemsiresin ozguvenin yerine gelsin....Gerçekten mi ya benimde esas korkum dindar biri olduğu için tam tersi önyargılı davranmasıydı. Peki böyle birine nasıl yaklaşmalıyım. Hiç bilmiyorum .
Kes tabi o gelsin işe yarar heralde yani bence ben böyle yapıyorum :)İşe yarar mı ki
Böyle saçma düşünceleri at kafandan 1 yıl olmadı bosanali ..atandim bende çocuk var ve yakında evlenecegim iddet muddeti bitince insallah
Sevgilim hiç evlenmemiş ve oda namazında Niyazinda ve çok duskun dinine ortak nokta olarak
Birde asıl dinine bağlı kişi bu şekilde yargilmaz insanı bunu unutma peygamber rimiz Hz Hatice ye gençlik yıllarında aşık olmuş ve evlenmis..onun çocuğu var iken
Canım ya ne demek bu yıl 2018 hala bunu takanlar varsa zaten uzak olsunlar . Ayrıca gerçekten dinini bilen biriyse peygamber efendimizin hayatını da bilir . Hatice annemiz ve diğer eşlerinin hayatlarını bilir . Ha yine de istemez ise o kendisi kaybeder . Yaşınız evlilik yaşı bence bir deneyin görüşmeyiHerkese Merhabalar
28 yaşındayım. Bundan 7 yıl evvel bir babanın kurbanzedesi olarak evlendim ve 1 yıl evli kaldıktan sonra boşandım. ( Şiddet , evliliğe alışamama vs sebeplerden dolayı). Çocuğum yok . Yıllardır kimseye karşı birşey hissetmedim . Görücü olan oldu , kendisi yaklaşmak isteyen oldu ama bir şekilde istemedim . Aşkmış evlilikmiş gördüğüm o kötü günlerden sonra hayalini kuramadım öyle şeylerin. Allah bir iş nasip etti . Atandım 2 yıldır çalışıyorum hemşireyim. Bu arada annemle babam da boşandılar . Gel gelelim esas mevzuya. Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır iş çıkışlarında bir spor kursuna katılıyorum ve burada bir beyden çok hoşlanıyorum. Evli olmadığına eminim, yakın arkadaşını benim arkadaşım tanıyor hayatında da kimse yokmuş. Öyle ki adamı görünce midem kasılıyor artık , dizlerim titriyor görünce. Kendimi zor toparlıyorum. Ama hakkım da yokmuş gibi hissediyorum. hem hoşlanan benim , hem daha önce evlenip boşanan benim bilmiyorum Birde adam namazında niyazındaymış tavsiyesi olan var mı?
Rica ederimHaklısınız hiç o açıdan bakmamıştım. Çok teşekkür ederim :)
Seni kendime benzettim..
Benimde okurken çocuğum oldu.
Esimle bu aralar ve uzun süredir aramız da muhabbet yok.
Sevgi yok.
Darılsam gönlümü almak için çabası yok..
Yataklarda iki gündür ayrı.
Bende ayrılığı düşünüyorum...
Ama çocuğum ailem...
Offf offf.
Beni sevdiğini düşünsem azcik neyse diyip devam edicem ama aynı evde o geçimi sğlıyor ben ev duzenini
Başka biseyimkz yok
+1aksine esas gerçek dindarsa Evlenip boşanmaya önyargısı olmaması gerekiyor. Peygamber eşi de malum evlendiğinde Evlenip ayrılmıştı. ( Hz. Hatice ) önyargısı varsa zsten sözde dindardır.
Hakkınız tabi ki sonuçta evli değilsiniz nişanlı değilsiniz. Neden hakkınız Olmasın ki.
Ayrılmışsınız bitmiş.
İnşallah hersey gönlünüzce olur
- Allah mutlu etsin canım bol bol dua et ve sevgin bitmeden ayrılma yoksa acı çekersin boşanmak zor bir süreç eğer seversen..benim sevgim bitmişti ona rağmen zordu.. ben istihareye yattım namaz kılıp Allah'ım dedim derdimi bı sana açıyorum bu adamla evliliğimi surdurmek benim için hayırlıysa içimde onun sevgisini arttır..yok eğer hayirsizsa onun sevgisini kalbimden al diye dua ettim ...istiharenin özel duasinida okudum elbbete..ardından öyle olaylar yaşandı ki o kisiden acayip soğudum..sonuçta Allah'a dayanarak güvenerek ona sorularak yapılan bir işte pişmanlık olmaz..
Zor bir durumSevgim var
Ama onun bana var mı bilmiyorum
Yüzüme bile bakmıyor aynı evin içerisindeyiz
Gün içinde arardı aramıyor. Falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?