Uzun zaman önce boşandım sevmeye hakkım var mı?

:) o Küçük bbir ayrıntı sadece yani dindar insanlar sanki evlenip boşanan kişilere karşı daha önyargılı gibi ya o yüzden belirtmek istedim
aksine esas gerçek dindarsa Evlenip boşanmaya önyargısı olmaması gerekiyor. Peygamber eşi de malum evlendiğinde Evlenip ayrılmıştı. ( Hz. Hatice ) önyargısı varsa zsten sözde dindardır.

Hakkınız tabi ki sonuçta evli değilsiniz nişanlı değilsiniz. Neden hakkınız Olmasın ki.
Ayrılmışsınız bitmiş.

İnşallah hersey gönlünüzce olur

Merhaba :) Öncelikle mutluluğunuz daim olsun . Darısı Başıma. İnşallah 2. gruptandır. bende zaten söylemeyi düşünmüyorum boşandığımı zaten yaşımı gösermiyorum kimseyede anlatmıyorum , kimse de sormuyor . Namazında niyazında olmasını aslında ben kendimce eksi olarak gördüm. Hani dindar erkekler böyle konulara daha önyargılı olur ya bu yüzden söylemiştim

Haklısınız hiç o açıdan bakmamıştım. Çok teşekkür ederim :)

Sakın yüz veme tanışınca güler yüz gösterme gudubet ol her an imüğünü sıkacakmışsın gibi hissetsin adam :)

Niye hakkın olmasın? İşi gücü olan genç ve bekar bir hanımsın.

izmirden selam olsun o zaman.. inşallah doğru insandır kendinize haksızlık yapmayın.. oluru varsa inşallah olur.. evlenmek gibi boşanmakta gayet normal .

tamam inşallah tam tanışırımda sizi dinlerim o zaman
Ben olsam bana biri böyle davransa konuşmam açıkçası. Her gün de tamam artık bu konu bitti heralde diye eve geliyoruöm. Ama sanırım erkekler ilgilendiyse bu tavırları umursamıyor. Hem bir gün konuşmama kararı alsa da kayıp değil. Demek ki duyguları kuvvetli değil derim.

O henüz benimle ilgilenmiyor ama hatta beni fark ettiğini bile zannetmiyorum . Herkes beğenir güzelsin filan der de , göreceli işte yada başka şeye öbem veriyordur. 6 aydır bakıyorum , o bakınca utanıyorum . Selam veriyoruz sadece.

Selamı kes bakalım konışacak mı kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…