Uzun zaman önce boşandım sevmeye hakkım var mı?

Aynen Allah iyi insanlar çıkrtsın yeter ki

Evli olup başkasına böyle bir duygun olsa neyse..
Bekarsınız.
İnsanların ne düşündüğünü bırakın lütfen.
Hayatta herşey var. Ölümün var olduğu bu dünyada evlenip boşanmış olmak minicik bir ayrıntıdan başka birşey değil.

Sadece şunu söyleyebilirim ki,
Evlilik sonrası ilişkiniz olmamış lütfen seçici olun. Çok tanıyın çok vakit geçirin.
Hep söylerim;Zor boşandıysan zor evlen. Diye.
İlla bu kişi olacak diye bişey yok.
Seçici olmak hayat standartlarını yükseltir.
Hayatın her alanında bu böyledir.
Size bol şans diliyorum bahtınız açık kalbinize göre olsun.

Neden hakkınız olmasın ki.planlayarak sevmiyor insan.herkese de nasip olmuyor.ne güzel sevmek,karşılık da bulursanız daha ne olsun.herkes mutlu olmayı hak eder.sizin de gönlünüze göre olur umarım

Teşekkür ederim . Boşandıktan sonra kendimde nadasa çekilme ihtiyacı hissrttim. Yani en aşığı, en yakışıklısı em zengini kim olursa olsun görmek istemedim . Yanlız kalmak çok keyif verdi huzur verdi. Telefondan bağımsız olmak, hesap vermemek , sürekli endişe.stresten eksik kalınca buna çok alıştım ve kimseyi istemez olmuştum . Sanırım yıllardır ilk kez birine karşı birşeyler hissettim. Bu kişiyide tanımıyorum ama birşey çekiyor. Hem görmekten utanıp kaçıyorum hemde deli gibi görmek istiyorum. Konuşması , yürümesi , giyimi hitabı o kadar etkilendim ki 6 aydır spora gitmek için uyanıyorum sabahları desem yeridir.

Kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bekarsınız, Sevmeye de, sevilmeye de hakkınız var. Toplumumuz yargılamayı çok iyi bilir ama öncelikle sizin pozitif düşünmeye ve bu yönde ilerlemeye ihtiyacınız var. Benim de bir arkadaşım boşandı 1 tane tatlı bi oğluşu var. Boşandıktan 1.5 sene sonra biriyle tanıştı ve şuan çok iyi giden bi ilişkisi var. Yani olmaz diye birşey yok
Bu arada spor salonunda kullandığı alette sizde hareket yapmak için bekleyin. O esnada muhabbet kurun, yapamıyomuş gibi yapın, yardım isteyin. Olmadı dumbelları kafasına geçirir özür dilersiniz :) Ahhh minel aşk

Öyleyse işe selam vermekle başlayın.
Bu şekilde kaçak göçek ne zamana kadar gidecek.
En güzelini yapmışsınız kendinizi dinlemişsiniz.
Belki ilişkisi vardır? Öyle uzaktan daha fazla bağlanmadan görünür olsanız iyi edersiniz :)
Bol şans..

Aaaa bakarmmısınız benim memleketlim varmış burda. Kendine bu muameleyi sakın sen yapma ki karşındaki de bu muameleyi yapma hakkını kendinde bulmasın. Yaşın gnç miss gibi meslegin var sadece biraz özgüvene ihtiyaç var ve sen bunu hallettikten sonr hiç bir sıkıntı kalmicak bence

Ben evlenip bosanmis cocuklu kadin olarak hic evlenmemis bir adamla evlendim.neyi bu kadar dusunuyorsun ki.bosanmis olmak nedir ?
Eski sevgililerimde vardi mesela.ne fark var ki

Gencecik pırıl pırıl bir insansın, üzücü bir tecrübe geçirmiş ve sonra hayata tutunmuşsun, herkesten çok senin hakkın mutlu olmak, nereden çıkardın hakkım var mı konusunu deli =) insan bir kere de evlenir beş kere de evlenir, mühim olan iyi insan olmak, doğru yaşamaktır.

daha önce evlenip boşanmış olman hayatında bir değişikliğe neden olmamalı bence ve bunu da kendine dert etmemelisin. kendi isteğinle evlenmiş birisi değilsin sonuçta ve bunun dışında da karşıdaki kişi seni isteyecekse bu şekilde kabul etmeli. etmiyorsan zaten o kişiden sana hayır gelmez. :)

Canım benim neden öyle düşünüyorsun sevmek sevilmek kadar masum güzel birsey mi var evlenmekte hak boşanmakta yolu yordamıyla evlenmişsin zulme uğramışsın boşanmışsın ne demek hakkim değil böyle güzel duygular beslemek neden hakkın olmasın sende insansın bir bayansın boşanmak bunu elinden almaz kendine bunu yapma bak yeniden içinde birşeyler filizlenmiş genceciksin madem bekar sen de biraz bir bakış at birşey yap belki de çok güzel bir aşka yelken açacaksın kötü anılarının yerini güzelleri alacak inşallah öyle olur iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…