İste bende bundan bahsediyorum topa tutuluyorum..Evliyim ama eşimin işi olmasaydı onunla asla evlenmezdim. Çünkü bu durum birçok sorunu da beraberinde getiriyor!
Valla tatlım erken yaşta evlilik delisi olup evliliği çok matah bişi sanmayıp yaşıtların gibi o zamanlarda hazırda memur olmuşsun iyice kariyerini yapsaydin kariyer yaparken senin gibi kariiyerini yapan bir beyefendiyle olgun bir yaşta evlenebilirdin ...yani hata sende !!! Ayrıca eşin memur değil geçiminiz zor diye ve arkadaşlarının geçimini kendi geçiminle kiyaslayip oturup napicam ben diye düşünmek neden?? Zor geciniyorsaniz esinizle beraber sizde çalışın hazır memursunuzda .. Dipnot: Aklınız başınıza biraz gec gelmiş. ..Slm kızlar ben 18 yaşında memur oldum o zamanlar çocukluğun verdiği heyecanla pek meslek kariyer önemsemiyordum 21 yaşında evlendim eşimin düzgün bir işi yok şu an 25 yaşındayim bunu çok takıyorum..arkadaşlarım hep kariyer sahipleri ile evlendi ben ayın sonunu zor getiriyorum..onun dışında başta sıkıntılar yaşadim ama şu an eşimle bir sorunum yok..cok üzülüyorum bu duruma..bu durumu nasıl atlatabilirim..
Eşinizle beraber sizde çalışın derken ben zaten çalısıyorum..Valla tatlım erken yaşta evlilik delisi olup evliliği çok matah bişi sanmayıp yaşıtların gibi o zamanlarda hazırda memur olmuşsun iyice kariyerini yapsaydin kariyer yaparken senin gibi kariiyerini yapan bir beyefendiyle olgun bir yaşta evlenebilirdin ...yani hata sende !!! Ayrıca eşin memur değil geçiminiz zor diye ve arkadaşlarının geçimini kendi geçiminle kiyaslayip oturup napicam ben diye düşünmek neden?? Zor geciniyorsaniz esinizle beraber sizde çalışın hazır memursunuzda .. Dipnot: Aklınız başınıza biraz gec gelmiş. ..
Slm kızlar ben 18 yaşında memur oldum o zamanlar çocukluğun verdiği heyecanla pek meslek kariyer önemsemiyordum 21 yaşında evlendim eşimin düzgün bir işi yok şu an 25 yaşındayim bunu çok takıyorum..arkadaşlarım hep kariyer sahipleri ile evlendi ben ayın sonunu zor getiriyorum..onun dışında başta sıkıntılar yaşadim ama şu an eşimle bir sorunum yok..cok üzülüyorum bu duruma..bu durumu nasıl atlatabilirim..
Kursu yeni bitti sınavlarina girecek daha..düzenli bi işi yok bi gidiyor bi gitmiyor..Güvenliğe gitti neden olmadı?
Bu zamana kadar hiç çalışmadı mı?
Muneccim değilim tatlım yazmadiğin için sadece eşin çalışıyor sandım .. Ayrıca dedimya hatayi başta yapmışsınız ve geç farkına vardiniz ve yine hata yapiyorsunuz evliliginizi + geçiminizi arkadaşlarınızın geçimi ve evliliğiyle kıyaslayarak.Eşinizle beraber sizde çalışın derken ben zaten çalısıyorum..
Anladım inşallah kazanır da yapar.Kursu yeni bitti sınavlarina girecek daha..düzenli bi işi yok bi gidiyor bi gitmiyor..
Ben sizin gibi konuşanların cigerini bilirim biriyle tanıştığınızda adından önce mesleğini sorarsınız burda gelmiş ahkam kesiyorsunuz...siz benim yaptiklarımın binde birini yapmazsınız yüzük aldım kendime aileme eşim aldi dedim yani saymak istemiyorum ben onu yüceltmek icin her şeyi yaptim siz bilmeseniz de olur bilen biliyor..Güvenlik kursuna gitmesini sağladınız gözünüz yükseklerde değil
Farkında mısınız bilmiyorum ama şu lafınızla bile o mesleği küçümsüyorsunuz.
Evet kimse işsiz biriyle evlenmek istemez ama diğer arkadaşlarınızın eşleriyle kıyaslamanız bile hata.
Başta yazdım ya okumadınız heralde..memurum diye belirttim..Muneccim değilim tatlım yazmadiğin için sadece eşin çalışıyor sandım .. Ayrıca dedimya hatayi başta yapmışsınız ve geç farkına vardiniz ve yine hata yapiyorsunuz evliliginizi + geçiminizi arkadaşlarınızın geçimi ve evliliğiyle kıyaslayarak.
Bi Sakin şampiyon ne o öyle ciğeri bilirim falan lafları hayirdir ciğer böbrek dalak muhabbetleri girene kadar oturun bi düşünün ben nerde hata yaptım diye , yuzuk almissiniz eşim aldı demişsiniz ailenize napalım aferinmi diyelim tebrik bekliyorsunuz?? Adamı rahatlığa ben yaparıma alıştıran sizsiniz belliki .. Ayrıca konu aciyorsaniz olumlu olumsuz tük eleştirilere açık olmalısınız. ..Ben sizin gibi konuşanların cigerini bilirim biriyle tanıştığınızda adından önce mesleğini sorarsınız burda gelmiş ahkam kesiyorsunuz...siz benim yaptiklarımın binde birini yapmazsınız yüzük aldım kendime aileme eşim aldi dedim yani saymak istemiyorum ben onu yüceltmek icin her şeyi yaptim siz bilmeseniz de olur bilen biliyor..
Bir yazarsın iki yazarsın ısrarla olumsuz rencide edici bi sey yazmaya uğraşmazsın..yazarsan karşilığını da alırsın..ben eleştiriye açığım..ısrarla aynı seyi yineleyenler de karşılığını almaya hazır olsunlarBi Sakin şampiyon ne o öyle ciğeri bilirim falan lafları hayirdir ciğer böbrek dalak muhabbetleri girene kadar oturun bi düşünün ben nerde hata yaptım diye , yuzuk almissiniz eşim aldı demişsiniz ailenize napalım aferinmi diyelim tebrik bekliyorsunuz?? Adamı rahatlığa ben yaparıma alıştıran sizsiniz belliki .. Ayrıca konu aciyorsaniz olumlu olumsuz tük eleştirilere açık olmalısınız. ..
Ben buraya yazdıklarınızı bilirim elbetteBen sizin gibi konuşanların cigerini bilirim biriyle tanıştığınızda adından önce mesleğini sorarsınız burda gelmiş ahkam kesiyorsunuz...siz benim yaptiklarımın binde birini yapmazsınız yüzük aldım kendime aileme eşim aldi dedim yani saymak istemiyorum ben onu yüceltmek icin her şeyi yaptim siz bilmeseniz de olur bilen biliyor..
Ama evlenmişsin arkadaşım.İste bende bundan bahsediyorum topa tutuluyorum..
Evet evlendim yaşımın o zaman küçük olduğunu olgun düşünemediğimi belirttim..Ama evlenmişsin arkadaşım.
Eşiniz iş mi beğenmiyor, çalışmak mı istemiyor, iş mi bulamıyor?
Hiç çalısmiyor değil düzensiz bir iş yazin özellikle hiç yok gibi bu durum da canimı sıkiyor..parası mevzu degil sadece düzenli bir iş sigortalı bir iş istediğim yarın öbür gün emeklisi olmayacak yani..çok enterasan yorumlar aldim..İnanamadim yorumlara. Ne kadar yargilayici ne kadar üzücü. Yani niye saldırgan iletişimi tercih ediyorsunuz gerçekten anlamış değilim. Bu konuya neden böyle yaklastiniz akıl alır gibi değil. Konu sahibi zaten zamanında bir heyecanla karşısındakinin işini önemsemeden evlendiğini belirtmiş. Ne zamandan beri insanların geçmişte yaptığı hatalara yapmasaydin o zaman suç sende diye yaklaşıyoruz. Yapıcı iletişim bu mu. Tanıdığımız ve sevdiğimiz insanlarada bu şekilde yaklaşıyorsak vay bize. Konu sahibine gelince. Çocuğunun olup olmaması önemli. Söylediğin en kritik nokta senden aşağıda bir mesleği olması değil hiç işi olmaması. Böyle olmaz. Eşinin parasını yiyen tembel bir adamsa karşınızdaki bu konuyu kafaya çok takıyorum demeniz değil ortada gerçekten ciddi bir sorunum var demeniz gerekir. Evi siz geçindiriyorsaniz asgari ücretle bile çalışmıyorsa yapısı boyleyse ve bunu hiç dert etmiyorsa acilen sizin bu sorunu çözmeniz gerekir. Çözüm yolunuzu kendiniz bulacaksınız. Kimsenin kimseye bosan falan demesi etik değil. Arkadaşlarınızın kariyerli birileri ile evlenmesi falan değil sizin sorununuz eşinizin hiç çalışmaması. Herkes hata yapar sizin anaclik duygusu ile yaptığınız geçmiş hatalarınizi sorgulamak şu anda sorunu çözmek için çok gereksiz. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?