Üzüntüm...

Hay ağzınıza sağlık. Hayret ediyorum bazısına. Saldıracak yer arıyor gibi ne kadar yıkıcı ve yakıcı bir üslupla hınçla yazıyorlar. Arka planda neyin tatmini veya dışa vurumu acaba diye düşünüyorum bu tarz yorumları okurken. Kadıncağız zaten pişmanım diyor. Suç sende, koşarak evlenmeseydin diye canını daha da acıtıyorlar ve bu denilenlerin canını acıtacağını bile bile yapıyorlar. Hayatın olağan akışına aykırı bir kere bu tavırlar. Gerçek hayatta kime böyle konuşabilirsiniz? Konuşuyorsanız da zaten ciddi bir iletişim sıkıntısı var demektir.

Konu sahibi arkadaşım. Bir gençlik hatası dediğin bir evliliğin içindesin gördüğüm kadarıyla. Öncelikle çocuğun yok galiba? Yoksa sakın hemen düşünme.

İkinci olarak eşinle ciddi bir konuşma yapmanı öneririm. Düzenli bir işe geçmesi için onu teşvik etmeli ve ciddi uyarmalısın. Zira haklısın düzenli bir işi olmalı.

Üçüncüsü başkalarının hayatıyla kendininkini kıyaslama. Bu seni ömür boyu üzer. Herkesin kendisinden daha kötü de daha iyi de durumda olan insanlar vardır hayatında. Sen şükretmeyi bileceksin. Beğenmediğin birçok şey bir başkası için büyük nimet olabilir. Unutma. İnsan bazı şeylerin elinden gidince kıymetini anlıyor.

Sana güveniyor ne yazıkki sen biraz yol göstereceksin çok küçük evlenmişsin gözün açılmadan kapmış seni

..arkadaşlarım hep kariyer sahipleri ile evlendi ben ayın sonunu zor getiriyorum..
Bunlar sizin laflarınız. Keşke sizinde algılama da sıkıntınız olsaydı , sizin ki daha vahim .
Benim maddi durumum hakkında bilginiz ne ? Ayın sonunu getirip getirmedigim , varlık durumum, borçlarım hakkında bilginiz yok. Eminim cevrem sizinkinden üstün, bende cevreme göre az gelire sahibim. Kimse de gözüm yok ama :) atanma konusuna gelince belki bende atanmışımdır buna ne diceksiniz :) alt tarafı memursunuz ülkeyi yönetiyor değilsiniz. Esinizde illa ki iş bulur hep boş gezecek değil ya. Onun bunun yaşantısına kocasına özenene kadar eşinizin kıymetini bilin.

Ne kadar asagilayici yorumlar yaziyorsunuz. Onun bunun kocasina ozenmek nedir yahu
Valla hi bu sitedeki bazi arkadaslar adami ipe goturur. Duzgun yorumlar yazin birderdimvar sayfasinda insanlar dertlerini siz asagilayasiniz diye yazmiyor kendinize gelin

Kocasi daha duzgun bir is aramiyor mus sorun bu . adam calismiyor die kadin onu kapinin onune koymadi ki . kimse kmseyi gozden cikarmamis. Daha duzgun bi hayat icin cabalamak yerine neden kadindan gelenle yetinmeyi tercih ediyo sorun bu

Biz buna halk arasında kocadan ve evlilikten sıkılıp bahaneler arama sendromu diyoruz. İlacınsa birkaç aldatılmış ya da eşinden şiddet görmüş kadınla irtibata geçmek. Kısa sürede titreyip kendine gelirsin.

Kaliten ortada seninle uğraşamayacağım..seviye inerdim de sen buna değmezsin az ötede havla..

Aldatılmış ve siddet görmüş kadinlara bakip kocamın düzgün bir işe girmemesine şükredeceğim iyi mi istersen onlar için de öldürülmüş kadınları örnek göster de hallerine şükretsinler..

Mandayla pandayı birbirine karıştırıyorsun konu sahibi. Elbette şükretmelisin. İş işle değişir, ama kötü bir ruhu iyi bir ruhla değiştiremezsin. Benim eşim tanıştığımızda lise mezunu bir kasiyerdi. Benim desteğimle okuyup yine benim desteğimle çok iyi bir meslek edindi. Destekle kösteği de birbirine karıştırmazsan sızlanmak yerine eşine destek olursun. Ha olmazsa da olmaz Allah’ın takdiri. Hiç çalışmıyorsa başka da kariyerli değil diye koca mı boşanır.

Gerçekten sikıntınız nedir bir tek cümlemi alıntılar mısınız boşanacağımı söylediğime dair..destek olduğumu da belirttim işinize geleni almayın..aöf ye kaydettirdim okumak istemedi şu anda da en azından sertifikası olsun diye güvenlik kursuna yönlendirdim..okumak istemediğinde sen bilirsin madem istemiyorsun dedim..destek nasıl olunuyor acaba..daha benim ne yapmam lazım..kocam benden memnun ki bırakip gitmiyor degil mi..

Kadinin, 4 yildir duzenli işi olmayan esinden sikayet etmesi cok mu garip? Adam calismiyormus dogru durusttt???????????
Yok kucumsuyorsun, yok kiyasliyorsun. Dogru durust calismayan birini kiyaslar tabi. Beyefendi adam akilli bir işe girmesin, bu kiz ay sonunu getiremesin ama neymis kiyaslamayacaksin. Oldu.
Para hersey degil bugun var yarin yok ama para yokken nasil mutluluk oluyor bilmiyorum.

Esimin issiz kalip, islerinin bozuldugu donemler psikolojik olarak beni cok yipratmisti. Bi daha o gunleri yasamak istemem. Kafanda surekli para hesabiyla, ay sonunu getirme derdiyle ne mutlulugu yahu? Ay sonuna kalem kalem para hesabi yaparsam, bir kiyafet alirken 50 kere dusunursem rahat olamazdim ben. Allah kimseyi gordugunden asagi dusurmesin.

Pisman olmus olabilir konu sahibi seciminden dolayi ve hakli bir neden. Boyle bir adami da 4 sene herkes cekmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette memnundur, bende sende memnun olsana demek istiyorum. Ya boşayacaksın; lakin bu akla uygun değil hem sende boşanmayacağını söylüyorsun, ki bu bardağın boş tarafı. Ya da bardağın dolu tarafına bakıp elindekinin iyi yönlerini görmeye çalışacaksın. 3. bir alternatif yok. Kocanı birileriyle kıyas etmeye devam edersen işin çok zor. Kocan kariyerli olsa daha kariyerlileri var bu sefer de az kariyerli gelecek. Kıyası bırak. Hiç çalışmıyorsa durum başka ama çalışıyorda elinden gelen buysa o ne yapsın. Karnınız doyuyorsa mutlu olmayı dene. Benim görüşüm bu, uyar ya da uymaz. Ben kendini yemektense iyi tarafından bakma taraftarıyım. Nacizane. Yinede sen bilirsin.

Son düzenleme:
Her kelimene ayri katildim . kadini mahfettiler ya sirf memur die demediklerini birakmadilar.bin pisman oldu konuyu actigina. Herkesin tuzu kuru burda ahkam kesmek cok kolay

Her kelimene ayri katildim . kadini mahfettiler ya sirf memur die demediklerini birakmadilar.bin pisman oldu konuyu actigina. Herkesin tuzu kuru burda ahkam kesmek cok kolay

Hadi esi de elinden geleni yapiyor, tirmaliyor, cabaliyor olsa neyse o da yok.
Esim de bana iyidir ama iyi davraniyor diye dogru durust bir işe girmemesini hicte cekemezdim. Konu sahibi fazla bile dayaniyor ve hala bosanmayi dusunmuyor. Daha napsin bilemedim.

Aynen pişman oldum..niye kocanı sırtında taşımıyorsun demedikleri kaldi..
Yasamayan bilmez bacim. Benim esimde evde bi gelirle idare ediyoruz is ariyorum bulamiyorum . esimede is ara diyorum oda ariyor da pek orali olmuyor. Smdi esime is ara dedim die gozum yukseklerde mi oluyor. Allaha sukue idare eidyoruz ama bak bu ay acayip skstik. Napalim bi cozum bulmaya calisinca yetinmeyi bilmiyorsun oluyo.birak bosver esinin geliri iyi olup kendide calisan evine 2 haftada bi yardimci alan ablalar burda bize yetinmeyi ogretsin hayatta inislerde var cikislarda biz suan inisteyiz elbet cikisida yasariz sabirla ve anlayisla esimizi dogruya yonlendirmeye calisarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…