Üzüntüm...

Mesaklari komple okudum seni anladim. Adina uzuldum . malesef biraz sana guvenyor galiba. Sende istiyosun ki kendide bi isi olsun ama kuzum olmaynca olmyr. Kynnvaldenlerle konus belki bi is bulurlar ne blm.sen peki hic ayrilmayi dusundn mu
Biraz bana güvenerek rehavete kapıldığı doğru..kv dem vefat ettiş çok önceden..ama kesinlikle ailesini düşunen biri..çalışmam etmem demiyor kendi düzendiz işinde ısrarci..

An
Anladım eğer tembel biri degil diyorsanız para mevzu değilse, aranızda iyiyse sana eş olarak kıymet veriyorsa kariyer olayına takılmamanizi tavsiye ederim. Ama ortada para sorunu varsa ve tabi emeklilik meselesi bunların acilen çözüme kavuşması gerekir

Biraz bana güvenerek rehavete kapıldığı doğru..kv dem vefat ettiş çok önceden..ama kesinlikle ailesini düşunen biri..çalışmam etmem demiyor kendi düzendiz işinde ısrarci..
Anldim canm senin ikna edemedgni kim edecek ki . ailede sevdgi deger verdigi varsa onunl konus ikna etmye calissin

Kesinlikle çok doğru söyledikleriniz. Hata yapmış olabilir ama eğer eşi sorumluluğunu bilmiyor ve çalışmıyorsa bu büyük bir sorun ve bence boşanma gerekçesi.

O yaşta olduğun memurluk için övündüğü gibi o yaşta da evlilik meraklısı gibi evlenmeseydin her şeyi bilip işinizi biliyorsan o zamn da bunu düşünebilseyseydin keşke burda insanları azarlamadan önce

Arkadaşım, parası mevzu değil deme. Bence bunu önemseyebilirsin de. Doğrusu benim için önemli olurdu. Rahat bir yaşamı kim istemez ki! Bulabildiği iş asgari ücret de olsa eve katkısı olabilmeli. Bu sorumluluğu almalı. Aldığı parayı önemsemeye hakkın var, bu seni kötü niyetli yapmaz kesinlikle!

Hanımefendi ben memurlukla övünmüş müyüm yaşımı ve işimi söylemişim dimi...bu konuda yaranız olabilir anlıyorum sizi yaşınız geçmiş olmasına rağmen bir baltaya sap olmamış olabilirsiniz,ama benim üzerimden komplekse girip seviyesizce konuşma hakkını vermez bu size..

Kompleksli mi, :))) bence yansıtma yapıyorsunız zira ben 4 yıllık üni mezunuyum 2 dil de biliyorum yani mesleğimle ilgili bi övgüm de kıyasım da yok senin gibi çünkü eşimle dengiz, işi olmasa üzülürdüm ama senin gibi arkadaş eşleri ile kıyas yapmazdım. İnşallah üzüntün geçer eşinin düzenli iş bulması ile

Teşekkür ederim böyle yapıcı mesajlarla gelin...ben size kendinizle de eşinizle de övünüyorsunuz diyor muyum..maaşallah diyorum..

Siz çevrenizdeki insanlara özenerek yaşarsanız , hepsinden iyi de olsanız çok zengin çok kültürlü de olsanız mutlu olamazsınız. Lisans üstüne lisans yapmışsınız gibi eşiniz den yakiniyorsunuz. Gözünüz onda bunda olmasın . Sahip olduklarınız yetsin size

Algılamada sıkıntı var..işi yok diyorum..inşallah siz bi gün bunla yetinmek durumumda kalmazsinız..burda eşim işsiz diyenlere bu tarz yorumlar yapılmıyor..sanırım küçük yaşta atanmam bayağı tepki çekti..

Hayret birşey ya.Çok iyi işi olup da evlendikten sonra işten atılsa veya iflas falan etse nolacakti???Ve ya senin iki gün sonra ne olacagin ne malum .Hadi birşey oldu cikarildin kocan da hemen gözden mi çıkarsın seni.Bumudur yani...

Ben kocamı gözden mi çıkarmışım..hangi cümlemde boşanacağim demişim..neyin kafasinı yaşıyorsunuz ya...

X teyze der ki..
Göklerde gezmeyeceksin, karıncayı da ezmeyeceksin.

Kıyaslama yapmayı bırakmakla başlayın.
Çözüm getirmez çünkü.

Eğer eşinizle iyi anlasiyorsaniz başka sorunlarınız yoksa mücadele edin.
Destek olun.
Muhtemelen kendine güvenmiyor.
Gözünde büyüyor.
Ona inandığınızı hissettirin.

Bu sene kpss ye hazırlanıyoruz sana yardimci olcam basarcaz deyin.
Kapatın odaya.
Çay kurabiye, börek, çörekle sırtını sivazlayarak gazlayın.
O masada çalışırken hemen yanında kitap okuyun mesela.
Zor mu olur?

Öyle bi durum değil benimkisi..
Sağlıkçı olabilir misiniz? Benim çok arkadaşım o şekilde memur oldu 18 yaşında. Ayrıca siz memursunuz işte artık bunların bir önemi yok. Bir ailede bir memur bile lüks. 18’inde işini eline almış birinin de 21’de evlenmesi de çok abes değil ayrıca.

Kariyerden kastim asgari ücretli sigortali bi işi bile yok yanliş ifade etmiş olabilirim..
Niye yok? O asgari ücret bile alsa 2 maaşla rahat geçenirsiniz.
Tembel çalışmayı sevmeyen bir eşim olsa ben de rahatsız olurum, ama elinden gelenin en iyisini yapıyorsa adama destek olun, olmadı eğitim, kariyer siz yönlendirin. Yaşı çok genç, ilerleyebilir hayatta.

Biz konudan sunu anladik esinizin dusuk gelirli bi isi var arkadaslarinizin esleri hep kariyer sahibi siz de bunu kiskaniyormussunuz gibi yazmissiniz.bence bi guncelleme yap sen esinin bi iste duzenli calismadigindan sikayetcisin son yazdigin yorumlardan bunu anladim eger durum boyleyse cok haklisin

Aynen durum öyle..düzenli bi işi olsun istiyorum sigortası olsun istiyorum kendisi için benim zaten var..ama sanki dunyayı istiyormuşum gibi tepki aldim ..

Aynen durum öyle..düzenli bi işi olsun istiyorum sigortası olsun istiyorum kendisi için benim zaten var..ama sanki dunyayı istiyormuşum gibi tepki aldim ..
Cunku konuyu o sekilde anlatmissin o yuzden boyle tepki aldin.esine de gelince cok cok haklisin evlilikte ayrilmakla cok dile getirilmesini uygun bulmuyorum ama sen onu tehdit et.ya duzenli bi is bulunca surekli calisirsin ya da ben yokum diye ve gercekten ayrilmayi dusun cunku boyle bi adam bi omur cekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…