- 12 Haziran 2020
- 25
- 6
- 1
- 36
Merhabalar yeni üyeyim herkese iyi forumlar .
22 yaşındayım ve ortalama 1.5 yıldır hpv pozitif biriyim. Hpv genotiplemesi yaptırdığim da 9 adet hpv tipi pozitif çıktı.(1.5yil önce ilk teşhiste)
İşin aksi gibi bir cinsel hayatım yoktu böbrek nakli olmuş biriyim ve kullandığım ilaçlar yüzüne bağışıklık sistemim yetersiz çalışıyor. Bu yüzden bı nakil olan her hasta da gerçeklesebilen bir durummus.
Bu aralar tekrar nuks etmeye başladı. Daha önce koter ve kriyoterapi ile tedavi oluyordum uzun bir süre çıkmadı ama şimdi tekrar başladılar.
Siz değerli üyelerimizinde başından bu sorunlar geçmiş o yüzden foruma kayıt oldum.
Sizlere bir kaç sorum olucak bilgi paylaşımı yapar mısınız ?
Hpv pozitif olan kişilerinde aşı olduğunu duydum . Aranız da hpv pozitif olup aşı olan var mı ? Eğer azda olsa faydası görülüyorsa yurt dışından gardasil 9 getirticem. Bu konuda düşünceleriniz nedir ?
Diğer sorum ise biliyorsunuz ki bağışıklık sistemine bağlı bir hastalık propolis ve ahcc mantarını daha önce duydum ama böbrek nakli hastalığım yüzünden hiç üstüne düşmedim. Bağışıklığımi dengelemek için sizde bu tarz ek gıda kullanımın faydasi olur mu ? Ek olarak cinsel hayatım dediğim gibi yok ama elbet bir gün olucak partnerimi bilgilendirsem bile aşı yetersiz oluyor çünkü 200 den fazla türü var nasıl yol izlediniz ?
[/Qöncelikle
çok geçmiş olsun çok taktım ve genital bölgemin ph bozdum sonra maya mantarıyla uğraştım artık eskisi kadar takmıyorum geçecek biliyorum. yolun başındayım. sizin gibi üyeler var benmle aynı kaderi paylaşan bu beni çok motive ediyor12 yıl önce hpvye bağlı olarak rahim ağzım kazındı hücresel bozukluk vardı smear testinde cin 1 class 2 ydim. Leeptenyani kazımadan sonra yavaş yavaş normale döndü sonra seneler sonra siğil çıktı vajina bölgede değil kasığımda çıkıyordu 2 sene geçmedi geçti yeniledi falan. Jinekologum hep sigarayı bırak çok önemli diyordu umursamıyorum siğil için değil ama o aralar bıraktım ve kafamda takmamaya başlayınca bir kaç ay sonra yol oldugunu gördüm ve senelerdir bir sey yok. Sigara içiyorsanız bırakın ve en önemlisi moralinizi yüksek tutun hatta tedavi maksatlı yapacaklarınızı yaptıysanız üstünde düşünmeyin bile
Merhabalar cevap verdiğiniz için . Evet kanser yapan 16 18 tiplemesi zaten çıkmadı çok şükür. Diğerleri zaten kolay geçer dedi ama 6 ve 11 siğil yaptığı için onlar sıkıntı dedi. Maddi anlamda pek sıkıntım yok o yüzden aslında daha önce ahcc veya propolis tarzı kullanan kişilerden destek almak istiyorum. Hangi marka kullanıldı ne dozlar da. Biliyorsunuz ki hpv konusunda Türkiye de eser miktarda bilgili doktor varöncelikle geçmiş olsun sende cinsel ilişki deneyimi yoksa kanser yapan riskler yok demektir. ama özel durumun olduğu için doktor kontrolünde tedavine devam etmelisin. yeşil çay bol yoğurt immuneks ya da beta glukan kullanabilirsin bunlar hasta olmana engel olur ben kullandım bağışıklığı yükseltiyor. bence siğilleri yaktır yemene içmene dikkat et zamanla geçer
Merhaba, aşı mutlaka yaptırın, bende 16 olmasına rağmen yaptırdım. Sizde 16, 18 yokmuş, onlara karşı da korunmuş olursunuz. Yaşınız genç olduğu için diğer türler zaten kendiliğinden geçecektir. Ben bağışıklık için yeşil çay, imuneks, Beeo propolis, C ve D vitamini kullanıyorum. Sizin böbrekle ilgili özel durumunuz olduğu için mutlaka doktorunuza danışın böbrekleri yormasın.Merhabalar cevap verdiğiniz için . Evet kanser yapan 16 18 tiplemesi zaten çıkmadı çok şükür. Diğerleri zaten kolay geçer dedi ama 6 ve 11 siğil yaptığı için onlar sıkıntı dedi. Maddi anlamda pek sıkıntım yok o yüzden aslında daha önce ahcc veya propolis tarzı kullanan kişilerden destek almak istiyorum. Hangi marka kullanıldı ne dozlar da. Biliyorsunuz ki hpv konusunda Türkiye de eser miktarda bilgili doktor var
Peki şuan durumunuz nasıl ilk günlerde ki gibi siğil çıkışları yine çok mu aldığınız vitaminlerin ise yaradığını düşünüyor musunzMerhaba, aşı mutlaka yaptırın, bende 16 olmasına rağmen yaptırdım. Sizde 16, 18 yokmuş, onlara karşı da korunmuş olursunuz. Yaşınız genç olduğu için diğer türler zaten kendiliğinden geçecektir. Ben bağışıklık için yeşil çay, imuneks, Beeo propolis, C ve D vitamini kullanıyorum. Sizin böbrekle ilgili özel durumunuz olduğu için mutlaka doktorunuza danışın böbrekleri yormasın.
Merhabalar cevap verdiğiniz için . Evet kanser yapan 16 18 tiplemesi zaten çıkmadı çok şükür. Diğerleri zaten kolay geçer dedi ama 6 ve 11 siğil yaptığı için onlar sıkıntı dedi. Maddi anlamda pek sıkıntım yok o yüzden aslında daha önce ahcc veya propolis tarzı kullanan kişilerden destek almak istiyorum. Hangi marka kullanıldı ne dozlar da. Biliyorsunuz ki hpv konusunda Türkiye de eser miktarda bilgili doktor var
[/
Bende hiç siğil olmadı, hpv 16da siğil olmuyor, henüz kontrol zamanım gelmediği için nasıl etkiledi bilemiyorum ama çok araştırdım ben de birçoğumuz gibi, en mantıklısı bunları kullanmak diye düşündüm, aşıyı mutlaka olmanızı tavsiye ederim.Peki şuan durumunuz nasıl ilk günlerde ki gibi siğil çıkışları yine çok mu aldığınız vitaminlerin ise yaradığını düşünüyor musunz
Ahcc ile negatif sonucu alanların sayısı az değil amaahcc çok abartıyorlar ama ben kullanmadım ama immuneks genel yaygın kullanımı var maliyeti uygun
Ahcc ile negatif sonucu alanların sayısı az değil ama
Bu beeo propolis cidden sağlıklı mı işimizi görür mü ?Merhaba, aşı mutlaka yaptırın, bende 16 olmasına rağmen yaptırdım. Sizde 16, 18 yokmuş, onlara karşı da korunmuş olursunuz. Yaşınız genç olduğu için diğer türler zaten kendiliğinden geçecektir. Ben bağışıklık için yeşil çay, imuneks, Beeo propolis, C ve D vitamini kullanıyorum. Sizin böbrekle ilgili özel durumunuz olduğu için mutlaka doktorunuza danışın böbrekleri yormasın.
Size de çok geçmiş olsun naylon çamaşırları bırakın ben o süreçten sonra açıkçası pamuklulara döndüm en azından bambu dan yapılma pedlerden alıp çamaşırını a koyun. Probiyotik almanız çok önemli hem bağırsak hem de vajina floranızı düzeltir iyi bakterileri çoğaltır.iyi beslenin yeşil çay için her şey harika olacakçok geçmiş olsun çok taktım ve genital bölgemin ph bozdum sonra maya mantarıyla uğraştım artık eskisi kadar takmıyorum geçecek biliyorum. yolun başındayım. sizin gibi üyeler var benmle aynı kaderi paylaşan bu beni çok motive ediyor
O zaman hpv sınıflandırması yaptırmadım ama büyük ihtimal kansere sebep olan yürdü çünkü rahim agzı bozulmuştu kolposkopi sırasında oradaki hücreler sağlıklı değildi kameradan ben bile gözlemleyebildim bunu cin 1 class 2 ydi yanlıs hatırlamıyorsam cin 3 ya da 4 rahim ağzı kanseri.kolposkopi sonrası leep yaptırınca 4 5 ay içinde normale döndü. Ama seneler sonra sanırım farklı türüne karsılastım siğil çıktı atlattıktan 1 sene sonra hpv testi negatiftiSizin hpv tipi neydi
Propolis için en iyi marka Beeo sanırım, bağışıklığı yükseltmekte faydalı.Bu beeo propolis cidden sağlıklı mı işimizi görür mü ?
Bende birkaç siğil çıktı doktorum yaktı kontrole gidicem arada smear testi yapmadı hpv %80 görülen birseymis sigiller rahatsız edici sadeceMerhaba bende kontrole gitmek istiyorum muayene ücreti ne kadardı acaba. Umarım uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?