Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

valla verrutol dış bölge için ben yandım siz yanmayın çok şey denedim onun için paylaşım yapıyorum bende çok okudum pylaşım yapanları iyi ki kadınlar klübü var.. şuan deglayn diye bir jel aldım onu uyguluyorum iyi gelirse onunla alakalıda bir yazı paylaşacağım

öncelikle geçmiş olsun sende cinsel ilişki deneyimi yoksa kanser yapan riskler yok demektir. ama özel durumun olduğu için doktor kontrolünde tedavine devam etmelisin. yeşil çay bol yoğurt immuneks ya da beta glukan kullanabilirsin bunlar hasta olmana engel olur ben kullandım bağışıklığı yükseltiyor. bence siğilleri yaktır yemene içmene dikkat et zamanla geçer

çok geçmiş olsun çok taktım ve genital bölgemin ph bozdum sonra maya mantarıyla uğraştım artık eskisi kadar takmıyorum geçecek biliyorum. yolun başındayım. sizin gibi üyeler var benmle aynı kaderi paylaşan bu beni çok motive ediyor

Merhabalar cevap verdiğiniz için . Evet kanser yapan 16 18 tiplemesi zaten çıkmadı çok şükür. Diğerleri zaten kolay geçer dedi ama 6 ve 11 siğil yaptığı için onlar sıkıntı dedi. Maddi anlamda pek sıkıntım yok o yüzden aslında daha önce ahcc veya propolis tarzı kullanan kişilerden destek almak istiyorum. Hangi marka kullanıldı ne dozlar da. Biliyorsunuz ki hpv konusunda Türkiye de eser miktarda bilgili doktor var

Merhaba, aşı mutlaka yaptırın, bende 16 olmasına rağmen yaptırdım. Sizde 16, 18 yokmuş, onlara karşı da korunmuş olursunuz. Yaşınız genç olduğu için diğer türler zaten kendiliğinden geçecektir. Ben bağışıklık için yeşil çay, imuneks, Beeo propolis, C ve D vitamini kullanıyorum. Sizin böbrekle ilgili özel durumunuz olduğu için mutlaka doktorunuza danışın böbrekleri yormasın.

Peki şuan durumunuz nasıl ilk günlerde ki gibi siğil çıkışları yine çok mu aldığınız vitaminlerin ise yaradığını düşünüyor musunz

Peki şuan durumunuz nasıl ilk günlerde ki gibi siğil çıkışları yine çok mu aldığınız vitaminlerin ise yaradığını düşünüyor musunz
Bende hiç siğil olmadı, hpv 16da siğil olmuyor, henüz kontrol zamanım gelmediği için nasıl etkiledi bilemiyorum ama çok araştırdım ben de birçoğumuz gibi, en mantıklısı bunları kullanmak diye düşündüm, aşıyı mutlaka olmanızı tavsiye ederim.

Anladım yinede desteğiniz için çok teşekkür ederim propolis tedavisi gardasil 9 aşı yeşil çay ve ahcc mantarı ile yürümek istiyorum bu hpv dikenlisi yolunda

Bu beeo propolis cidden sağlıklı mı işimizi görür mü ?

Size de çok geçmiş olsun naylon çamaşırları bırakın ben o süreçten sonra açıkçası pamuklulara döndüm en azından bambu dan yapılma pedlerden alıp çamaşırını a koyun. Probiyotik almanız çok önemli hem bağırsak hem de vajina floranızı düzeltir iyi bakterileri çoğaltır.iyi beslenin yeşil çay için her şey harika olacak

Sizin hpv tipi neydi
O zaman hpv sınıflandırması yaptırmadım ama büyük ihtimal kansere sebep olan yürdü çünkü rahim agzı bozulmuştu kolposkopi sırasında oradaki hücreler sağlıklı değildi kameradan ben bile gözlemleyebildim bunu cin 1 class 2 ydi yanlıs hatırlamıyorsam cin 3 ya da 4 rahim ağzı kanseri.kolposkopi sonrası leep yaptırınca 4 5 ay içinde normale döndü. Ama seneler sonra sanırım farklı türüne karsılastım siğil çıktı atlattıktan 1 sene sonra hpv testi negatifti

yok mu bu siğilden hpvden kurtuldum ben kimseye de bulaşmadı benden diyen birisi manyak oldum düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…