- 12 Haziran 2020
- 25
- 6
- 1
- 36
Size de çok geçmiş olsun naylon çamaşırları bırakın ben o süreçten sonra açıkçası pamuklulara döndüm en azından bambu dan yapılma pedlerden alıp çamaşırını a koyun. Probiyotik almanız çok önemli hem bağırsak hem de vajina floranızı düzeltir iyi bakterileri çoğaltır.iyi beslenin yeşil çay için her şey harika olacak
Merhaba, öncelikle gecmiş olsun. Organ bağışı istatistiklerinin üzünç verici olmasına karşın organ nakli olabilmenize çok sevindim. Size çok sağlıklı günler diliyorum minnoş böbreğinizle ☺ Hatırlatmak isterimki nakilli kişilerde, nakledilen organa karsı vücudun savunma geliştirip organı atmaması için bağışıklık kontrollü şekilde bir miktar düşürülür ki bu zorunludur. O nedenle nakilli bir kişide direkt olarak bağışıklığı etkileyecek bir madde kullanımı muhakkak doktor onayıyla kullanılabilir. Kesinlikle bu konuda doktorunuzdan başkasına kulak asmayın. Siğil gelip geçici bir şey elbet atlatacaksınız o nedenle pire yüzünden yorgan yakmaya gerek yok. Ahcc ve gardasil ciddi etkileri olan maddeler o nedenle asla doktorunuza hatta birkaç doktora danışmadan kullanmayınız. Çünkü biliyorsunuzdur ki nakledilen organlarda özellikle beslenmeden en cok etkilenenlerin başında böbrek ve karaciğer gibi organlar geliyor. Yani nakilli olmak maksimum dikkat gerektirirken böbrek nakilliyseniz çok daha özenli olmanız gerekiyor. Sıradan ağrı kesici alırken dahi biliyorsunuzki her ilacı alamıyorsunuz o nedenle ahcc yi varın siz düşünün. Tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Anladım yinede desteğiniz için çok teşekkür ederim propolis tedavisi gardasil 9 aşı yeşil çay ve ahcc mantarı ile yürümek istiyorum bu hpv dikenlisi yolunda
merhaba hpv 59 sizde siğil yaptı mı?Arkadaşlar bişey sorcam. Ben devlet hastanesinde smear yaptırdım smear testi negatif. Temiz yani. Ama ketemde yaptırdığım test hpv tip59 pozitif çıktı. Dr yılda bir kontrol ettir dedi sadece gönderdi. Ben bir yıl beklemeyip ketemden tekrar hpv testi istesem yaparlar mı, yoksa bir yık dolmadığı için yapmazlar mı
Evet en büyük korkum o gardasil i her organ nakline yapıyorlar sonuç olarak sadece virüse karşı bağışıklık getiren birşey. Ahcc konusundaki olayı çok düşündük doktorumuz ile paylaştık defalarca ama bilgisi olmadığı için hiç bir yorum yapamıyor. Bu siğiller öncelik olarak psikolojik sıkıntı yarattığı için bu gidişle böbreği kaybedicem zaten. O kadar yoruldum ki bu illetten.. yemeden içmeden kesildim bundan 2 yıl öncesine kadar böbrek değerlerim bile normal çıkarken şimdi çıkmıyor sebebi ise doktorum defalarca uyarıyor su içmiyorsun yemek yemiyorsun bu gidişle en başa geri donuceksin diyor.Merhaba, öncelikle gecmiş olsun. Organ bağışı istatistiklerinin üzünç verici olmasına karşın organ nakli olabilmenize çok sevindim. Size çok sağlıklı günler diliyorum minnoş böbreğinizle ☺ Hatırlatmak isterimki nakilli kişilerde, nakledilen organa karsı vücudun savunma geliştirip organı atmaması için bağışıklık kontrollü şekilde bir miktar düşürülür ki bu zorunludur. O nedenle nakilli bir kişide direkt olarak bağışıklığı etkileyecek bir madde kullanımı muhakkak doktor onayıyla kullanılabilir. Kesinlikle bu konuda doktorunuzdan başkasına kulak asmayın. Siğil gelip geçici bir şey elbet atlatacaksınız o nedenle pire yüzünden yorgan yakmaya gerek yok. Ahcc ve gardasil ciddi etkileri olan maddeler o nedenle asla doktorunuza hatta birkaç doktora danışmadan kullanmayınız. Çünkü biliyorsunuzdur ki nakledilen organlarda özellikle beslenmeden en cok etkilenenlerin başında böbrek ve karaciğer gibi organlar geliyor. Yani nakilli olmak maksimum dikkat gerektirirken böbrek nakilliyseniz çok daha özenli olmanız gerekiyor. Sıradan ağrı kesici alırken dahi biliyorsunuzki her ilacı alamıyorsunuz o nedenle ahcc yi varın siz düşünün. Tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Öyleyse başka doktorlara da sorun. Allah korusun neden öyle yapıyorsunuz sizce hpv sağlığınızdan daha mı önemli bir şey. Lütfen toparlayın kendinizi. Bunu atlatacaksınız. Bakın buraya yazan binlerce kadın teker teker gitti buradan hiç buraya 10 yıldır gecmedi yazan bir kişi dahi bulamazsınız. Gelip geçici bir sey için sağlığınızı etkilemek niye! Ahcc ahcc diyorlar sürekli ama inanın öyle çok da bir espirisi yok o nedenle yazdım. Ben ve eşim 7 ay boyunca ahcc kullandık ki sadece tip 6 taşımamıza rağmen negatif olamadık ki en çok bilinen ingiltereden gelen ahcc yi kullandık (time health marka) ve 1,5 yıla yakın asla cinsellik yasamamamıza bu konuda bilinen en iyi doktorlardan biriyle bu süreci devam ettirmemize rağmen negatif olamadık. Ahcc kullanıp negatif olamayan bir sürü insan var o yüzden risk almaya değmez. Sonra ne zamanki offf yeter yaa siğilse siğil ne yapalım bu hayatta başka ne dertler var diyince siğillerden kurtulduk. O yüzden siğil can sıkıcı ama psikoloji bozacak kadar da kötü bir şey değil. Babaannem 12 yıl boyunca diyalize bağlı yaşadı ve benim için siğil sağlığımdan olmaktansa çok daha kabul edebileceğim bir şeydi ben sadece kanser olur muyum endişesindeydim ki o da düşük riskli olduğunu öğrendiğimde geçti ki yüksek riskli olsa dahi düzenli doktor kontrolünde mümkünatı olan bir durum değil. tercih sizin ya siğilleri boşverin ve sadece onları cıktıkca yaktırıp beslenmenize önem verip umursamayın ve hepsinden nasıl kurtulduğunuzu görün ya da bunları kafanıza takıp istenmeyen şeylerle daha da işleri kötüşeştirin. Tercih sizin. Unutmayın siz bundan cok daha zor bir seyi atlatmıssınız hpv nedirki yahu çıtır çerez. Hpvde de diğer tüm rahatsızlıklarda olduğu gibi en önemli şey psikoloji, bence bu konuda destek alabilirsiniz.Evet en büyük korkum o gardasil i her organ nakline yapıyorlar sonuç olarak sadece virüse karşı bağışıklık getiren birşey. Ahcc konusundaki olayı çok düşündük doktorumuz ile paylaştık defalarca ama bilgisi olmadığı için hiç bir yorum yapamıyor. Bu siğiller öncelik olarak psikolojik sıkıntı yarattığı için bu gidişle böbreği kaybedicem zaten. O kadar yoruldum ki bu illetten.. yemeden içmeden kesildim bundan 2 yıl öncesine kadar böbrek değerlerim bile normal çıkarken şimdi çıkmıyor sebebi ise doktorum defalarca uyarıyor su içmiyorsun yemek yemiyorsun bu gidişle en başa geri donuceksin diyor.
Bana mı dediniz anlamadım siteyi tam cözemedimdoktor siğillerimi solüsyonla yaktı azdı zaten suan yakilanlar kurumus gibi duruyor tekrar cıkarsa diye korkuyorum sigara kullanıyodum azalttım ins tamamen bırakabilirim çörek otu ve bal karışımı bircok kisi tavsiye etmis bircok hastaliga sifa oldugu söyleniyor ona basladim bugün de ..Doktorum cok ilgili gelmedi bana smear testi de yapmadı kızlıktan dolayı.Yenmek istiyorum bunu kurtulmak istiyorum
Tip 6 en dirençli hpv tiplerinden biri inanın. Hpv 18 aylar içinde atilabilirken mesela tip 6 çok daha uzun kalabiliyor. Tek başına ahcc yeterli olmayabilir. Ki herkesin bağışıklık ve vücut direnci çok farklı. Ahcc çok etkili bir takviye buna inanın. Hatta ingilterede bir çok tedavi için kullanılıyor. Dirençli olan tiplerin vücutta kalma süresi daha fazla olabiliyor o nedenle önemli olan bagisikliga daha fazla dikkat etmek.Öyleyse başka doktorlara da sorun. Allah korusun neden öyle yapıyorsunuz sizce hpv sağlığınızdan daha mı önemli bir şey. Lütfen toparlayın kendinizi. Bunu atlatacaksınız. Bakın buraya yazan binlerce kadın teker teker gitti buradan hiç buraya 10 yıldır gecmedi yazan bir kişi dahi bulamazsınız. Gelip geçici bir sey için sağlığınızı etkilemek niye! Ahcc ahcc diyorlar sürekli ama inanın öyle çok da bir espirisi yok o nedenle yazdım. Ben ve eşim 7 ay boyunca ahcc kullandık ki sadece tip 6 taşımamıza rağmen negatif olamadık ki en çok bilinen ingiltereden gelen ahcc yi kullandık (time health marka) ve 1,5 yıla yakın asla cinsellik yasamamamıza bu konuda bilinen en iyi doktorlardan biriyle bu süreci devam ettirmemize rağmen negatif olamadık. Ahcc kullanıp negatif olamayan bir sürü insan var o yüzden risk almaya değmez. Sonra ne zamanki offf yeter yaa siğilse siğil ne yapalım bu hayatta başka ne dertler var diyince siğillerden kurtulduk. O yüzden siğil can sıkıcı ama psikoloji bozacak kadar da kötü bir şey değil. Babaannem 12 yıl boyunca diyalize bağlı yaşadı ve benim için siğil sağlığımdan olmaktansa çok daha kabul edebileceğim bir şeydi ben sadece kanser olur muyum endişesindeydim ki o da düşük riskli olduğunu öğrendiğimde geçti ki yüksek riskli olsa dahi düzenli doktor kontrolünde mümkünatı olan bir durum değil. tercih sizin ya siğilleri boşverin ve sadece onları cıktıkca yaktırıp beslenmenize önem verip umursamayın ve hepsinden nasıl kurtulduğunuzu görün ya da bunları kafanıza takıp istenmeyen şeylerle daha da işleri kötüşeştirin. Tercih sizin. Unutmayın siz bundan cok daha zor bir seyi atlatmıssınız hpv nedirki yahu çıtır çerez. Hpvde de diğer tüm rahatsızlıklarda olduğu gibi en önemli şey psikoloji, bence bu konuda destek alabilirsiniz.
çok eski yıllara gitmişimcanm benm ben kremı ıtene kdar kullandım 6-7 taneyi kremı kullanırkende yenı çıkanlar oldu.çok moralim bozuluyordu.kutunun bıtmesıne yakın geçmeye başladılar.son 3 poşet kaldıgında baktımkı bi tane kalmış o diğerlerine göre büyüktü diğerleri toplu iğne ucu kadardı.tek kalan geçmedi.bi arkım bana verrutol kullanmamı önerdı 3 gün verrutol srdüm sabah akşam ve şimdi tamamen yoklar.
kesinlke iyi beslenmeli moralli olmalısın.fazla kafana takmamalısın.zor biliyorum ama bn ne zaman bunla yaşamam gerektiğini kendi içime sindiirip beslenmeme dikkat ettısem o zaman eçtiler. ballı çörek otunuda tavsiye ederim.bi sorun olursa yardımı olmaya çaılışırım çok öptüm kasma kendini geçicekler :))))a.s.
1 sene sonra ortaya cıkabiliyor canım tedavini sakın ihmal etme, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyidirmerhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. Benim de danışmak istediğim bi konu var forumda henüz çok yeniyim. benim de henüz yeni farkettiğim ve bi panikle doktora koşup haberdar olduğum siğiller var vajinamda. çok korkuyorum ve başıma ilk defa gelen bir şey.
İlk cinsel birlikteliğimi aralık ayında yaşadım. en son da şubatta. sonrasında bir kadın dogum uzmanına muayene olmak istedim. İlk kez jinekolojik muayene oldu vesaire. muayenede sadece mantara bağlı hafif bir enfeksiyon çıktı. onun için de doktorun verdiği fitilleri kullandım . bir de smear örneği alınmıştı. Sonucu negatif çıktı. ben de rahatladım haliyle. Ancak şu an nasıl hpv taşıyıcı haline geldiğimi anlayamıyorum. Bu siğillere anlam veremiyorum. hpv pozitif olsam şubattaki smear testinde hücresel olarak çıkmaz mıydı? aradan sadece 4 ay geçti ve bu süreçte erkek arkadaşımla bir birliktelik te yaşamadım.
Gerçekten olanlara bir anlam veremiyorum. Benimle benzer durum yaşayan ya da konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlarım varsa ve beni bilgilendirebilirlerse çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Doktor bekleyelim dedi ancak yaktırma ya da dondurma gibi işlemler yapılıyormuş sanırım. Bir an önce yaptırmalı mıyım sizde1 sene sonra ortaya cıkabiliyor canım tedavini sakın ihmal etme, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyidir
Canım kendiliginden gececegini pek sanmam sigilse. Tedavi edilmezse vaktinde iyice artar hayatını zindana cevirir allah korusun. Hangi doktora gittin o da önemli özel mi devlet mi özeller sigilin azsa bile elektrokoter yakma islemi yapmamız lazım diyorlar benimkini solüsyonla yaktı doktor tekrarlayadabilir ama ciktikca yaktırıcam bu sekildeDoktor bekleyelim dedi ancak yaktırma ya da dondurma gibi işlemler yapılıyormuş sanırım. Bir an önce yaptırmalı mıyım sizdekendiliğinden geçmiyor mu bu siğiller
Benim gittiğim özel hastaneydi. hatta smear vereyim tekrar dedim. Şubattaki sonucumu görünce gerek yok seneye bakarız dedi. ancak şubatta zaten her şey negatif çıkmıştı olumsuz bir şey yoktu, siğiller de yoktu .. Şu an belli ki pozitif olmuş . gerçekten kafam çok karıştı ve korkuyorumCanım kendiliginden gececegini pek sanmam sigilse. Tedavi edilmezse vaktinde iyice artar hayatını zindana cevirir allah korusun. Hangi doktora gittin o da önemli özel mi devlet mi özeller sigilin azsa bile elektrokoter yakma islemi yapmamız lazım diyorlar benimkini solüsyonla yaktı doktor tekrarlayadabilir ama ciktikca yaktırıcam bu sekilde
bir de bunlara ek olarak candida ve servikste yara var dedi.kanadığını söyledi. Yara bakteriyel olabilirmiş güya. Bağışıklığım iflas bayrağını çekmiş galibaBenim gittiğim özel hastaneydi. hatta smear vereyim tekrar dedim. Şubattaki sonucumu görünce gerek yok seneye bakarız dedi. ancak şubatta zaten her şey negatif çıkmıştı olumsuz bir şey yoktu, siğiller de yoktu .. Şu an belli ki pozitif olmuş . gerçekten kafam çok karıştı ve korkuyorum
bir de bunlara ek olarak candida ve servikste yara var dedi.kanadığını söyledi. Yara bakteriyel olabilirmiş güya. Bağışıklığım iflas bayrağını çekmiş galiba
bir de bunlara ek olarak candida ve servikste yara var dedi.kanadığını söyledi. Yara bakteriyel olabilirmiş güya. Bağışıklığım iflas bayrağını çekmiş galiba
İnşallah tez zamanda kurtulalımBana smear yapmadı cinsel aktif olmadigim icin ne desem bilemedim kontrollerini Ve tedavini ihmal etme negatif görünecek Birgün unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?